mystic.pl Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Marcin, póki co nie ma czego, nie kupuję auta Gratulację będę mógł przyjąć dopiero gdy spłacę ostatnią ratę wykupu leasingu
liquid8p Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Miałem okazję jechać nowym SQ7 z potrójnym doładowaniem i aktywnym układem wydechowym. Nawet fajne brzmienie po przełączeniu w tryb Dynamic. Emblematy V8 na błotnikach, przynajmniej wiedziałem z czym mam do czynienia Końcówki układu wydechowego, jak w mercach AMG. Pozycja za kierownicą wygodna, maska długa niemalże jak w mustangu. Nagłośnienie B&O za cenę ponad 30 tys. zł gra świetnie, ale nie zrobiło na mnie jakiegoś wielkiego wrażenia, a sporo to kosztuje. Przednie fotele wygodne, natomiast kanapa z tyłu jest płaska i mało wygodna. Wnętrze ciemne z wstawkami z carbonu, nie wiem czy to prawdziwy carbon czy nie, ale ładnie to wyglądało. Podsumowując, czy to w nowym q7/sq7 nadal nie podoba mi się design deski rozdzielczej z nawiewami przez całość. Wygląda jakoś tak staro, za to kierownica jest ładna Z zewnątrz nowe q7/sq7 lepiej wygląda z tyłu niż z przodu. Edytowane 4 Września 2016 przez Rems3006
mystic.pl Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Prośba do @Hugo o uzupełnienie kodów silników dla Q7/SQ7 w profilach.
mystic.pl Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) Dzięki @HUGO, brakuje kodu silnika CRTC Edytowane 14 Listopada 2016 przez mystic.pl
mystic.pl Opublikowano 23 Stycznia 2017 Opublikowano 23 Stycznia 2017 (edytowane) No to się zaczyna .............. Dzisiaj jedno z naszych Q7 pojechało na lawecie do serwisu. Na VC komunikat "Usterka systemu napędu" ... auto z przebiegiem 11kkm EDIT Finalnie okazuje się, że to to wina: "System Start&Stop: Awaria ! Funkcja niedostępna. Proszę udać się do serwisu" Auto gaśnie w najmniej spodziewanym momencie po wciśnięciu pedału hamulca, po odpuszczeniu pedału system nie uruchamia auta. Trzeba auto wyłączyć, otworzyć i zamknąć drzwi kierowcy wówczas odpala, ale znowu gaśnie po wciśnięciu hamulca. Ostatnio zgasł na środku ronda, aż strach pomyśleć co by było gdyby zgasł na przejeździe kolejowym. Auto stoi w serwisie, a że komputer nie pokazuje żadnych błędów to chłopaki rozkładają ręce i czekają na decyzję importera. Edytowane 30 Stycznia 2017 przez mystic.pl
Rekomendowane odpowiedzi