trekpio88 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Witam dzisiaj zauważyłem że podczas spryskiwania szyb dmuchawa wchodzi na wyższe obroty i dmucha w kierunku szyby.i po chwili wchodzi na normalne obroty, czy to normalne??temp zewnątrz -5 stopni, wczesniej nie spotkałem się z taką sytuacją, a może nie zauważyłem,
trekpio88 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2014 no to ok czyli nie zauważylem tego wcześniej
Fox 1972 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 U mnie jest to samo. A już myślałem , że coś jest nie tak.
jcwpl Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Witam dzisiaj zauważyłem że podczas spryskiwania szyb dmuchawa wchodzi na wyższe obroty i dmucha w kierunku szyby.i po chwili wchodzi na normalne obroty, czy to normalne??temp zewnątrz -5 stopni, wczesniej nie spotkałem się z taką sytuacją, a może nie zauważyłem, Tak, zawsze tak było - w sumie to całkiem mądre rozwiązanie, żeby Ci ciecz na szybie nie zamarzła, wyłącza się po tym dodatkowym przelocie wycieraczki...
jacek70 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Też tak mam. Pewnie to jest po to aby zapach płynu szybko minął.
Grz3si3k Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) A wiecie, też się nad tym zastanawiałem, że dmuchnie chwilkę na szybę i powraca,,Myślę, że opcja @jcwpl i @jacek70 to racja Zauważyłem, jeszcze jedno - zamyka chyba się jeszcze obwód krążenia powietrza, bo jest u mnie ten sam odgłos jak wybiorę "Obieg zamknięty". Edytowane 9 Stycznia 2015 przez Grz3si3k
Rabbi Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zauważyłem, jeszcze jedno - zamyka chyba się jeszcze obwód krążenia powietrza, bo jest u mnie ten sam odgłos jak wybiorę "Obieg zamknięty". masz rację,obwód powietrza przechodzi na chwilę na wewnętrzny aby nie było czuć zapachu płynu który nierzadko denaturatem cuchnie
Rekomendowane odpowiedzi