sebastian_marat Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 trzeba pomyśleć nad spotem zimowo-wiosennym to sie ruszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 trzeba pomyśleć nad spotem zimowo-wiosennym to sie ruszy Dobra myśl Inna sprawa jak chcesz zrobić 50 odpowiedzi to dobrą radą jest pisanie w dziale Felgi Opony i pomaganie ludziom w tematach gdzie pytają o radę w doborze felg do swoich fur [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 21:23_________________________________________________ to gałgany chyba nie przemyślałes tego co napisałeś :gwizdanie: Nieźle jesteśmy monitorowani Nawet w naszym Skierniewickim temacie gdzie sądziłem że oprócz nas nie zaklada pies z kulawą nogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 trzeba pomyśleć nad spotem zimowo-wiosennym to sie ruszy Dobra myśl Inna sprawa jak chcesz zrobić 50 odpowiedzi to dobrą radą jest pisanie w dziale Felgi Opony i pomaganie ludziom w tematach gdzie pytają o radę w doborze felg do swoich fur [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 21:23_________________________________________________ to gałgany chyba nie przemyślałes tego co napisałeś :gwizdanie: Nieźle jesteśmy monitorowani Nawet w naszym Skierniewickim temacie gdzie sądziłem że oprócz nas nie zaklada pies z kulawą nogą strach w ogóle cokolwiek pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 no ciekawie się na chwilę zrobiło nie ma co :> a tak z innej beczki macie może panowie jakieś doświadczenia z wygłuszaniem drzwi bo jutro przychodzą do mnie takie głośniczki Ground Zero GZRC 16x, ale żeby to miało zagrać pomijając kwestie wzmacniacza trzeba by drzwi wygłuszyć a przy tym trochę zabawy jest jeśli nie za bardzo wie się co i jak :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 kupuj mate, rozbieraj drzwi i klej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 no tyle to ja wiem wczoraj do 3 w nocy siedziałem i czytałem o tym i jest trochę zabawy nie ma co i do tego dochodzi to że trzeba rezać mocowanie na te głośniki bo wchodzą, ale 13, a z 16 to już delikatnie gorzej ale inny założyli jakoś to chyba i ja dam rade :gwizdanie: \może\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Rób sam, będziesz mia większą radoche z efektu końcowego (o ile będzie działać ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 no i tej radochy z efektu końcowego o ile będzie działać boję się najbardziej :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Dasz rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 A wracając do tematu Spotów to sądzę, że w marcu musimy się zmobilizować i zorganizować jakiegoś spocika :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 marzec to chyba podobnie do poprzedniego roku wtedy też jakoś tak zaczeliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 ja chętnie wpadne także możecie na mnie liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 A reszta ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REDBULL83 Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 obecny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 :cwaniak1: będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin01 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 też może się zjawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo88 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 o to i ja podbije :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 łojj jaka frekwencja sie szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 ciekawe czy się do rekordu zbliżymy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi