Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spocik w Skierniewicach (REAKTYWACJA)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to wszystko jest katalogowo, ogólnie u mnie jak i u Ciebie moze byc biecej niz te 131 czy 143 KM, w moim przypadku bardziej chyba prawdopodobne ze mam troche wiecej ze 150-155 KM wiem, że nawet jednemu kolesiowi wyszlo na hamowni cos kolo 160 PS :tongue4: ale ja nie wiem dokladnie moge sobie gdybac tak jedynie;]

nie doczytalem tak w ogole myslalem ze z A5 chcesz sie scignac ;] bo ja mowilem o A5 akurat, tez B8 jakby nie patrzec (A5 B8 ) :tongue4:

a czy bardzo to przy takiej roznicy to tez troche zalezy od kierowcy i warunkow itp itd :>

• Odpowiedzi 3.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to wszystko jest katalogowo, ogólnie u mnie jak i u Ciebie moze byc biecej niz te 131 czy 143 KM, w moim przypadku bardziej chyba prawdopodobne ze mam troche wiecej ze 150-155 KM wiem, że nawet jednemu kolesiowi wyszlo na hamowni cos kolo 160 PS :tongue4: ale ja nie wiem dokladnie moge sobie gdybac tak jedynie;]

nie doczytalem tak w ogole myslalem ze z A5 chcesz sie scignac ;] bo ja mowilem o A5 akurat, tez B8 jakby nie patrzec (A5 B8 ) :tongue4:

a czy bardzo to przy takiej roznicy to tez troche zalezy od kierowcy i warunkow itp itd :>

nie bede sie tu przechwalał :polew: ale AWX'y tez mialy spore bonusy..

sporo uzytkownikow tego forum którzy jezdza awx'ami pisało ze na hamowni wyszlo duzo wiecej niz jest w seri... przykład Hugo - 158Km bodajze (najwiecej chyba).. a tak to wszyscy ponad 140Km.

ale to nic kiedys sie bedzie trzeba ustawic nocna porą ok 23 jak juz nie bedzie ruchu na Skierach (ja myslalem o ul.Rataja w strone ronda na Wawe) przy dobrej pogodzie i wtedy sie zobaczy jaka jest roznica miedzy nimi :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 16:42_________________________________________________

byłem dzisiaj w skierkach i widziałem kogoś od nas :decayed: czyj ten srebrny rumak, który jechał za mną na wiadukcie ? :mysli: :>

Malin troche wiecej szczegółów avant, sedan ?? b5,b6,b7,b8,b11 ?? :polew:

ramki klubowe czy naklejka??

Opublikowano

pewnie cztery kółka na przednim grillu :wink4:[br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 17:47_________________________________________________

ps. Tomek, pamiętaj że Ty masz 18" a na tym fura wolniej się zbiera

Opublikowano

Dzisiaj na światlach ustawilem sie ze mna gościu w dresiuku w BMW 318i + LPG podajrze i poganiał swojego rumaka bez skutecznie, dostał po 4 literach ładnie :kox::a4fan:

Opublikowano

pewnie cztery kółka na przednim grillu :wink4:[br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 17:47_________________________________________________

ps. Tomek, pamiętaj że Ty masz 18" a na tym fura wolniej się zbiera

wiem wiem Paweł :disgust: jest roznica jak zaloze 16" z gumą 205 :chytry:
Opublikowano

tu potrzebna jest prosta droga i nie zaludniona, bez przejsc dla pieszych itp

apropo przechwalania sie :wink4: no to ze 160 KM moze ma moj, ale to moze

heh przekładki :tongue4:

Opublikowano

nie nie :> nie bede nic przekladal..

wszystko wyjdzie w praniu :tongue4:

noca rataja jest totalnie pusciutka

nawet dzisiaj jak jechalem tam przed 22 to na calym odcinku od skrzyzowania pod lidlem do samego ronda wyprzedzilem moze ze 2 samochody... nawet mierzylem odcinek.. 400 metrow od swiatel jest troszke dalej od karchera.. mam nadzieje Tobi ze wiesz o czym mowie :naughty:[br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 22:41_________________________________________________

na pewno jeśli znalazł by się właściciel to by wiedział, że o niego chodzi :tongue4:

a był to avant b6, z naklejką :wink4:

trzeba bylo mu trąbnąc to może by skumał o co chodzi i sie tu odnalazł :naughty:[br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 22:51_________________________________________________

Dzisiaj na światlach ustawilem sie ze mna gościu w dresiuku w BMW 318i + LPG podajrze i poganiał swojego rumaka bez skutecznie, dostał po 4 literach ładnie :kox::a4fan:

Peres Ty sie chwalisz wygraną :good:

