Seta Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witam do niuni zostały zakupione nowe alu 16" jest to model Dezent J parę fotek:)
Sorni Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Podpowiedz tacie zeby zrobił lekki zawias i bedzie ok .
Szewczenko7 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 No ładnie...ale czegos tu jeszcze brak :twisted: moze pomaluj progi + dokladki
Gość Michał Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autko fajne bo B6 TDI,co do felg to jakos mi nie lezą, ja bym wrzucił min. 17", ale to wy macie być happy
Gość dino Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autko jest Ladne, ale te felunie chm, chm chyba decydowal Tata Jak dla mnie to min 17, i inny model :twisted:
Seta Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Opublikowano 24 Lutego 2008 Autko jest Ladne, ale te felunie chm, chm chyba decydowal Tata Jak dla mnie to min 17, i inny model :twisted: Tak tato decydował ja też wziął bym 17" chociaż w 17" chyba jedna by był za mały profil opony na nasze dziurawe drogi Ja bym mu tylko dał glebe trochę, a tak autko moim zdaniem na tych felgach nie najgorzej sie prezentuje w realu [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2007, 18:53 _________________________________________________No pora odświeżyć temat Udało mi sie w końcu namówić tata żeby zerwać z niuńki część szpecących niby chromów <jupi> oceńcie efekt ale niestety ten przód niby B7 musiał zostać bo ktoś nie normalny przykleił to na jakaś kropelkę czy coś odchodzi z lakierem :sick: 153 koniki piękna zabawka Tato planuje zakup alu 17" :)za moją małą namowa jak nie na ten sezon to na następny na pewno Niuńka nadal spisuje się nieziemsko po chipsie jest po prostu super komentarze mile widziane :)
Młody Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 Ten pasek szpeci to piękne maleństwo sciągnij pasek i zderzak do lakierowania :th: a tak to bardzo ładna NIUŃKA :th:
Seta Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witam sezon 2009 przyniósł dwie zmiany Pierwsza to usunięcie wiejskich pasków z przedniego zderzaka a druga to zakup nowych felg 17" wzór S5 Pozdrawiam
Ukasz699 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Szkoda ze taki slaby silniczek.. :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 20:38_________________________________________________No faktycznie te paski byly bezczelne
Seta Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ukasz699 Ja tam nie narzekam na moc silnika wizyta u Witka w warsztacie przyniosła pożądany efekt
Ukasz699 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ukasz699 Ja tam nie narzekam na moc silnika wizyta u Witka w warsztacie przyniosła pożądany efekt Do ilu podkreciliscie 125 co ?? :gwizdanie: Kurcze ja nie wiem jak tam te wiruski dzialaja na trwalosc silnika.. Czytalem rozne posty i grom wie w co wierzyc..
Seta Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Czytaj kolego dokładniej Witak zrobił nam 153 KM i 331Nm i w sierpniu będzie już 2 lata i tato nie narzeka na silniczek a wręcz przeciwnie jest wniebowzięty niuńka super jeździ nie zamienił bym na żaden inny silnik :)
Ukasz699 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Czytaj kolego dokładniej Witak zrobił nam 153 KM i 331Nm i w sierpniu będzie już 2 lata i tato nie narzeka na silniczek a wręcz przeciwnie jest wniebowzięty niuńka super jeździ nie zamienił bym na żaden inny silnik :) Aj bo ja sie nie wczytywalem.. No to ladnie.. Kurcze ale z 100 Km 153 bardzo duzo.. Czytalem o jakies tendencji ale u was pojechali juz.. Ja to jedynie ze swoje 130 chcialbym 150 dla Mnie max :gwizdanie:
Seta Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ukasz699 no nie wiem mi się taki przyrost podoba i przy tym niuńka nie puszcza żadnych bąków (zero dymienia)
Ukasz699 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ukasz699 no nie wiem mi się taki przyrost podoba i przy tym niuńka nie puszcza żadnych bąków (zero dymienia) Nom to ok Co do dymu jak ja szukalem swojej.. Dzwonilem pod jedno ogloszonko Autko stalo w Wawce.. Mily Pan tak zachwalal autko bylo sciagane z Wloch.. Siadam za sterkami odpalam a z Tylu nic nie widac Prawie jak z komina przyfabrycznego Bita tez nie byla a szpary takie ze szok juz nie mowie o odpryskach..
Bart-S Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Seta.. na początku to autko trąciło lekko paździochem. Gratulacje za poczynione postępy - zdjęcie tych pasków, chip i fele naprawdę poprawiły wizerunek furaka! Teraz prezentuje się naprawdę pięknie. Pomyśl o pomalowaniu dokładek, kolorek masz nieczęsto spotykany - będzie gites! Pozdrawiam!
Ukasz699 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Oj Boczne listwy tez mialy chromiki :gwizdanie: To jakas byla opcja s-line plus + No ktos chyba walczyl z oporami powietrza chromowymi paskami.. Albo to na radary moze
Rekomendowane odpowiedzi