Tobi_one Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 to wszystko jest katalogowo, ogólnie u mnie jak i u Ciebie moze byc biecej niz te 131 czy 143 KM, w moim przypadku bardziej chyba prawdopodobne ze mam troche wiecej ze 150-155 KM wiem, że nawet jednemu kolesiowi wyszlo na hamowni cos kolo 160 PS ale ja nie wiem dokladnie moge sobie gdybac tak jedynie;] nie doczytalem tak w ogole myslalem ze z A5 chcesz sie scignac ;] bo ja mowilem o A5 akurat, tez B8 jakby nie patrzec (A5 B8 ) a czy bardzo to przy takiej roznicy to tez troche zalezy od kierowcy i warunkow itp itd :>
malin01 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 byłem dzisiaj w skierkach i widziałem kogoś od nas czyj ten srebrny rumak, który jechał za mną na wiadukcie ? :>
skovroon Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 to wszystko jest katalogowo, ogólnie u mnie jak i u Ciebie moze byc biecej niz te 131 czy 143 KM, w moim przypadku bardziej chyba prawdopodobne ze mam troche wiecej ze 150-155 KM wiem, że nawet jednemu kolesiowi wyszlo na hamowni cos kolo 160 PS ale ja nie wiem dokladnie moge sobie gdybac tak jedynie;] nie doczytalem tak w ogole myslalem ze z A5 chcesz sie scignac ;] bo ja mowilem o A5 akurat, tez B8 jakby nie patrzec (A5 B8 ) a czy bardzo to przy takiej roznicy to tez troche zalezy od kierowcy i warunkow itp itd :> nie bede sie tu przechwalał ale AWX'y tez mialy spore bonusy..sporo uzytkownikow tego forum którzy jezdza awx'ami pisało ze na hamowni wyszlo duzo wiecej niz jest w seri... przykład Hugo - 158Km bodajze (najwiecej chyba).. a tak to wszyscy ponad 140Km. ale to nic kiedys sie bedzie trzeba ustawic nocna porą ok 23 jak juz nie bedzie ruchu na Skierach (ja myslalem o ul.Rataja w strone ronda na Wawe) przy dobrej pogodzie i wtedy sie zobaczy jaka jest roznica miedzy nimi :naughty:[br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 16:42_________________________________________________ byłem dzisiaj w skierkach i widziałem kogoś od nas czyj ten srebrny rumak, który jechał za mną na wiadukcie ? :> Malin troche wiecej szczegółów avant, sedan ?? b5,b6,b7,b8,b11 ?? ramki klubowe czy naklejka??
paulo77 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Malin troche wiecej szczegółów avant, sedan ?? b5,b6,b7,b8,b11 ?? ramki klubowe czy naklejka?? pewnie cztery kółka na przednim grillu [br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 17:47_________________________________________________ ps. Tomek, pamiętaj że Ty masz 18" a na tym fura wolniej się zbiera
malin01 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 na pewno jeśli znalazł by się właściciel to by wiedział, że o niego chodzi a był to avant b6, z naklejką
Peres Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Dzisiaj na światlach ustawilem sie ze mna gościu w dresiuku w BMW 318i + LPG podajrze i poganiał swojego rumaka bez skutecznie, dostał po 4 literach ładnie
skovroon Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Malin troche wiecej szczegółów avant, sedan ?? b5,b6,b7,b8,b11 ?? ramki klubowe czy naklejka?? pewnie cztery kółka na przednim grillu [br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 17:47_________________________________________________ ps. Tomek, pamiętaj że Ty masz 18" a na tym fura wolniej się zbiera wiem wiem Paweł jest roznica jak zaloze 16" z gumą 205
Tobi_one Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 tu potrzebna jest prosta droga i nie zaludniona, bez przejsc dla pieszych itp apropo przechwalania sie no to ze 160 KM moze ma moj, ale to moze heh przekładki
skovroon Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 tu potrzebna jest prosta droga i nie zaludniona, bez przejsc dla pieszych itp apropo przechwalania sie no to ze 160 KM moze ma moj, ale to moze heh przekładki nie nie :> nie bede nic przekladal..wszystko wyjdzie w praniu noca rataja jest totalnie pusciutka nawet dzisiaj jak jechalem tam przed 22 to na calym odcinku od skrzyzowania pod lidlem do samego ronda wyprzedzilem moze ze 2 samochody... nawet mierzylem odcinek.. 400 metrow od swiatel jest troszke dalej od karchera.. mam nadzieje Tobi ze wiesz o czym mowie [br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 22:41_________________________________________________ na pewno jeśli znalazł by się właściciel to by wiedział, że o niego chodzi a był to avant b6, z naklejką trzeba bylo mu trąbnąc to może by skumał o co chodzi i sie tu odnalazł [br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 22:51_________________________________________________ Dzisiaj na światlach ustawilem sie ze mna gościu w dresiuku w BMW 318i + LPG podajrze i poganiał swojego rumaka bez skutecznie, dostał po 4 literach ładnie Peres Ty sie chwalisz wygraną Ja niestety porażką :wallbash: ustawilem sie ostatnio w lodzi na swiatlach z BMką 120D ona ma chyba 163Km.. nie wiem czy kojazycie ale to bylo na odcinku od swiateł na brzezinskiej przed m1 do tych nastepnych przed wiaduktem ok 300metrow.. miedzy tymi swiatlami stoi foto radar na szczescie nie aktywny :gwizdanie: :gwizdanie: dostalem baty gdzies o poltorej dlugosci tej bety :disgust:[br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 22:56_________________________________________________nie wiem czy wiecie ale brakuje nam 3 postów do przebicia łodziaków ja juz nie mam dzis o czym pisac
Tobi_one Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 no ja lecialem hmm po 23 i jakos pusciutka nie byla tak do konca ;p wiem wiem głupi nie jestem zdarza mi sie myslec czasem
skovroon Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 wiem wiem głupi nie jestem zdarza mi sie myslec czasem miło jak masz jakis lepszy pomysl na dobra miejscowke to pisz...
Tobi_one Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 miło z czego he? :bicz3: pas startowy za chociwiem oczywiscie w nocy
paulo77 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 YES YES YES Przegoniliśmy w liczbie postów Łódź :> Skierniewice i okolice rządzą A co do miejscówki to może ulica Uni Europejskiej od Sobieskiego jest kawał prostej i szerokiej ale raczej nocą bo tam jest sporo firm
Peres Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 tu potrzebna jest prosta droga i nie zaludniona, bez przejsc dla pieszych itp apropo przechwalania sie no to ze 160 KM moze ma moj, ale to moze heh przekładki nie nie :> nie bede nic przekladal..wszystko wyjdzie w praniu noca rataja jest totalnie pusciutka nawet dzisiaj jak jechalem tam przed 22 to na calym odcinku od skrzyzowania pod lidlem do samego ronda wyprzedzilem moze ze 2 samochody... nawet mierzylem odcinek.. 400 metrow od swiatel jest troszke dalej od karchera.. mam nadzieje Tobi ze wiesz o czym mowie [br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 22:41_________________________________________________ na pewno jeśli znalazł by się właściciel to by wiedział, że o niego chodzi a był to avant b6, z naklejką trzeba bylo mu trąbnąc to może by skumał o co chodzi i sie tu odnalazł [br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 22:51_________________________________________________ Dzisiaj na światlach ustawilem sie ze mna gościu w dresiuku w BMW 318i + LPG podajrze i poganiał swojego rumaka bez skutecznie, dostał po 4 literach ładnie Peres Ty sie chwalisz wygraną Ja niestety porażką :wallbash: ustawilem sie ostatnio w lodzi na swiatlach z BMką 120D ona ma chyba 163Km.. nie wiem czy kojazycie ale to bylo na odcinku od swiateł na brzezinskiej przed m1 do tych nastepnych przed wiaduktem ok 300metrow.. miedzy tymi swiatlami stoi foto radar na szczescie nie aktywny :gwizdanie: :gwizdanie: dostalem baty gdzies o poltorej dlugosci tej bety :disgust:[br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 22:56_________________________________________________nie wiem czy wiecie ale brakuje nam 3 postów do przebicia łodziaków ja juz nie mam dzis o czym pisac Z tego co wiem ta betka co sie z nią bujałem miała 140 hp
paulo77 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Niestety w dzisiejszych czasach, żeby się z kimś pościgać potrzeba w A4 conajmniej za 150 kuców bo teraz to byle małe autko ma 100 KM a niekótre i więcej. Tak więc Pany wirusować i dopiero się próbować z innymi co by nie było potem siary
skovroon Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Niestety w dzisiejszych czasach, żeby się z kimś pościgać potrzeba w A4 conajmniej za 150 kuców bo teraz to byle małe autko ma 100 KM a niekótre i więcej. Tak więc Pany wirusować i dopiero się próbować z innymi co by nie było potem siary dla mnie przegrana wcale nie bedzie siarą.. bo teoretycznie i tak powinienem dostac baty i zapewne dostane chcialbym tylko zobaczyc jak ten nowy Audi'owski Common Rail sie sprawuje.. i czy duzo mi Tobi odskoczy :mysli: a po moim wirusie spróbujemy sie jeszcze raz :naughty:
skovroon Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 i po moim :gwizdanie: Twoim dopiero za dwa latka do tego czasu napewno pozbede sie B6 ale przy pozostane
Tobi_one Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 i po moim :gwizdanie: Twoim dopiero za dwa latka do tego czasu napewno pozbede sie B6 ale przy pozostane no co Ty przeciez B6 jest fajna
skovroon Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 i po moim :gwizdanie: Twoim dopiero za dwa latka do tego czasu napewno pozbede sie B6 ale przy pozostane no co Ty przeciez B6 jest fajna ale ile mozna jednym autem jezdzic ?? :>
Rekomendowane odpowiedzi