Tobi_one Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 sprzedazy moze i tak, ale nikt nie powiedzial, że swoich napojow nie bedzie mozna sobie wypic hehe no ja moze bede mial kierowce, ale musze ze szwagrem pogadac w środe instaluje -35 mm
mily Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Słuchajcie ja już wymieniłęm u siebie wahacze z jednej mańki. I jak ktoś potrzebuje części do audi, sprzęgła, tarcze, kocki, amortyzatory, wahacze i inne to zapraszam tu: http://www.strefamoto.pl/conditions.php Można się z kolesiem dogadać, ja kupiłem wahacze MS z gwarancją na 80 tys km, myślę że z 5 latek wytrzymają. Wspomniałem mu o KlubieA4 i powiedział że jak będziemy do niego podjeżdżać oznakowanymi autami to pomyśli o ofertach specjalnych dla nas. PS Też ma Audi tylko że A3 i stwierdził że Audi to jest nałóg
paulo77 Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Można się z kolesiem dogadać, ja kupiłem wahacze MS z gwarancją na 80 tys km, myślę że z 5 latek wytrzymają. Wspomniałem mu o KlubieA4 i powiedział że jak będziemy do niego podjeżdżać oznakowanymi autami to pomyśli o ofertach specjalnych dla nas. PS Też ma Audi tylko że A3 i stwierdził że Audi to jest nałóg coś w tym musi być [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2009, 15:50_________________________________________________Niedługo wreszcie będzie można pograć szkoda tylko, że oddanie boisk (do piłki i kosza) nastąpi praktyczni na jesień, ale dobre i to
Tobi_one Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Można się z kolesiem dogadać, ja kupiłem wahacze MS z gwarancją na 80 tys km, myślę że z 5 latek wytrzymają. Wspomniałem mu o KlubieA4 i powiedział że jak będziemy do niego podjeżdżać oznakowanymi autami to pomyśli o ofertach specjalnych dla nas. PS Też ma Audi tylko że A3 i stwierdził że Audi to jest nałóg coś w tym musi być [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2009, 15:50_________________________________________________Niedługo wreszcie będzie można pograć szkoda tylko, że oddanie boisk (do piłki i kosza) nastąpi praktyczni na jesień, ale dobre i to własnie byłem tak niedawno i widzialem, że juz praktycznie prace na wykonczeniu to przy okazji następnego spota może zagramy jakiegos meczyka? będzie chociaż z 10 chętnych? kto byłby chętny na meczyk w piłke? wpisujcie sie
jarko Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Uwaga :!: Pojawiła się możliwość zapisów na kolejną turę polarków klubowych. Szczegóły znajdziecie >> TUTAJ << Serdecznie zapraszam Dziękujęi pozdrawiam
paulo77 Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 ja w piłe mam dwie lewe nogi i ewentualnie wolałbym w kosza , no chyba że wiekszośc będzie w piłe to moge tez udawać że umiem grać
skovroon Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Ja piłe reflektuje :wink4: tak w ogole to dosc szybko im sie udalo to wszystko zrobic... [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 22:28_________________________________________________ ja w piłe mam dwie lewe nogi i ewentualnie wolałbym w kosza , no chyba że wiekszośc będzie w piłe to moge tez udawać że umiem grać to staniesz na bramce :naughty:
Tobi_one Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Ja piłe reflektuje :wink4: tak w ogole to dosc szybko im sie udalo to wszystko zrobic... [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 22:28_________________________________________________ ja w piłe mam dwie lewe nogi i ewentualnie wolałbym w kosza , no chyba że wiekszośc będzie w piłe to moge tez udawać że umiem grać to staniesz na bramce :naughty: no własnie no to juz 3 zawodnikow jest kto jeszcze sie pisze?
mily Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Ja z chęcią zagram, chociaż orłem nie jestem. Tylko jest mały problem, muszę w końcu dojechać na spocika.
