Pulpit Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 ale foty czego felg czy furaka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 ale foty czego felg czy furaka ?? furacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 i co planujesz tą bete ?? którą wcześniej pokazywałeś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REDBULL83 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 a tak z innej beczki, może ktoś wie o ciekawych felgach do sprzedania?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 na felgi w okazyjnych cenach trzeba czekać bo raczej ciągłego dostępu się nie ma np. niedawno kumpel kupił 17" z oponami z A3 za 400 zł czy nawet 300 bo dziadek powiedział że gdzie on na takich felgach będzie jeździł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 i co planujesz tą bete ?? którą wcześniej pokazywałeś ?? taaa planuje betkę e60 525d 177KM.. ewentualnie jakas 530d 218KM :kox: oczywiscie w gre wchodzi tylko i wyłącznie manual i najlepiej m-pakiet :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 i co planujesz tą bete ?? którą wcześniej pokazywałeś ?? taaa planuje betkę e60 525d 177KM.. ewentualnie jakas 530d 218KM :kox: oczywiscie w gre wchodzi tylko i wyłącznie manual i najlepiej m-pakiet :> to weź szukaj od razu xd i będzie się z czterech łap odpychać i to już jest mega juice :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 za młody jest na to ja teraz mam 4 łapy i czasem jest trochę przykro jak ktoś pali kapcia a Ty nie możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 za młody jest na to ja teraz mam 4 łapy i czasem jest trochę przykro jak ktoś pali kapcia a Ty nie możesz racja :wink4: po czesci po to kupuje RWD zeby troszke bokami polatac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 no ja bym na to tak nie patrzył bo ile masz tego palenia gumy nie za dużo a na kresce staniesz to 4 łapy pójdą szybciej od ośki, w zakrętach ośka zostaje bokami też się w 4 łapach polata tylko nie tak łatwo jak RWD za to jak już 4x4 bokiem postawisz to łatwiej się go kontroluje no ale oczywiście to Twoja decyzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 zimą to inna sprawa, ale ogólnie to fajne jest Q tylko z literek więcej ucieka z baku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 no ja bym na to tak nie patrzył bo ile masz tego palenia gumy nie za dużo a na kresce staniesz to 4 łapy pójdą szybciej od ośki, w zakrętach ośka zostaje bokami też się w 4 łapach polata tylko nie tak łatwo jak RWD za to jak już 4x4 bokiem postawisz to łatwiej się go kontroluje Gadałem już z kilkoma gościami którzy jeżdzą betkami od 2002 w góre.. z systemami kontroli trakcji DSC.. i mówią że te DSC sprawują sie tak samo dobrze jak ESP w koncernie VW o ile nie lepiej to samo sie tyczy zimy, podjazdów itd Po to kupuje auto z tylnim napedem żeby sprobowac czegos nawego i od czasu do czasu pokrecic troche bączków na suchym.. co w FWD niestety nie jest za bardzo mozliwe... poza recznym oczywiscie a poza tym wersje xd juz sa raczej poza moimi choryzontami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 dobra pitu pitu, ale może ustalimy o której godzinie spotykamy się w sobote tego 13 marca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Tobi dobrze gada bo ja w sobotę zarzucam nowe tarcze na tył i trzeba będzie dotrzeć mi to pasowałoby jak najwcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Tobi dobrze gada bo ja w sobotę zarzucam nowe tarcze na tył i trzeba będzie dotrzeć mi to pasowałoby jak najwcześniej mi także 16-17 ?? zeby jeszcze w miare widno było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Ja bym Pany proponował 16.00, max 16.30 bo o 17 bedzie ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 no ja jestem za 16 albo wcześniej jak da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 no to co ustalamy na 16? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 chyba niech prezes zarządzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin01 Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 o 17 jest jeszcze widno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi