sebastian_marat Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 ja też jestem w sobote na 100% nawet mam już kierunek
paulo77 Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 kurcze w czterech to już będzie tłoczno ale przynajmniej będzie szansa ustawić się koło siebie i pogadac ze wszystkimi :> scovroon ,a tą B6 w kombi przytargasz ze sobą ? Ja ze swojej strony postaram się też jedną zwerbowac chociaz nie obeicuję ps. Sebastian a Pani Operatorka będzie [br]Dopisany: 21 Maj 2009, 15:11_________________________________________________wiadomośc z ostatniej chwili .... dzwoniłem do Straży Miejskiej w Sk-ach z pytaniem czy można będzie zorganizować sobie legalnie ognisko nad Zalewem w okolicach Parkingu, tam gdzie jest do tego miejsce (wybetonowane) dostałem informację, że muszę uzyskać zgodę od dzierżawcy tego terenu, którym jest Pływalnia Miejska "Nawa", a tak się składa, że mój ojciec pracuje w nad Zalewem i zna się dobrze z Prezesem "Nawy" więc myślę, że będzie dobrze
skovroon Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 kurcze w czterech to już będzie tłoczno ale przynajmniej będzie szansa ustawić się koło siebie i pogadac ze wszystkimi :> scovroon ,a tą B6 w kombi przytargasz ze sobą ? Ja ze swojej strony postaram się też jedną zwerbowac chociaz nie obeicuję ps. Sebastian a Pani Operatorka będzie [br]Dopisany: 21 Maj 2009, 15:11_________________________________________________wiadomośc z ostatniej chwili .... dzwoniłem do Straży Miejskiej w Sk-ach z pytaniem czy można będzie zorganizować sobie legalnie ognisko nad Zalewem w okolicach Parkingu, tam gdzie jest do tego miejsce (wybetonowane) dostałem informację, że muszę uzyskać zgodę od dzierżawcy tego terenu, którym jest Pływalnia Miejska "Nawa", a tak się składa, że mój ojciec pracuje w nad Zalewem i zna się dobrze z Prezesem "Nawy" więc myślę, że będzie dobrze jesli przyłapę kierowce tej B6 avant na Lipcach to zapytam i zaprosze przy okazji...
sebastian_marat Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 niestety Pani Operatorki tym razem nie bedzie:P z przyczyn losowych (tesciowa), ale moze jakiegos operatora przywioze:P i moze jeszcze jedna B6 avant:P
paulo77 Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 no to działajcie panowie :gwizdanie: aha, mozna szykować kiełbaski bo będziemy mogli legalnie zrobić ognisko w sobotę koło Parkingu
skovroon Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 no to działajcie panowie :gwizdanie: aha, mozna szykować kiełbaski bo będziemy mogli legalnie zrobić ognisko w sobotę koło Parkingu Paulo ale ja to bym zrobil takiego odrebnego spota z kielbaskami, % i ogniskiem... np w jeszcze nastpna sobote 30 maja hmm??
paulo77 Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Dla mnie bez różnicy, może być i odrębny bo jutro będzie nas raptem czterech. Może niech ludziska się wypowiedzą odnośnie grilla/kiełbasek kiedy zrobić czy 30 maja czy może 6 czerwca i zrobimy wtedy jak będzie większa frekwencja.
skovroon Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 tak sobie dzisiaj pomyslalem.. ze gdyby jutro padało.. to i tak mozemy przyjechac... furki sie zostawi na parkingu a my pojdziemy pod żubra spokojnie pogadamy i juz.. :naughty:
jojo88 Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 no ja bede tez, bynajmniej do 19.30 mam czas:)
paulo77 Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 No to będzie nas już pięciu :> Do jutra Pany
paulo77 Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Patrzyłem na prognozę pogody i koło 17.00 powinno być bez słońca ale i bez deszczu
sebastian_marat Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 narazie jest słońce i nie ma deszczu
skovroon Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 co tu taka cisza?? nikt sie nie dzieli wrazeniami?? moze ktos jakies foty postrzelał ?? :gwizdanie: :gwizdanie:
mily Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Ja tam jestem zadowolony, było nas mało ale za to nie tworzyły się grupki i się z każdym pogadało.
skovroon Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Ja tam jestem zadowolony, było nas mało ale za to nie tworzyły się grupki i się z każdym pogadało. taak są też plusy takich małych spocików... nie tworzą sie własnie takie obozy jak na pierwszym np.. a tak to mozna zamienic kilka słow z kazdym
paulo77 Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Siemanko. Ja dopiero dziś dorwałem się do neta. Na spociku było spoko, tylko pogoda troche do doopy więc poszliśmy pod Żubra. Tam było trochę śmiechów dzięki "przemiłej" obsłudze Na koniec jak się zrobiła pogada, to niestety musiałem już uciekać ale zdążyliśmy jeszcze zrobilić z Tomkiem rundke porównawaczą twardości zawiasów .
malin01 Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 widzę, że nie było tak źle a ustalaliście może wstępną datę następnego spociku ??
Rekomendowane odpowiedzi