...radek... Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Witam. Pytanie tak na szybko. Gdzie w Krk od ręki kupie folie do przyciemniania 3m lub sungard? Z góry dzięki.[emoji12]
jacek70 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 A nie lepiej oddać do przyciemnienia. Co fachowiec to fachowiec, bez obrazy ale folie łatwo zepsuć. W Łęgu mieści się zakład, jak by coś.
...radek... Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2014 A nie lepiej oddać do przyciemnienia. Co fachowiec to fachowiec, bez obrazy ale folie łatwo zepsuć. W Łęgu mieści się zakład, jak by coś.Masz jakis namiar?
jacek70 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Miałem wizytówkę ale wcieło. W Łęgu blisko kominów jest zakład gdzie naprawiałem odprysk na szybie. W tym zakładzie też oklejają. Znalazłem ich w necie więc Ty pewnie też znajdziesz.
D4NTE Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Radek w tym wątku masz chłopaka który robi dobrze i cenowo jest w porządku, chłopaki robili i są zadowoleni... http://a4-klub.pl/index.php?/topic/227842-profesjonalne-przyciemnianie-szyb-oraz-klimatyzacja-samochodowa/
Rekomendowane odpowiedzi