yarokub Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Witam, kilka razy widziałem A4 z odwróconą czwórką, i tak się zastanawiam czy to coś oznacza?
Reggi Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Tak..to była wersja z podwójnym quattro ..
marekg Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 bo ta czwórka była tak specjalnie montowana żeby niezależnie od położenia samochodu zawsze cyferka była ustawiona prawidłowo.Niestety po dachowaniu cyferka już nie wraca do pierwotnego położenia
Hugo Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Witam, kilka razy widziałem A4 z odwróconą czwórką, i tak się zastanawiam czy to coś oznacza? Oznacza to zazwyczaj , że auto było malowane i lakiernik miał na tyle małą wyobraźnie i odwrotnie przykleił "4"
Wąski Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Witam, kilka razy widziałem A4 z odwróconą czwórką, i tak się zastanawiam czy to coś oznacza? Oznacza to zazwyczaj , że auto było malowane i lakiernik miał na tyle małą wyobraźnie i odwrotnie przykleił "4"
Nosfer Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Tzw. Tuning tylnej klapy przez lakiernika-blacharza o ilorazie inteligencji zbliżonej do rocznego dziecka, które dopiero wchodzi w okres dopasowywania kształtów w swoich zabawkach.. Tylko, że lakiernikowi nie wychodzi..
NYNA Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Wielu takich fachowców u nas jest bo ja też już kilka takich widziałem :>
marekg Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Tak na poważnie to nie wydaje mi się, żeby fachury były ślepe i nie wiedziały jak 4 przykleić. Przypuszczam, że bierze się to z chęci bycia na siłę "innym" niż wszyscy. Ot niektórzy tak mają
ykk Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Tak..to była wersja z podwójnym quattro .. marekg bo ta czwórka była tak specjalnie montowana żeby niezależnie od położenia samochodu zawsze cyferka była ustawiona prawidłowo.Niestety po dachowaniu cyferka już nie wraca do pierwotnego położenia Witam, kilka razy widziałem A4 z odwróconą czwórką, i tak się zastanawiam czy to coś oznacza? Oznacza to zazwyczaj , że auto było malowane i lakiernik miał na tyle małą wyobraźnie i odwrotnie przykleił "4" Witam, kilka razy widziałem A4 z odwróconą czwórką, i tak się zastanawiam czy to coś oznacza? Oznacza to zazwyczaj , że auto było malowane i lakiernik miał na tyle małą wyobraźnie i odwrotnie przykleił "4" Tzw. Tuning tylnej klapy przez lakiernika-blacharza o ilorazie inteligencji zbliżonej do rocznego dziecka, które dopiero wchodzi w okres dopasowywania kształtów w swoich zabawkach.. Tylko, że lakiernikowi nie wychodzi.. Wielu takich fachowców u nas jest bo ja też już kilka takich widziałem :> Tak na poważnie to nie wydaje mi się, żeby fachury były ślepe i nie wiedziały jak 4 przykleić. Przypuszczam, że bierze się to z chęci bycia na siłę "innym" niż wszyscy. Ot niektórzy tak mają Glupoty opowiadacie.. To oznacza angielska wersje.. (bo oni wszystko musza miec odwrotnie) :polew:
Kaśka Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Ten temat był już milion razy. Ktoś po prostu przekręcił znaczek nie tak jak powinien, najczęściej przy malowaniu tylnej klapy sie tak zdarza.
Nosfer Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Ten temat był już milion razy. Ktoś po prostu przekręcił znaczek nie tak jak powinien, najczęściej przy malowaniu tylnej klapy sie tak zdarza. Był nawet 10.000.000 razy... I tym razem też doszliśmy to tego samego wniosku "..jak już zdejmujesz emblematy z klapy to dwa razy się upewnij czy przypadkiem przy przyklejaniu nie zrobiłeś z auta Angola, podwójnego quattro itp... "
Hugo Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Tak na poważnie to nie wydaje mi się, żeby fachury były ślepe i nie wiedziały jak 4 przykleić. A jednak.Wszystko przez to , że "4" jest niższa od "A" i ludzie myślą , że trzeba przykleić tak aby było to jednakowej wielkości.I wtedy wychodzi qpa.Wszystko już wytłumczone zostało , więc ciach
Rekomendowane odpowiedzi