paulo77 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Ja jestem aktualnie na swoim "rancho" pod Łyszkowicami i tutaj teraz kropi Aczkolwiek wykonałem telefon do chaty i mówią że nad Zalewem nie pada, a nawewt świeci słonko Zachmurzenie dużego nie ma więc jest duża szansa, że pogoda się utrzyma. Tak więc pany można się szykować a taka pogoda dla nas jest plusem bo pewnie bedzie mało aut na Parkingu albo wcale i może zmieścimy się nad Zalewem :> Skovroon, jak będzie pogoda to spocik potrwa co najmniej do 18 lub dłużej tak więc przemyśl jeszcze czy dasz rade. Pierwszy spocik w sumie trwał ponad 1,5 godziny. Tommi, ja mam fure nie umytą i mam nadzieje, że zdąże wrócic i ją troszke przepucować, chociaż nie wiem czy jest sens bo i tak drogi mokre to się zachlapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koleś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 no co tu tak cicho, najwolniej jechałem a jestem pierwszy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 no co tu tak cicho, najwolniej jechałem a jestem pierwszy na forum fajnie że dojechałeś bez problemu fotosy ode mnie bedą jutro, a poniżej filmik z Parkingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Frekwencja troche nam nie dopisała, ale to pewnie przez pogodę :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 no szkoda ze mnie nie było chociaz Paula b6 miało by jakas do pary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 skovroon, gdybyś był to byłby nowy rekord a tak to tylko wyrównaliśmy poprzedni dla nieobecnych i niezorientowanych powiem, że znów było 14 aut ale tym razem same (poprzednio 1 Passat) no i tym razem mieliśmy dwie "płcie piękne", jedna przyjechała jako właściciel a jedna jako osoba towarzysząca - to ona nakręciła nasze filmiki (podziękować) :> z tym, że dopiero w Rynku zorientowałem się że mam nagrywanie w formacie 16:9 i przez to troche dziwnie widać, no ale następnym razem będzie już oki. Podczas kolejnego spociku będzie jeszcze lepiej, bo jak mówiliśmy trzeba wczesniej pomyśleć nad ustawieniem do zdjęć i nad reżyserią filmików (przejazd kolumny, itp.) termin kolejnego spotu ustaliliśmy na 16 maja, godzina 17.00 i tak jak zawsze zaczynamy nad Zalewem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Wrzucam kilka fotek i filmik :) no te furki na filmiku trochę wysokie są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 no cos mało tych fotek Panowie :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 ja wrzuce te które ja mam jutro a co z kolegą z tomaszowa z 1.8 T, który miał małe problemy ze sprawnym odjechaniem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 no co tu tak cicho, najwolniej jechałem a jestem pierwszy na forum no dojechal calo i zdrowo widac tylko co z autkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Postaram się wrzucić za chwile fotki, ale najpierw muszę coś wszamać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koleś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 no co tu tak cicho, najwolniej jechałem a jestem pierwszy na forum no dojechal calo i zdrowo widac tylko co z autkiem? jutro napisze co z nim nie tak, jak go podłącze pod komputerek w robutce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Proszę bardzo, moje foty [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 23:64_________________________________________________ I na koniec z właścicielami i filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Bardzo mi się podoba zdjęcie gdzie jesteśmy przy swoich ślicznotkach. Aha następnym razem jednak bym cos zjadł hehe Burczało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 no to z mojej strony fot nie wrzucę w tym tygodniu bo niestety zapomniałem o karcie pamięci, a do końca tygodnia akademik /miskuzi/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Bardzo mi się podoba zdjęcie gdzie jesteśmy przy swoich ślicznotkach. Aha następnym razem jednak bym cos zjadł hehe Burczało Teraz przynajmniej jak sie popatrzy na fury i driver'ów to wiadomo kto jest kto ps. następnym razem jak ktos bedzie głodny to podjedzie się do spożywczaka po parówki i musztarde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 OO Może być i musztarda z kiełbaska chlebkiem i ogniskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Hmmm, trzeba byłoby poszukać jakiejś lokalizacji koło Skierniewic i po zrobieniu zdjęć i filmików na Parkingu ruszyć w plener Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 może parking w nieborowie pod hotelem zajazdem czy czym tam z kołem od młyna na wjeździe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 no w nieborowie i arkadii jest fajnie tzn. z opowiesci slyszalem, ale musze sie tam wreszcie wybrac ;] to ponoc dobra miejscowka do zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi