shursky Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Witajcie, Mam problem z pompką, mianowicie muszę ją wymienić. Byłem na złomie zażądali astronomicznej ceny na allegro nic lepiej.Moja pompka to 8LO 862 257 E. Pytanie brzmi czy muszę kupić dokładnie taką samą ? chodzi mi głównie o tę literę na końcu. Patrzyłem wszędzie i ta "E" jest dużo droższa od reszty.. dzięki za pomoc
Bartollo Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 A co z nią nie tak ? Padla elektronika czy sama pompka ? Wysłane przy użyciu telefonu stacjonarnego.
BARTEKAUDI Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Najlepiej jak byś kupił z tą literką "E"
Hezen Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Wszystko zależy co w niej padło. Zawsze można próbować reanimować jeśli jest taka możliwość.
shursky Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2015 byłem u elektryka i mówił, że nie ma co ratować.. widziałem same pompki, tańsze oczywiście ale d*pa, musze miec całość.
goldi Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Ja kupilem od kolegi z inną końcówka i działa dodatkowo mam zamykanie zamków po przekroczeniu 15 km/h ale wylaczylem bo mnie denerwuje ta funkcja 150 zl dałem
samekgsx550 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zmień elektryka Każdą pompę da rade reanimować. Poszukaj na forum.
shursky Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2015 Panowie, naprawiłem pompkę. z tatą wzięliśmy pompkę na warsztat, otworzyliśmy. musiała się tam dostać woda bo trochę zaśniedziała. wziąłem pędzel wyczyściłem wszystko, później przejechałem ją wodą kolońską, wysuszyłem poczekałem chwilę, żeby odetchnęła. poleciałem do auta, podłączyłem ją, za pierwszym razem głośno pracowała ale później już było wszystko w porządku, dzięki za pomoc
tom65ek Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Ja kupilem od kolegi z inną końcówka i działa dodatkowo mam zamykanie zamków po przekroczeniu 15 km/h ale wylaczylem bo mnie denerwuje ta funkcja 150 zl dałem Ja też mam taki problem i nie wiem czy mogę podpiąć z inną literką na końcu czy nie
goldi Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 a co ci zależy spróbować przecież nic nie popsujesz
Rekomendowane odpowiedzi