xXPiotrekXx19 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Opublikowano 27 Grudnia 2014 witam dzisiaj po podłączeniu vaga zauważyłem błąd w sterowniku silnika 16804 z tego co po angielsku zrozumiałem to że coś z katalizatorem lub coś podobnego jeśli chodzi tu o wydech to mogę dodać chociaż nie wiem czy to może mieć wpływ na ten pojawiający się błąd to że gdzieś pod nogami pasażera musi być jakaś mała nieszczelność w wydechu bo minimalnie głośniej słychać.
jacek70 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Sprawdź wydech. Nieszczelność to może być wina przepalonej plecionki. A co do błędu to może kat zapchany?
xXPiotrekXx19 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2014 ok sprawdzę to przy okazji jak będę na przeglądzie wtedy poproszę o zbadanie spalin i pan mi powinien powiedzieć czy kat pracuje dobrze czy nie bo tak wizualnie chyba się tego nie sprawdzi
goldi Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Można vagiem zrobić test katalizatora poszukaj w google
xXPiotrekXx19 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2014 o to nie wiedziałem o takiej możliwości zaraz przegrzebie google
Rekomendowane odpowiedzi