misiek_23 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Pany jest sprawa potrzebuje nakładki na prog lewy do b5 (tego orgin. plastiku na progu) bo troszeczke "diftowałem" tam gdzie nie trzeba i zaparkowałem w brzuskach i cały lewy bok do roboty pomoze ktos???
Pulpit Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 uuu no to nie za halo, poka jakieś zdjęcie czy bardzo jeśli chodzi o część to ja nie pomogę raczej jak byś chciał coś ze środka auta to kilka elementów mam
sebastian_marat Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Pany jest sprawa potrzebuje nakładki na prog lewy do b5 (tego orgin. plastiku na progu) bo troszeczke "diftowałem" tam gdzie nie trzeba i zaparkowałem w brzuskach i cały lewy bok do roboty pomoze ktos??? zgłoś się do stal-caru do skierek tam mają sporo części, ja od nich brałem.
misiek_23 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Pany jest sprawa potrzebuje nakładki na prog lewy do b5 (tego orgin. plastiku na progu) bo troszeczke "diftowałem" tam gdzie nie trzeba i zaparkowałem w brzuskach i cały lewy bok do roboty pomoze ktos??? zgłoś się do stal-caru do skierek tam mają sporo części, ja od nich brałem. na jakiej to ulicy??
skovroon Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Misiek to jest przy 1 maja.. zreszta z ulicy widac reklamy STAL-CAR to jest ogolnie szrot... ale aut w c**j mają..
REDBULL83 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Stal-car jest na Wojska Polskiego, ostatnio byłem to maja dwie A4 sedany
skovroon Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Stal-car jest na Wojska Polskiego, ostatnio byłem to maja dwie A4 sedany racja My Mistake. ale z 1 maja spokojnie trafi bo nie sposób nie zobaczyc tych reklam..
Pulpit Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 a jakie tam ceny mają?? bo koło mnie jest szrot na który jak się wchodzi i coś chce to koleś sprawdza na alledrogo i 10 zł taniej proponuje że może sprzedać :gwizdanie:
sebastian_marat Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 oni tez sprawdzaja na alle i trzeba się ostro z nimi targować bo po co przepłacać
misiek_23 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 dzieki... pojade jak znajde chwile i odbiore niunie.. bo jest na lekkim liftingu ;(
skovroon Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 dzieki... pojade jak znajde chwile i odbiore niunie.. bo jest na lekkim liftingu ;( Misiek, a jak tam B6?? :naughty: tak juz wszystkich nakreciles, a sie jeszcze B5 rozbijasz?? :tongue4: :wink4:
Tobi_one Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 no co może chłopak sie wocho :gwizdanie:
skovroon Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 no chlopaki jest dobrze spotow brak a nasz temacik sie ladnie kreci... 6-7 postow dziennie
grippen Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 zapraszam do zagłosowania http://www.a4-klub.pl/smf/propozycja_dlugopisu_ankieta-t109152.0.html
misiek_23 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 b6 sie kreci szukam ale jak pojedziesz na serwis zeby ja obejzał ktos co ma troche pojecia to nadzieje pryskaja kupic dobrego nie wyszapanego AWX-a to okazuje sie nie lada sztuka :gwizdanie: a b5 i tak zostaje bo jest dobrze zaprowiona w bojach na poskich drogach i ostatnio nie tylko drogach
REDBULL83 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 kumpel ma do sprzedania lampy przod do B5, ringi na soczewce z czarnym srodkiem, może ktoś by chętny był?? chce za nie chyba 400zł
sebastian_marat Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 kumpel ma do sprzedania lampy przod do B5, ringi na soczewce z czarnym srodkiem, może ktoś by chętny był?? chce za nie chyba 400zł ale to są do B5 po lifcie czy przed? jak możesz to zrób im jakieś fotki z przodu i z tyłu bo może byłbym zaintersowany
Pulpit Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 nie chce krytykować, ale to są chyba sonary a o tym było bardzo dużo tematów na forum wyglądają jak wyglądaj jak kto lubi, ale pewnie jest to że nie świecą za bardzo
Rekomendowane odpowiedzi