Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Co oznacza odwrócona cyfra 4 w emblemacia A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak..to była wersja z podwójnym quattro .. :decayed:

Opublikowano

bo ta czwórka była tak specjalnie montowana żeby niezależnie od położenia samochodu zawsze cyferka była ustawiona prawidłowo.Niestety po dachowaniu cyferka już nie wraca do pierwotnego położenia :polew:

Opublikowano

marekg

:D

Opublikowano

Witam, kilka razy widziałem A4 z odwróconą czwórką, i tak się zastanawiam czy to coś oznacza?

Oznacza to zazwyczaj , że auto było malowane i lakiernik miał na tyle małą wyobraźnie i odwrotnie przykleił "4"

Opublikowano

Witam, kilka razy widziałem A4 z odwróconą czwórką, i tak się zastanawiam czy to coś oznacza?

Oznacza to zazwyczaj , że auto było malowane i lakiernik miał na tyle małą wyobraźnie i odwrotnie przykleił "4"

:nabijasie:

Opublikowano

Tzw. Tuning tylnej klapy przez lakiernika-blacharza o ilorazie inteligencji zbliżonej do rocznego dziecka, które dopiero wchodzi w okres dopasowywania kształtów w swoich zabawkach.. Tylko, że lakiernikowi nie wychodzi.. :decayed:

sm212218

Opublikowano

Wielu takich fachowców u nas jest bo ja też już kilka takich widziałem :>

Opublikowano

Tak na poważnie to nie wydaje mi się, żeby fachury były ślepe i nie wiedziały jak 4 przykleić. Przypuszczam, że bierze się to z chęci bycia na siłę "innym" niż wszyscy. Ot niektórzy tak mają :kox:

Opublikowano

Tak..to była wersja z podwójnym quattro .. :decayed:

marekg

:D

bo ta czwórka była tak specjalnie montowana żeby niezależnie od położenia samochodu zawsze cyferka była ustawiona prawidłowo.Niestety po dachowaniu cyferka już nie wraca do pierwotnego położenia :polew:

:nabijasie:

Tzw. Tuning tylnej klapy przez lakiernika-blacharza o ilorazie inteligencji zbliżonej do rocznego dziecka, które dopiero wchodzi w okres dopasowywania kształtów w swoich zabawkach.. Tylko, że lakiernikowi nie wychodzi.. :decayed:

sm212218

Wielu takich fachowców u nas jest bo ja też już kilka takich widziałem :>

Tak na poważnie to nie wydaje mi się, żeby fachury były ślepe i nie wiedziały jak 4 przykleić. Przypuszczam, że bierze się to z chęci bycia na siłę "innym" niż wszyscy. Ot niektórzy tak mają :kox:

Glupoty opowiadacie.. :polew:

To oznacza angielska wersje.. :polew: (bo oni wszystko musza miec odwrotnie) :polew: :polew:

Opublikowano

A co za temat :gwizdanie:

Opublikowano

Ten temat był już milion razy. :) Ktoś po prostu przekręcił znaczek nie tak jak powinien, najczęściej przy malowaniu tylnej klapy sie tak zdarza.

Opublikowano

Ten temat był już milion razy. :) Ktoś po prostu przekręcił znaczek nie tak jak powinien, najczęściej przy malowaniu tylnej klapy sie tak zdarza.

Był nawet 10.000.000 razy... I tym razem też doszliśmy to tego samego wniosku :D

"..jak już zdejmujesz emblematy z klapy to dwa razy się upewnij czy przypadkiem przy przyklejaniu nie zrobiłeś z auta Angola, podwójnego quattro itp... " :decayed:

Opublikowano

Tak na poważnie to nie wydaje mi się, żeby fachury były ślepe i nie wiedziały jak 4 przykleić.

A jednak.Wszystko przez to , że "4" jest niższa od "A" i ludzie myślą , że trzeba przykleić tak aby było to jednakowej wielkości.I wtedy wychodzi qpa.Wszystko już wytłumczone zostało , więc ciach

Opublikowano

Dodajcie to do FAQa :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...