Ja niestety porażką :wallbash: :wallbash: ustawilem sie ostatnio w lodzi na swiatlach z BMką 120D ona ma chyba 163Km.. nie wiem czy kojazycie ale to bylo na odcinku od swiateł na brzezinskiej przed m1 do tych nastepnych przed wiaduktem ok 300metrow.. miedzy tymi swiatlami stoi foto radar na szczescie nie aktywny :gwizdanie: :gwizdanie: dostalem baty gdzies o poltorej dlugosci tej bety :disgust: :disgust:[br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 22:56_________________________________________________nie wiem czy wiecie ale brakuje nam 3 postów do przebicia łodziaków :tongue4: ja juz nie mam dzis o czym pisac :polew:

Opublikowano

no ja lecialem hmm po 23 i jakos pusciutka nie byla tak do konca ;p

wiem wiem głupi nie jestem :wink4: zdarza mi sie myslec czasem :cool1:

Opublikowano

wiem wiem głupi nie jestem :wink4: zdarza mi sie myslec czasem :cool1:

miło :polew:

jak masz jakis lepszy pomysl na dobra miejscowke to pisz...

Opublikowano
miło :polew:
z czego he? :thumbdown: :bicz3: :D

pas startowy za chociwiem oczywiscie w nocy :cool:

Opublikowano

YES YES YES

Przegoniliśmy w liczbie postów Łódź :> :cool1:

Skierniewice i okolice rządzą :good::hi:

A co do miejscówki to może ulica Uni Europejskiej od Sobieskiego jest kawał prostej i szerokiej ale raczej nocą bo tam jest sporo firm

Opublikowano

nie nie :> nie bede nic przekladal..

wszystko wyjdzie w praniu :tongue4:

noca rataja jest totalnie pusciutka

nawet dzisiaj jak jechalem tam przed 22 to na calym odcinku od skrzyzowania pod lidlem do samego ronda wyprzedzilem moze ze 2 samochody... nawet mierzylem odcinek.. 400 metrow od swiatel jest troszke dalej od karchera.. mam nadzieje Tobi ze wiesz o czym mowie :naughty:[br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 22:41_________________________________________________

na pewno jeśli znalazł by się właściciel to by wiedział, że o niego chodzi :tongue4:

a był to avant b6, z naklejką :wink4:

trzeba bylo mu trąbnąc to może by skumał o co chodzi i sie tu odnalazł :naughty:[br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 22:51_________________________________________________

Peres Ty sie chwalisz wygraną :good:

Ja niestety porażką :wallbash: :wallbash: ustawilem sie ostatnio w lodzi na swiatlach z BMką 120D ona ma chyba 163Km.. nie wiem czy kojazycie ale to bylo na odcinku od swiateł na brzezinskiej przed m1 do tych nastepnych przed wiaduktem ok 300metrow.. miedzy tymi swiatlami stoi foto radar na szczescie nie aktywny :gwizdanie: :gwizdanie: dostalem baty gdzies o poltorej dlugosci tej bety :disgust: :disgust:[br]Dopisany: 27 Sierpień 2009, 22:56_________________________________________________nie wiem czy wiecie ale brakuje nam 3 postów do przebicia łodziaków :tongue4: ja juz nie mam dzis o czym pisac :polew:

Z tego co wiem ta betka co sie z nią bujałem miała 140 hp

Opublikowano

Niestety w dzisiejszych czasach, żeby się z kimś pościgać potrzeba w A4 conajmniej za 150 kuców bo teraz to byle małe autko ma 100 KM a niekótre i więcej.

Tak więc Pany wirusować i dopiero się próbować z innymi co by nie było potem siary :wink4:

Opublikowano

Niestety w dzisiejszych czasach, żeby się z kimś pościgać potrzeba w A4 conajmniej za 150 kuców bo teraz to byle małe autko ma 100 KM a niekótre i więcej.

Tak więc Pany wirusować i dopiero się próbować z innymi co by nie było potem siary :wink4:

dla mnie przegrana wcale nie bedzie siarą.. :wink4: bo teoretycznie i tak powinienem dostac baty i zapewne dostane :disgust:

chcialbym tylko zobaczyc jak ten nowy Audi'owski Common Rail sie sprawuje.. i czy duzo mi Tobi odskoczy :mysli: :mysli: a po moim wirusie spróbujemy sie jeszcze raz :naughty: :naughty:

Opublikowano

i po moim :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

Twoim dopiero za dwa latka :tongue4: do tego czasu napewno pozbede sie B6 :naughty: ale przy :audi: pozostane :wink4:
Opublikowano

Twoim dopiero za dwa latka :tongue4: do tego czasu napewno pozbede sie B6 :naughty: ale przy :audi: pozostane :wink4:

no co Ty przeciez B6 jest fajna :cool1:

Opublikowano

no co Ty przeciez B6 jest fajna :cool1:

ale ile mozna jednym autem jezdzic ?? :>