skovroon Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 cholera przyznam ze moze raz bylem w skierniewicach i nie bede tego ukrywal to może pora żeby to powtórzyć?? jak wiosna już na poważnie sie u nas (w łódzkim) zadomowi to pomyslimy powazniej o takim wiekszym wspolnym spocie.. także chłopaki drukowac sobie mapki z najlepszą drogą do skierniewic :tongue4: Bo u nas raczej każdy wie gdzie jest Łdz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 3-0 ale leją no można coś razem uskutecznić może w tym roku pyknie pomysł z zainputowaniem kierowcy :polew: i małego alko bo ostatnio plan umarł a tu tak niewinnie się znów przewinął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 3-0 ale leją Dla barcy? pytam bo jestem zdala od TV.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 to z tymi skietniewicami to bylo pewnie tak z przekora ja tam mam dzialke kolo skierniewic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 to z tymi skietniewicami to bylo pewnie tak z przekora ja tam mam dzialke kolo skierniewic w jakiej miejscowości ta działka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominoELC Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 w jakiej miejscowości ta działka ? :naughty Widzę że kombinujesz już jakąś bibkę Barca już 4-0 prowadzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 hahahahha nie powiem bo jeszcze przyjedziecie [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 22:30_________________________________________________a jeszcze sie nie znamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominoELC Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 hahahahha nie powiem bo jeszcze przyjedziecie [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 22:30_________________________________________________a jeszcze sie nie znamy Przecież nie jesteś dziewczyną to nie musisz się bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 a no w sumie ok to zaraz spisze i podam wam adres [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 22:35_________________________________________________a tak zmieniajac temat macie jakis swoj logos ?? taki skierniewicki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 a no w sumie ok to zaraz spisze i podam wam adres [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 22:35_________________________________________________a tak zmieniajac temat macie jakis swoj logos ?? taki skierniewicki ?? niee... ale wy chyba o czyms mysleliście? :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 wreszcie ktoś nam postów nabije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 wreszcie ktoś nam postów nabije o tym samym przez chwile pomyslalem :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominoELC Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 wreszcie ktoś nam postów nabije o tym samym przez chwile pomyslalem :polew: i do tego konkurencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Ty nie myśl tyle tylko idz lepiej spać bo jutro znów przyjedziesz 10 min za poźno [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 22:42_________________________________________________http://www.hotmoney.pl/artykul/uwazaj-twoj-samochod-moze-byc-nastepny-12405 zobaczcie ten filmik jak koleś sp***rza B5 [br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 22:44_________________________________________________http://demotywatory.pl/1227674/Aby-pijani-kierowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 nie bój nic.. wiesz ze do koluszek i w 20min potrafie dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 taa wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominoELC Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 no nieźle gościu wymiatał brawa dla policji powinni więcej tych chu.... złapać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Dobrraa ja lece bo zaraz zasne na klawiaturze.. narka panowie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominoELC Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Dobrraa ja lece bo zaraz zasne na klawiaturze.. narka panowie.. 3m się :)narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi