Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BFB] Niebieski fake US S-line by jedrekx... tym razem bez dachu ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra decyzja , szkoda sprzedawać tak wypasionego cabrio :naughty:

Opublikowano

Gorzej jak się zachorowało na coś innego... jak ja :P

A tu lipa, nikt nie chce kupić auta które nawet w totalnej biedzie będzie już niezłym picz...omagnesem (w przeciwieństwie do golasów sedana i kombi...) :banan:

Nawet remizowo-powiatowi napinacze bywają bardzo praktyczni i przy wyborze lansowozu biorą pod uwagę możliwość przewiezienia komody czy trumny w bagaju... :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

945571b7dddd86110dd16aa950bdd4ec.jpg

Jako, że byłem w Ingolstadt to sprawiłem sobie do Cabrio rameczkę z muzeum ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

aaaa fujjjj.... bebe :D

ja się pytam gdzie jest ramka klubowa, jeno mig :D

Opublikowano
  • Autor

zdjęta i na razie jest ta ;) z tyłu mam naklejkę klubową :)

Opublikowano

Ramka fajna, nie marudzą tylko oglądają :decayed:

Opublikowano

Świetny bezdasznik :thumbup1: kolor masz mega, zresztą jestem fanem niebieskiego w kaażdym odcieniu :kox:

Opublikowano

aaaa fujjjj.... bebe :D

ja się pytam gdzie jest ramka klubowa, jeno mig :D

ty mnie tu nie marudź :decayed: ja też ni mam :whistling:

Opublikowano
  • Autor

Świetny bezdasznik :thumbup1: kolor masz mega, zresztą jestem fanem niebieskiego w kaażdym odcieniu :kox:

dzięki! :) ten kolor mi się mega podoba w bezdaszniku :kox:

a tu kilka shotów zrobionych przez kolegę FroS-t w niedzielę:

2hczxxy.jpg

2crrrpu.jpg

14nmz5l.jpg

30k54bd.jpg

wi4lee.jpg

jkaann.jpg

30w5x75.jpg

2me77k7.jpg

fclb4k.jpg

e69jc3.jpg

Opublikowano

a się błyszczą ! :decayed::thumbup1:

Opublikowano

i wszyscy skręcone koła :decayed:

Opublikowano

dzięki! ten kolor mi się mega podoba w bezdaszniku

Ja nie wiem jak Ci mogło przejść przez myśl sprzedaż auta :P oglonie to Audi ten kolor oferowało za dopłatą :/

Co do fotek to fajne fajne, tylko te czarne b7 psuje całokształt :thumbdown:

:decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

i wszyscy skręcone koła :decayed:

fotograf kazał to się słuchałem :decayed:

Ja nie wiem jak Ci mogło przejść przez myśl sprzedaż auta :P oglonie to Audi ten kolor oferowało za dopłatą :/

jak większość fajnych kolorów ten też był za dopłatą.. a co do sprzedaży.. jak się miało okazję kupić naprawdę fajne auto z wyższej półki, za dość dobre pieniądze.. to się kombinowało :( ale sprzedawać za grosze tego nie będę..

Opublikowano

auto jak zwykle wypucowane właściciel nie rozstaje się z szmatką nawet na krok :decayed: widziałem go nawet kilka razy w akcji nawet nie panuję nad tym :grin: Pozdrawiam ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

za dużo z autem się nie dzieje... praktycznie ciągle stoi przez tą pogodę... ale coś tam wpadło dla cieszenia oka :)

CRGyh66.jpg

3JUa7i3.jpg

bez rzeźby się nie obyło.. ale działa :decayed:

Opublikowano

za dużo z autem się nie dzieje... praktycznie ciągle stoi przez tą pogodę... ale coś tam wpadło dla cieszenia oka :)

CRGyh66.jpg

3JUa7i3.jpg

bez rzeźby się nie obyło.. ale działa :decayed:

mój padł :facepalm: kto ci ogarniał?

Opublikowano
  • Autor

pracownicy... ja się poddałem po kilku słowach na k i ch :decayed:

Opublikowano

kawa i chałwa ??? :D tez mnie zawsze wykanczala ta kombinacja :D

Opublikowano

Nie będę pierwszy i jedyny pisząc, że Twoje Cabrio jest piękne... może i moje nabierze za jakiś czas trochę więcej blasku. Przeraziło mnie jednak jaką dostałeś propozycję próbując auto sprzedać! Koszmar!, zwłaszcza że mnie także czeka sprzedaż minimum jednego nietypowego samochodu! Pozdrawiam i fajnie czytać jak dbasz i jakie masz dalej plany! :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

kawa i chałwa ??? :D tez mnie zawsze wykanczala ta kombinacja :D

gdyby o kawę i chałwę chodziło (choć za jednym i drugim nie przepadam), to byłby pikuś :decayed: powiem tak.. ten włącznik był jeszcze bardziej upierdliwy niż nakładka na pedał hamulca w A5 :facepalm: a myślałem, że po tamtym gorzej być nie może...

Nie będę pierwszy i jedyny pisząc, że Twoje Cabrio jest piękne... może i moje nabierze za jakiś czas trochę więcej blasku. Przeraziło mnie jednak jaką dostałeś propozycję próbując auto sprzedać! Koszmar!, zwłaszcza że mnie także czeka sprzedaż minimum jednego nietypowego samochodu! Pozdrawiam i fajnie czytać jak dbasz i jakie masz dalej plany! :)

bardzo dziękuję za miłe słowo :) do pełni szczęścia i do ideału brakuje jeszcze trochę pracy i nakładów finansowych, ale małymi kroczkami do celu :) co do propozycji, którą dostałem wystawiając auto.. nie ma tu co komentować ;) za tyle niech sobie szukają anglików, albo śmietników.. biorąc pod uwagę ile zapłaciłem za swój egzemplarz, mody (nie za dużo, ale jednak) i rzeczy, które w nim naprawiałem/wymieniałem to i tak byłbym spoooooooro w plecy.. ale takie jest to hobby :) i nadal je lubię :)

pora odkopać trochę temat..

co prawda auto stoi pod pokrowcem i nim nie jeżdżę, ale Gwiazdorek mój brat i Gwiazdorka moja dziewczyna wiedzieli co planuję kupić na wiosnę i sprawili mi pod choinkę:

cUBhqXE.jpg

:kox:

montaż oczywiście na wiosnę, teraz auta nie ruszam.. a w garażu, w którym zimuję to auto nie ma miejsca (i obecnie pogody :decayed: ) na taką robotę.. :facepalm:

decyzję co do ewentualnej sprzedaży podjąłem i... cabrio zostaje ze mną jeszcze dłuższy czas ;) chciałem 2-osobową zabawkę.. ale przyda mi się jednak 4-osobówka :decayed: