Opublikowano 27 Grudnia 201510 l Autor Właśnie nie mogę się zdecydować czy wziąć Gwint czy może amortyzatory i obniżające sprężyny -40
Opublikowano 27 Grudnia 201510 l Do 17" amorki+sprężyny jeszcze mają sens :-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 27 Grudnia 201510 l Bierz gwint bo jak go obniżysz trochę to potem będziesz żałował ze nie możesz ani opuścić bardziej ani podnieść. Edytowane 27 Grudnia 201510 l przez Fenrir
Opublikowano 29 Grudnia 201510 l Stałem przed takim samym dylematem czy gwint czy springi. Jedno i drugie ma zalety pytanie jak możesz nisko zejść(dojazd do pracy, progi,uskoki, podjazdy). Springi -30 czy -40 to takie w miarę komfortowe obnizenie (zależy jakie wybierzesz twarde czy miekkie) na gwincie startujemy juz z -30 i nie kręcąc nic będzie twardo tak jak chłopacy piszą im niżej tym bardziej komfortowo. I moje osobiste zdanie jak gwint to dobry kw czy bilstein zależy od budżetu. Wysłane z mojego SM-N910C
Opublikowano 4 Stycznia 201610 l Autor Jednak wybiorę sprężyny -40 tylko nie wiem jakiej firmy kupić Pomalowane dekielki na czarno
Opublikowano 4 Stycznia 201610 l Też o tym myślałem - pokaż jak to wygląda na aucie :-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 4 Stycznia 201610 l przez dliwski
Opublikowano 4 Stycznia 201610 l Po załozeniu springów daje Ci miesiąc czasu jak napiszesz "kupie gwint"
Opublikowano 4 Stycznia 201610 l Na dobry gwint trzeba mieć ponad 2000zł bez przeady, dwukrotnie uzywke KW skompletowałem za mniej niz tysiak, siedzi do dzisiaj, jedyne co sie skończyło to tuleje dolne,
Opublikowano 5 Marca 201610 l Autor Zimno się zrobiło więc trzeba było podłączyć grzane stołki Nastąpiła mała zmiana Wyleciał kat Intercooler
Opublikowano 5 Marca 201610 l Grzane stołki na + Powiedz jakaś różnica po wywalenia kata? Mówię i o dźwięku i zbieraniu się, choć tutaj raczej nie wyczuwam zmian nawet na odległość Ile dałeś za to cudo?
Opublikowano 5 Marca 201610 l Autor Ogólnie zmiana na plusDźwięk się trochę zmienił słychać świst turbiny.A jeśli chodzi o zbieranie to czuć jak turbina szybciej wstaje.Cena 400zł ale nie polecam zakupu u użytkownika z Allegro RM-MOTORS.Paczkę wysłał 3 tygodnie i jeszcze nie pasowało na śruby Edytowane 5 Marca 201610 l przez BARTEKAUDI
Opublikowano 28 Marca 201610 l zwał jak zwał ja dałem 200zł i smiga juz 4 rok 400 to przesada Gdzie kupowałeś? Też byłbym zainteresowany