Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] A oto moja śliczna 1.9 TDI - 18", LAMPY LED, BIX, VIRUS. SPRZEDAM!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeśli dobrze pójdzie to jutro wpakuje subka do bagażnika :decayed:

Opublikowano

zmiany :kox: bardzo ładne wozidełko :naughty:

Opublikowano

fajnie wyszło to zawieszenie :good:

pozdro antonio :hi:

Opublikowano

Wyglada ladnie. Pomyslalbym tylko nad ori sprzetem grajacym, alpine w konsoli srodkowej bedzie pasowac jak piesc do oka.

Opublikowano

Nowy zawias...-Sprezynki h&r 35/35

dsc00976.jpg

Tomek powiedz jak Ty tam wjechałeś i się nie zawiesiłeś :mysli:

Ja miałem niedawno okazje wjeżdżać pod wiadukt astrą (oponki 185/60/14, zawias ori :naughty: ) i bałem się żeby nie urwać wydechu.

Normalnie szacuneczek :hi:

ps. Jak radyjko, wybrane już ?

Opublikowano

Nowy zawias...-Sprezynki h&r 35/35

dsc00976.jpg

Tomek powiedz jak Ty tam wjechałeś i się nie zawiesiłeś :mysli:

Ja miałem niedawno okazje wjeżdżać pod wiadukt astrą (oponki 185/60/14, zawias ori :naughty: ) i bałem się żeby nie urwać wydechu.

Normalnie szacuneczek :hi:

ps. Jak radyjko, wybrane już ?

fakt cięzko było ale powolutku sie wjechało :) nawet nie przytarłem dołem :naughty:

co do radyjka to taak juz z tydzien temu mialem zalozone wszytsko czyli radyjko wzmak i subwooferek :kox: gra aż miło :good:

Opublikowano

co do radyjka to taak juz z tydzien temu mialem zalozone wszytsko czyli radyjko wzmak i subwooferek :kox: gra aż miło :good:

wszytko gra a fotek ni ma :gwizdanie:

Opublikowano

wszytko gra a fotek ni ma :gwizdanie:

będą :) wszystko w swoim czasie :):kox:
Opublikowano

Autko bardzo ładne. Przy tak niskim zawiasie nie ma problemów z przejazdem przez progi zwalniające ?

Opublikowano

Chyba niskiego zawiasu nie widziales :cool1:

Opublikowano

Autko bardzo ładne. Przy tak niskim zawiasie nie ma problemów z przejazdem przez progi zwalniające ?

nie jest jeszcze taki niski.... :) na wiekszych garbach zdarza sie troche przytrzec ale to musza byc naprawde spore... poza tym wszystko inne pieknie pokonuje :good:[br]Dopisany: 20 Maj 2009, 13:30_________________________________________________nowa fotka malutkiego moda na pierwszej stronie :>[br]Dopisany: 24 Sierpień 2009, 17:48_________________________________________________aa i wsadziłem pikowaną gałkę biegów od a3 - fotka niebawem :)
Opublikowano

Ostatnio przyszło mi do głowy żeby jakoś przerobić Ledy z tyłu :naughty:

wyjęte kilka diodek i oto efekt nocą:

20090810706.jpg

Kerowniku, wyrzuć jeszcze po jednej środkowej diodzie od środka (o której mówiłeś na ostatnim spocie), powinno wyglądać lepiej :naughty:

Opublikowano

ogólnie nowe mody u Ciebie widze na +, lecz to przerobienie (wywalenie diodek) na tyle nie bardzo moim zdaniem :thumbdown:

Opublikowano

A mi się tam podoba - wygląda całkiem oryginalnie, "nieco" zbliżone do A6C6, czy B7 :good:

Opublikowano

A mi się tam podoba - wygląda całkiem oryginalnie, "nieco" zbliżone do A6C6, czy B7 :good:

takie było założenie po częsci :wink4:[br]Dopisany: 25 Sierpień 2009, 09:36_________________________________________________Progarm u Rogala wykonany :> wykres na 1 stronie.
Opublikowano

Gratulacje :good: :> Ja niestety na wykresik mogę sobie tylko popatrzeć ;(

Opublikowano

no gratki :good:

ja juz sie nie moge doczekac jak w swoim podniose mocy :gwizdanie:

Opublikowano

Na dniach fotki auta w opcji zimowej :naughty: pikowanej gałki od A3, i nowego zderzaka ze spryskami :kox:

Opublikowano

A skad kolorowy fis w aucie z 2001 roku?

Tak z ciekawosci pytam, bo u mnie jest czerwony. :embarrassed:

A wracajac do wygladu to wszystko co robiles, zrobiles z glowa i to mi sie podoba :good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...