Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spocik w Skierniewicach (REAKTYWACJA)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to go troche rozepcha hahahaha

• Odpowiedzi 3.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam kolegów:hi:

Szukam sprawdzonego zakładu gdzie ustawiają geometrię. Może ktoś coś polecić?

Pozdrawiam

Kuba

Opublikowano
Witam kolegów:hi:

Szukam sprawdzonego zakładu gdzie ustawiają geometrię. Może ktoś coś polecić?

Pozdrawiam

Kuba

szukasz tego w skierniewicach

Opublikowano

Gdzieś blisko Skierniewic, Sochaczewa, Łowicza

Opublikowano

W Halinowie jakiś dziadek robi podobno dobrze. U mnie na wsi kumpel niedawno uruchomił stanowisko do geometrii to też pewnie by Ci zrobił. A całość chcesz czy tylko przód?

Narazie to nic nie kupuję:P

Opublikowano

a coś w planach? nadal Audi czy cos innego?

Opublikowano

oczywiście, że Audi:) chodzi mi po głowie B7 sedan 3.0TDI QUATTRO manual najlepiej s-line:P to będzie pełnia szczęśliwości:)

Opublikowano

Tylko przód :wink:

Opublikowano

Scubi na ul.Napoleońskiej 10a w Sk-ce jest fachowiec i to dobry- wiem bo wożę do niego towar i będę do niego prowadził swoją a4.

Seba szukaj aż znajdziesz:) Tylko żeby to a4 była:) Bartek a Ty kiedy będziesz miał swoją b6?;p

Opublikowano

Ty bystrzak, a znasz jeszcze jakiś model Audi o oznaczeniu B7 inny niż A4?:D:D:D

Opublikowano

kumpel mi szuka u "Hitlera" czegos xD cos w lepszym stanie napewno tam znjadzie niz u nas heh i narazie czekam :)) to jak panowie widzimy sie w niedziele na rajdziku?? :)

Co sądzicie panowie o Audi A7. i tak nie kupie bo mnei nie stac ale co o tym sadzicie czy warta jest tych pieniedzy

Opublikowano

Znajdzie Ci z przebiegiem 400kkm albo waloną:D A7 ładne autko ale osobiście wolałbym A5:) Jaki rajd jest w niedziele?

Opublikowano

Na zachodzie nikt dobrych samochodów nie sprzedaje. Albo najechane mają dużo albo bite. innej opcji nie ma.

Opublikowano

popieram Seba:) Nie ma ładnych samochodów- są tylko bite albo zajeżdżone:P

A co do modelu to nie doczytałem i mój błąd:)

Na rajdzie możliwe że będę bo z chęcią bym znów wystartował, tylko pilota potrzebuje:D

Opublikowano

Mnie nie będzie bo jadę do szkoły. Zawsze te samochody robią się ładniejsze i maleje im przebieg jak przekroczą granicę:D

Opublikowano

a w polsce myslicie ze kupisz cos lepszego?? watpie.. Adam ja bd na 99% w neidziele ostatnio z michałem jezdzilem to mielismy 1 miejsce :)

Opublikowano

Myślę, że nie:P Dlatego trzeba kupować walone i składać:P zawsze to lepiej kupić auto po pierwszym dzwonie i zrobić i wiedzieć co się ma, niż już zrobione po nie wiadomo czym:)

Opublikowano

co ciekawego u Was? łodziaki pojechały do bukowiny...już o 9 byli naje**ni w samochodzie:grin::polew: