skovroon Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 to kombi to oto chodzi ze nie trup.. ale tez jest za ładne jak na 2003 rok dwa tyg temu sprowadzone z essen ale chyba sedan sie lepiej prezentuje zobaczymy.. dzieki za odzew w sprawie!! ps. pomysł z targowica swietny tam nawet jak jest mokro jest super sprwadzałem pare razy a najlepiej dwie dojazdowki na tyle i 360 stopni murowane.. ale to celujesz cos z Germanii przyciągnąć ?? i ten srebrny i ten czarny 1.9 AWX ??
Pulpit Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 ps. pomysł z targowica swietny tam nawet jak jest mokro jest super sprwadzałem pare razy a najlepiej dwie dojazdowki na tyle i 360 stopni murowane.. a ta targowica to ta z filmiku ?? bo tam było chyba całkiem sporo miejsca i nie za dużo rzeczy z ziemi wystawało także bardzo na plus
skovroon Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 ps. pomysł z targowica swietny tam nawet jak jest mokro jest super sprwadzałem pare razy a najlepiej dwie dojazdowki na tyle i 360 stopni murowane.. a ta targowica to ta z filmiku ?? bo tam było chyba całkiem sporo miejsca i nie za dużo rzeczy z ziemi wystawało także bardzo na plus no tak to jest tam na targowicy w Jeżowie.. plac jest naprawde zaje.bisty.. żadnych słupów czy czegos takiego.. całość jest wylana asfaltem
Pulpit Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 no to czekamy na śnieg :gwizdanie:
paulo77 Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 no to czekamy na śnieg :gwizdanie: chyba że polejemy plac wodą i schłodzimy
Pulpit Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 no taka opcja też jest może głosujmy ?? :decayed:
paulo77 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Z innej beczki, dziś miałem troche czasu i wziąłem się za rezanie Grilla S4 W 3 godziny udało mi sie dojść do sposobu w jaki to zrobić i jeden element został zrobiony. Metodą chałupniczą i narzędziami typu szlifierka itd staram się zrobić grilla nie różniącego się od oryginału. W skrócie powiem tak, sądziłem że będzie dużo łatwiej a jest ciężko jak cholera ;( Aczkolwiek nie poddaje się i stopniowo bedę działał dalej. Zrobiłem też pare fotek które wrzucę dla zobrazowania techniki działania. Grill z którego pozyskuje potrzebne "zęby" wyrwany "ząb" ori grill pierwsze cięcie i efekt po wstawieniu jednego "zęba"
Tobi_one Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/b7b8_grudzien_najladniesze_zdjecie_a4_na_forum_glosowanie-t67126.0.html;msg730889#msg730889 jak mozecie zaglosujcie
Pulpit Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 poszło na Ciebie, ale patoxa zdjęcie niezłe i do tego dobrym aparatem robione, ale mimo wszystko Twoje na większym klimacie
REDBULL83 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Witam kolegów Audikowców jestem tu nowy, może kiedyś na spota podjadę :drinks:
skovroon Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Witam kolegów Audikowców jestem tu nowy, może kiedyś na spota podjadę :drinks: powitać :hi:zapraszamy w nasze szeregi :naughty:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 20:33_________________________________________________ http://www.a4-klub.pl/smf/b7b8_grudzien_najladniesze_zdjecie_a4_na_forum_glosowanie-t67126.0.html;msg730889#msg730889 jak mozecie zaglosujcie głos oddany wreszcie jakas fajna fota :good: powodzenia
Tobi_one Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Witam kolegów Audikowców jestem tu nowy, może kiedyś na spota podjadę :drinks: witam serdecznie kolege z VAG- Skierniewice a pewnie, że zapraszamy
skovroon Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 chłopaki nie potrzebuje któryś klubowych ramek?? :tongue4: zamawiam sobie jedną z wiadomych przyczyn.. i tak myśle ze jak coś to przeciez bedzie jeden koszt wysyłki.. a na najblizszym spocie bym wam porozdawał.. http://www.a4-klub.pl/smf/ramka_pod_tablice_rejestracyjna/iii_edycja_ramek_klubowych_pod_tablice_rejestracyjna-t105110.0.html;new
paulo77 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 chłopaki nie potrzebuje któryś klubowych ramek?? :tongue4: zamawiam sobie jedną z wiadomych przyczyn.. i tak myśle ze jak coś to przeciez bedzie jeden koszt wysyłki.. a na najblizszym spocie bym wam porozdawał.. http://www.a4-klub.pl/smf/ramka_pod_tablice_rejestracyjna/iii_edycja_ramek_klubowych_pod_tablice_rejestracyjna-t105110.0.html;new Tomek, jak zamawiasz to zamów i 2 dla mnie
misiek_23 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 to kombi to oto chodzi ze nie trup.. ale tez jest za ładne jak na 2003 rok dwa tyg temu sprowadzone z essen ale chyba sedan sie lepiej prezentuje zobaczymy.. dzieki za odzew w sprawie!! ps. pomysł z targowica swietny tam nawet jak jest mokro jest super sprwadzałem pare razy a najlepiej dwie dojazdowki na tyle i 360 stopni murowane.. ale to celujesz cos z Germanii przyciągnąć ?? i ten srebrny i ten czarny 1.9 AWX ?? kombi to 2.5 TDI 4x4 a czarny sedan to 1.9 AWX. taki ja twój chyba sedana wezme boje sie tego 2.5 bo pozniej problem bedzie.. tak obydwa sa ciagniet z niemiec.. ladnie utrzymane zreszta moze juz na spocie na targowicy zobaczysz... i zobazcymy kto lepiej bokiem tanczy
musti Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 chłopaki nie potrzebuje któryś klubowych ramek?? :tongue4: zamawiam sobie jedną z wiadomych przyczyn.. i tak myśle ze jak coś to przeciez bedzie jeden koszt wysyłki.. a na najblizszym spocie bym wam porozdawał.. http://www.a4-klub.pl/smf/ramka_pod_tablice_rejestracyjna/iii_edycja_ramek_klubowych_pod_tablice_rejestracyjna-t105110.0.html;new Jeśli zamawiasz to dla mnie 2 szt możesz wziąć podskocze takto do Skierek po odbiór ramek i na spota
skovroon Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 ok to narazie mam łącznie 5 ramek... jutro wieczorem zamówie.. jesli ktos sie jeszcze zdecyduje to psiac.. bo koles w soboty wysyła.. Ja. 1 Paweł. 2 Musti. 2[br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 23:50_________________________________________________ to kombi to oto chodzi ze nie trup.. ale tez jest za ładne jak na 2003 rok dwa tyg temu sprowadzone z essen ale chyba sedan sie lepiej prezentuje zobaczymy.. dzieki za odzew w sprawie!! ps. pomysł z targowica swietny tam nawet jak jest mokro jest super sprwadzałem pare razy a najlepiej dwie dojazdowki na tyle i 360 stopni murowane.. ale to celujesz cos z Germanii przyciągnąć ?? i ten srebrny i ten czarny 1.9 AWX ?? kombi to 2.5 TDI 4x4 a czarny sedan to 1.9 AWX. taki ja twój chyba sedana wezme boje sie tego 2.5 bo pozniej problem bedzie.. tak obydwa sa ciagniet z niemiec.. ladnie utrzymane zreszta moze juz na spocie na targowicy zobaczysz... i zobazcymy kto lepiej bokiem tanczy noo dobrze by było zawsze troche nam sie skład o jedną b6 odświeży :naughty:
musti Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 noo dobrze by było zawsze troche nam sie skład o jedną b6 odświeży :naughty ha ha czyżbyś myślał tutaj coś o mojej B6 ?
paulo77 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 kombi to 2.5 TDI 4x4 a czarny sedan to 1.9 AWX. taki ja twój chyba sedana wezme boje sie tego 2.5 bo pozniej problem bedzie.. tak obydwa sa ciagniet z niemiec.. ladnie utrzymane zreszta moze juz na spocie na targowicy zobaczysz... i zobazcymy kto lepiej bokiem tanczy Bierz 1.9 AWX, bo są dużo mniej problemowe a jak zrobisz wirusa to będziesz miał osiagi na poziomie 2,5 TDI i mniejsze spalanie
Rekomendowane odpowiedzi