Pulpit Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 a i ja mogę pierdyknąć meczyka, ale zaklepuje drugą bramkę :gwizdanie: ja bym wolał kosza, ale chyba jestem w mniejszości, ale za piłką też mogę pobiegać
Tobi_one Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 dobra 6 chętnych na gałe bramkarze sa jeszcze 4 chętnych na gałe no Panowie nie ociągać się troche ruchu dobrze nam zrobi [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2009, 12:41_________________________________________________koledzy z lodzi zrobili meczyk co widac w temacie ,,spociki lodzkie", ale z frekwencja na spotach jest problem nie tylko u nas... może ta wspólna rozrywka w postaci meczu piłki pomoże troche zwiększyc frekwencje?
paulo77 Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 no miejmy nadzieję, że się coś ruszy :gwizdanie: tylko znów trzeba ustalić termin na meczo-spota i mieć nadzieje na pogode i na wolne boisko [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 11:34_________________________________________________ ps. ja z racji odłegłości mogę na mecza wpaść praktycznie o każdej porze, tylko dajcie znac z 10 minut wcześniej, żebym w jakies dresy wskoczył
malin01 Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Paweł, to jako nasz prezes musisz się dowiedzieć i zarezerwować godzinkę może dwie na nasz meczyk tylko, że pewnie znowu połowie nie będzie pasowało ale spróbować można :>
Pulpit Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 teraz to już pewnie październik wchodzi w grę, więc jak dla mnie łatwiej będzie się objawić w roku szkolnym niż w wakacje
Tobi_one Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 no miejmy nadzieję, że się coś ruszy :gwizdanie: tylko znów trzeba ustalić termin na meczo-spota i mieć nadzieje na pogode i na wolne boisko [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 11:34_________________________________________________ ps. ja z racji odłegłości mogę na mecza wpaść praktycznie o każdej porze, tylko dajcie znac z 10 minut wcześniej, żebym w jakies dresy wskoczył no to Paweł skoro tak blisko mieszkasz to może zarezerwujesz nam boisko i dowiesz sie co i jak ok? na 2 h ja mysle zeby sie wychasac :> poza tym jestes Prezesem naszego klubu tzn. ze tak powiem oddziału w skierniewicach i okolicach to zalatwisz cos w tym temacie?? mi pasuje nawet wrzesien chyba ze nie mozna jeszcze tam grac czy cos... to wiecie co jak nie ma nas w klubie 10 osób chociaż to moze byście wzieli (kazdy kto tam ma mozliwosc) jakiegos brata, kuzyna, kolege itd zeby bylo z 10 osob minimum a najlepiej 12 podziałajmy cos Panowie będzie fajnie ;] a potem można zrobić jakieś bro na zakwasy czy cos
paulo77 Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 myślę, że z rezerwacją nie będzie problemu bo okoliczna młodzież woli raczej inne sporty - co do otwarcia to ma to nastąpić oficjalnie dziś czyli z dwudniowym opoźnieniem bo nie zdążyli wstawić dwóch barierek przez tydzień czasu ja dziś idę rozdziewiczyć boisko do kosza to zobaczę ile będzie ludzie, ale sądzę że najwięcej będzie ludzi na Skate Parku ps. jak ktoś nie ma kolegów którzy grają w piłkę, to mogą być zdolne koleżanki
Tobi_one Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 aha no to skoro jest otwarte juz to ustalamy date spota meczowego co nie?? ja proponuje 10 października.... mam nadzije ze nie bedzie jeszcze za zimno no to chłopaki wezmiecie ziomkow swoich do tego meczyku? jesli tak to paulo77 jak ustalimy date tego spota to mozesz zaklepac tam u kogos kto sie tym zajmuje ten termin no i gdzies na 2 h mysle krócej raczej nie ma sensu...
skovroon Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Ja wstepnie na 10 się piszę.... rozejze sie po kumplach moze ktorys bedzie chcial jechac popykac w gałe
Rekomendowane odpowiedzi