Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spocik w Skierniewicach (REAKTYWACJA)

admin20

Rekomendowane odpowiedzi

Moja A4 jest na sprzedaż :tongue4:

Bardzo chętnie bym wziął ale niestety pewnie nie stać mnie jak na razie na nią :( Jaka cena jak można wiedzieć <może być na PW> :)

Jak dla mnie w B8 lusterka są za duże i dziwi mnie to że Audi zdecydowało sie na takie

Tutaj kolega ma rację. Bardzo się wyróżniają na tle całego samochodu

• Odpowiedzi 3.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Kolejna sprawa która jest do poprawki w B6 to tylne lampy, ale tu chłopaki z Audi są usprawiedliwieni bo kiedyś nie było Ledów :wink4:

Kolejna sprawa która jest do poprawki w B6 to tylne lampy, ale tu chłopaki z Audi są usprawiedliwieni bo kiedyś nie było Ledów :wink4:

U Skovrona zmiana lamp naprawdę dużo poprawiła w wyglądzie auta. A Ty Paulo77 planujesz u siebie zmienić?

Generalnie to ja już w furkę, raczej nie będę inwestował bo prawdopodobnie w wakacje też idzie do Żyda :przebiegly:

A ubiegając pytanie czemu ? Bo nie odpowiada mi stosunek spalania do osiągów :wink4: (czytaj. dużo pali, mało MOCY)

Generalnie to ja już w furkę, raczej nie będę inwestował bo prawdopodobnie w wakacje też idzie do Żyda :przebiegly:

A ubiegając pytanie czemu ? Bo nie odpowiada mi stosunek spalania do osiągów :wink4: (czytaj. dużo pali, mało MOCY)

Racja :tongue4: czas zainwestować w jakieś TDI :naughty: a ja poszukuje teraz zawiasu do swojej bo już amorki mam w kiepskim stanie, cieknie olej, a najgorzej z tyłu :confused4:

Jak tak każdy będzie kupował TDi to wreszcie ceny benzyny zmaleją a ropa będzie droższa :kox:

Nie będzie tak źle :tongue4: z klekotem pod maską to jest inna jazda :polew:

Jak tak każdy będzie kupował TDi to wreszcie ceny benzyny zmaleją a ropa będzie droższa :kox:

co zrobić jak diesel'kami sie duzo przyjemniej i taniej jezdzi ? :cool1: bynajmniej wg mnie :kox:

B7 ?? :evil:

Ja w sumie dlatego kupuje Diesla. Za małą kasę można zrobić sporo km :)

diesel jak to diesel.. TDi'ki to bardzo fajne silniki.. fajnie sie zbierają, mało palą, ON tansze od PB :evil: zalet jest naprawde dużo...... z tym że trzeba naprawde dbać żeby w silniczku wszystko hulało jak należy..

Ja w sumie dlatego kupuje Diesla. Za małą kasę można zrobić sporo km :)

diesel jak to diesel.. TDi'ki to bardzo fajne silniki.. fajnie sie zbierają, mało palą, ON tansze od PB :evil: zalet jest naprawde dużo...... z tym że trzeba naprawde dbać żeby w silniczku wszystko hulało jak należy..

Nie czujesz jak rymujesz :naughty: trzeba omijać stację paliw w Makowie :polew:[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 21:43_________________________________________________

A jak to jest z tymi silnikami 2.5 diesel w A4? Z tego co słyszę to opinie są nie za ciekawe.

Te 2.5 to raczej trzeba omijać bo nie ciekawie się sprawują z tego co słyszałem. Mój ojciec miał kiedyś ten silnik w A6 tylko że 180KM to poleciały wałki rozrządu i pompa :confused4:

Czy B7 to jeszcze nie wiem, ale raczej będzie "Dizel" :wink4:

A co do 2.5 TDI to raczej nie najlepszy silnik. Lepiej wziąć 1.9 i zrobic wirusa :evil:

Moc będzie podobna, spalanie mniejsze i mniejsze opłaty za OC :)

A jak to jest z tymi silnikami 2.5 diesel w A4? Z tego co słyszę to opinie są nie za ciekawe.

jesli juz myslisz o 2.5 TDI to szukaj raczej wersji z konca produkcji.. z kodami silinka zaczynajacymi sie na literke B... -niby poprawione.

z tego co mi wiadomo w starszych wersjach leciala hydraulika silnika no i "szybko" wycierały sie wałki rozrządu.. a to dość kosztowna operacja :disgust:

przyjemność z jazdy na pewno fajna... z tym że rozsądniej będzie chyba zrobic tak jak napisał Paweł.. kupic zadbanego 1.9 i zwirusować dorzucając jeszcze ewentualnie większą turbawkę no i pompki AL :wink4: :wink4: :wink4:

Z innej beczki - jakbyśmy codziennie tak pisali to Łodziaków byśmy moment wyprzedzili :gwizdanie:

Tak więc Pany zagladać cześciej i brać udział w dyskusji :naughty:

Aha, nie wiem czy nie będę sprzedawał fury bez fel 18", więc jak ktos by ewentualnie chciał ukąsić moje fele to byc może będzie taka okazja.

Na pewno bedzie taniej niż ktoś by chciał kupić nowe fele i opony :wink4:

Miałem dylemat czy szukać 1.9 czy 2.5 TDi :mysli: . Ale wybór padł na 1.9.

Najgorsze to są te opłaty...Jeszcze jak ktoś nie ma zniżek i wieku... :shocked:

myślisz o 110KM czy 116KM na pompkach?

Miałem dylemat czy szukać 1.9 czy 2.5 TDi :mysli: . Ale wybór padł na 1.9.

myślisz o 110KM czy 116KM na pompkach?

jeśli mowa o Bepiuntce :tongue4:

Jakbyś miał coś takiego za 1000zł to mogę się skusić :naughty:http://moto.allegro.pl/item958648898_audi_5x112_18_a4_a6_s4_s6_s8_rs4_r8_felgi.html

Ja pamiętam jak miałem chyba 22 lata i kupiłem swoją pierwsza fure, 12-letnią BMW 5 z silnikiem 2.0 :naughty:

Samo OC kosztowało 1600 PLN ;(

Teraz mam już "mądry wiek" i 60% zniżek i płaciłem 1600 za OC z AC :>