paulo77 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Jaka kicha ? To, że mnie i Tomka nie będzie nie znaczy że nie będzie spotu. Ostatnio było nas 3 i sobie pogadaliśmy. Na razie jest Was dwóch ale może ktoś jeszcze się pojawi ? Pulpit, Malin, mily, misiek - troche chłopaków jest :gwizdanie:
Tobi_one Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Jaka kicha ? To, że mnie i Tomka nie będzie nie znaczy że nie będzie spotu. Ostatnio było nas 3 i sobie pogadaliśmy. Na razie jest Was dwóch ale może ktoś jeszcze się pojawi ? Pulpit, Malin, mily, misiek - troche chłopaków jest :gwizdanie: spot jest robiony 1 w miesiącu po to zeby byla jak najwieksza liczba ludzi, a nie raptem 2 czy 3 gdyby spoty byly przypuscmy co piatek to rozumiem, ze mogloby cos wypasc, albo zmienmy dzien w ktorym te spoty maja sie odbywac....
malin01 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 no Panowie, trzeba zorganizować takiego spota jak na początku no bo stać we dwóch albo trzech to trochę nie bardzo
paulo77 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 spot jest robiony 1 w miesiącu po to zeby byla jak najwieksza liczba ludzi, a nie raptem 2 czy 3 gdyby spoty byly przypuscmy co piatek to rozumiem, ze mogloby cos wypasc, albo zmienmy dzien w ktorym te spoty maja sie odbywac.... można zamiast w soboty - w niedziele ? ale z tego co pamietam była już kiedys o tym dyskusja i chyba nie każdemu pasiło jakbyście widzieli termin zamiast soboty 12-go, niedzielę 13-go ? ja w niedziele mam wyjazd do Wawy, ale zdążyłbym z powrotem żeby być na 17.00, a w sobote odpadam na 100% bo będzie
malin01 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 ja tam nawet bardziej niedziele bym widział niż sobotę chyba że coś mi nieoczekiwanego wypadnie
skovroon Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 No ja w niedziele mam poprawiny ale nie jestem jeszcze do konca pewien czy na nie pojde.. bo zaraz w pon 14tego mam exam na motor :kox:
mily Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Ja narazie nic nie obiecuje (mam przygotowania do swojego wesela ). Chciałbym przyjechać, ilu by nas nie było, ale nie wiem jak to wyjdzie w ten weekend. Temat obserwuje jeżeli coś się zmieni to będę wiedział, tylko nie zmieniajcie nic godzinkę przed spotem, bo już mogę być w drodze.
Tobi_one Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 dla mnie niedziele odpadaja bo widze sie z moją ukochaną i jestem niedostępny :kox:
paulo77 Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 ja znów nie wiem czy nie bedę dawał fury do malarza akurat w sobotę więc możliwe, że nie dam rade nawet w niedziele no chyba, że z buta podejde
Tobi_one Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 zapraszam do mojego wątku o A4 B8 [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2009, 17:44_________________________________________________niedlugo nowe zmiany ;]
mily Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Hej koledzy czy ktoś w skierniewicach zna firmę StrefaMoto.PL?? Zamówiłem tam wahacze, i może ktos zna się z tym uprzejmym Panem, to może by zagadał coś o zniżce ale oczywiście nie dla mnie dla A4Klubu
Tobi_one Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 to Ty zagadaj wkoncu jestes z A4klubu
mily Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 A już gałem z 690 zszedł na 670 więc w sumie koszty przeyłki opuścił, w piątek będę w Skierniewicach to pogadam z gościem. A może też ktoś ma wahacze do wymiany i się dołączy do zakupów??
sebastian_marat Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Ja pododnie ja Tobi w niedziele wybywam do "żony" także co najwyżej mogę być na spocie u łodziaków
paulo77 Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 To w takim razie zostajemy przy sobocie. Ewentualnie myślę, czy ni elepiej byłoby zmienić termin z 12 na 19 ? Z tym, że jest 12 Świeto Kwiatów i nie wiem jakie macie plany. Jeżeli okolice przyjeżdzają bawić się do Skierniewic na święto to można byłoby zrobić przy okazji jakiś spocik Co Wy na to ?
Tobi_one Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 ja tam będe ze swoja lubą, ale jak cos dajcie znac
Pulpit Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 no ja z reguły to na takie imprezy nie jeżdżę jako kierowca , chyba że może z okazji święta kwiatów każdy kto może ogarnie sobie driverka i by się zrobiło tego spota( któego pomysł kiedyś tam wynikł podczas forumowej burzy mózgów) :gwizdanie: z małym alko, chociaż z tego co wiem to ta impreza do najspokojniejszych nie należy i to by była chyba największa przeszkoda, ale chyba do przeskoczenia
skovroon Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Ja również będę z żonką ale na klubowego browarka chetnie sie ogarne
paulo77 Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Z browarkiem może być problem, bo ponoć na tym Święcie Kwiatów ma być zakaz sprzedaży wszelkiego alkoholu A jako, że dziś już piatek 11-go, spytam jak widzicie jutrzejszego spota? Ja odpadam, bo lakiernik potwierdził termin i jutro z rana fura idzie do niego i zdejmuje wszytkie dokładki, więc takim obszarpańcem nie będę się pokazywał.
skovroon Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Z browarkiem może być problem, bo ponoć na tym Święcie Kwiatów ma być zakaz sprzedaży wszelkiego alkoholu Kur/wa co za idiota to wymyslil ?? tak czy tak w cholere ludzi najebanych bedzie
Rekomendowane odpowiedzi