Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

elektryczne szyby nie dzialaja :/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam posiadam s4 b5 i dziś buba szyby się nie otwierają nie ma nawet podświetlania na guzikach (wszystkich) świeci się tylko gałka od sterowania lusterkami podświetlania nie ma również w guziku do ryglowania drzwi ale guzik działa kopertówki również świeca po otwarciu drzwi
z pilota szyby się opuszczają i zamykają
dzień wcześniej założyłem wskaźnik boosta i grzebałem przy bezpiecznikach i w okolicach przekaźników możliwe jest ze jakiś przekaźnik wyskoczył bądź się odpier**l bezpieczniki wszystkie ok a vagiem nie wiem w jaki sposób sprawdzić
wskaźnik podpiąłem + stały + ,- do masy i wzbudzenie pod bezpiecznik 20 (czyli pod światła)

tak chciałem aby dopiero włączał się jak załączę światła

Opublikowano

Do sprawdzenia wiązki połączeń. Pod dywanem pierwszy słupek ( około dźwigni otwierania maski) . Tam sprawdź kostka bordo lub bordo-fiolet (zależy od rocznika) jest od szyb. Po drugiej stronie jest podobnie.

Opublikowano

no tylko że jak by mu się któraś z tych kostek w nogach od szyb wypięła albo bezpiecznika na przewodzie plusowym lub minusowym zjarał to nie działało by mu otwieranie czy zamykanie szyb z pilota

no tylko że jak by mu sie wypięła któraś z kostek od szyb to nie działało by mu otwieranie ani zamykanie z pilota

Opublikowano
  • Autor

w tym problem wlasnie nie nie ma nigdzie podswietlania ani z przodu ani z tylu no i z pilota dzialaja :/:/

odpiolem dzis wskaznik boosta i d*pa bezpieczniki ok z tego co doczytalem to pompka centralnego jest jako modul komfortu i odpowiada za sterowanie szybami macie jakies pomyslky wiazka przepatrzona :/

Opublikowano

Nasuwa się na myśl przegląd wiązki przycisków.

Opublikowano

gorzej jak przy przełącznikach będzie okej to wtedy będzie musiał iść po wiązce dalej a to już trochę rozbierania auta jest

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

witam

rozwiązałeś może u siebie ten problem?

ja mam teraz podobnie...

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam, nie będę zakładał nowego tematu...

Mam podobny problem tylko że u mnie na początku szyby nie działały gdy otworzyłem drzwi od kierowcy więcej niż połowę, domyślam się że złamany jest któryś z przewodów w drzwiach..

przy otwieraniu okien z kluczyka wszystkie szyby idą w dół oprócz szyby kierowcy....

które przewody sprawdzić najpierw ?

z góry dziękuje za pomoc

Opublikowano

Najprędzej przewody w harmonijce(uszczelce gumowej) pomiędzy drzwiami a słupkiem

Opublikowano

dokładnie tak jak pisze kolega sitar. Zdejmujesz całkowicie harmonijke i oceniasz. Pewnie będzie tam masakra i będziesz musiał wszystko od nowa polutować i termokurczką zgrzać

Opublikowano
4 godziny temu, eryczek93 napisał:

dokładnie tak jak pisze kolega sitar. Zdejmujesz całkowicie harmonijke i oceniasz. Pewnie będzie tam masakra i będziesz musiał wszystko od nowa polutować i termokurczką zgrzać

a żeby zdjąć tą harmonijkę to musze całą instalacje wyjąć z drzwi ?

Opublikowano

ja bym tak zrobił, nie jest to dużo roboty.