Dawid-Kna Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Hej Mialem kiedy taka i chyba bym z przyjemnością wrócił tylko martwią mnie lampy i gaz Cena jak w temacie czy zdanie zmieniłeś. Silnik czysta seria 163 ?
KoJ@K Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Widze, ze nie ktorzy najchetniej to auto by kupili przez same esemeski lub pisanie postow... Kurde, ja jezeli szukalbym auta to pierwsze co to telefon do goscia obgadac sprawe, wypytac wszystko to co mnie interesuje itd, a nie wypisywania w temacie... Gimbazą mi to zalatuje troche . . .
Czaki89 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2017 18 godzin temu, Dawid-Kna napisał: Hej Mialem kiedy taka i chyba bym z przyjemnością wrócił tylko martwią mnie lampy i gaz Cena jak w temacie czy zdanie zmieniłeś. Silnik czysta seria 163 ? Silnik seria. Gaz jest spoko. Zawsze to pare zł w kieszeni. A co z lampami? Rozklejałem je i malowałem środki czasem zaparują u dołu. Jeśli o to Ci chodzi 16 godzin temu, KoJ@K napisał: Widze, ze nie ktorzy najchetniej to auto by kupili przez same esemeski lub pisanie postow... Kurde, ja jezeli szukalbym auta to pierwsze co to telefon do goscia obgadac sprawe, wypytac wszystko to co mnie interesuje itd, a nie wypisywania w temacie... Gimbazą mi to zalatuje troche . . . Jak dla mnie to jak nie przyjedziesz i nie pooglądasz to nic tak naprawdę się nie dowiesz. Trochę irytuję robienie każdemu z osobna foto relacji z całego samochodu...
Dawid-Kna Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 (edytowane) Jestem w trakcie sprzedaży swojego i się rozglądam, z jakiej miejscowości jesteś ? zapytać chyba zawsze można po to jest forum. pozdrawiam Edytowane 27 Stycznia 2017 przez Dawid-Kna
pezet202 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Kamilo zajrzyj do mnie, w końcu na forum zrobiłem opis swojego
imelvis Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) Siema!! ogólnie... MEGA!!! Możesz nagrać i wrzucić filmik jak to cudo przyśpiesza na podtlenku LPG? Jaka instalacja? Jakieś problemy? Spadek mocy? Edytowane 4 Lutego 2017 przez imelvis
Czaki89 Opublikowano 2 Października 2017 Autor Opublikowano 2 Października 2017 Zapraszam do nowego tematu.. Pozdrawiam 2
Rekomendowane odpowiedzi