2pawcio Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Witam przez ten krociec ucieka mi cisnienie jak to się fachowo nazywa ewentualnie gdzie to moge kupic.
Homiczek Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 tam chyba prze gródź przechodzi podciśnienie do wspomagania hamulców. a gdzie kupić to sam chciałbym wiedzieć
baszmak7 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 skomplikowana niemiłosiernie sprawa,ja bym spytał w ASo
cze-sit Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Witam przez ten krociec ucieka mi cisnienie jak to się fachowo nazywa ewentualnie gdzie to moge kupic. Jest to tuleja o nr. 8D0611743B do kupienia w ASO ok.20-25zł. A króciec na pompie vacum przypadkiem nie jest lużny?
2pawcio Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2014 Dzieki za pomoc trochę mnie to naprowadziło a ta tuleja to nr 8E0611743F tylko aso. Przy vacum jest ok.Uszkodzona tuleja objawiała się twardymi hamulcami oraz odlaczaniem turbo. Teraz hamulce dalej twardnieją ale tylko na niskich obrotach.Jak jade np 100km/h to pedał hamulca ladnie wchodzi ale jak puszcze pedał i jeszcze raz go wcisne przy niskich predkosciach(obrotach) np 10km to jest twardy . Objaw uszkodzonego servo?
lukaszooo Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Masz problemy z podciśnieniem czyli z vakum, albo masz nieszczelność w układzie albo pompa powiedziała papa. Uzupełnij profil.
2pawcio Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Vacum puszcza , egr uszkodzona membrana , 2 dziury w przewodzie. Jeszcze jedno pytanie jeżeli będę chciał wymieniać vacum napewno na używkę mechanik mówił ze jak uzywane to nowe uszczelki lepiej założyć czy jest jakiś dedykowany zestaw? Edytowane 22 Grudnia 2014 przez 2pawcio
kropekpl Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 lepiej kupić uszczelkę metalową w aso. koszt 40zł
lukaszooo Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Tu masz wszystko o vakum http://a4-klub.pl/index.php?/topic/229374-dzialanie-vacum-pompy/ Jest gdzies temat o tej gumie grodzi ale nie moge znalesc.
Rekomendowane odpowiedzi