Tobi_one Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 No i furka sprzedana. Trochę serce żal ściskał jak odjeżdżała ;( Pewnie bedziecie ją nieraz widzieć w Skierkach bo kupił ja chłopak z Miedniewic. Może nawet pojawi się na forumie no i co teraz? tylko nie mów, że BMW bez urazy oczywiście dla tej marki no nie dziwie Ci się wcale, jednak troche czasu jej poświęciłeś i troche dodałeś od siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Tak, doszliśmy do porozumienia z nabywcą No to GRATULEJSZYN !! :> :>[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 01:27_________________________________________________ No i furka sprzedana. Trochę serce żal ściskał jak odjeżdżała ;( Pewnie bedziecie ją nieraz widzieć w Skierkach bo kupił ja chłopak z Miedniewic. Może nawet pojawi się na forumie no i co teraz? tylko nie mów, że BMW Tobi chyba nigdy dobrym BMW nie jeżdziłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Co do kolejnej fury to tym razem chcę kupić coś dla żonki ale nie będzie to AUDI. A patrząc w przyszłość to na pewno będę chciał ukąsić jakąs A4 pewnie w nowszej budzie i z odpowiednim silnikiem. Ale, że mi starzy kasiory już nie dają więc troche się zejdzie zanim uzbieram na coś fajnego . Oczywiście jak zakupię kolejną A4 to na forum znów się pojawię. Na razie będę gościnnie zaglądał i patrzył co tam u Was słychać. Aha, Wybory Nowego Prezesa czas zacząć (żeby nasz Skierniewicki temat nie zdechł ) Pozdro dla Wszystkich . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Tak, doszliśmy do porozumienia z nabywcą No to GRATULEJSZYN !! :> :>[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 01:27_________________________________________________ No i furka sprzedana. Trochę serce żal ściskał jak odjeżdżała ;( Pewnie bedziecie ją nieraz widzieć w Skierkach bo kupił ja chłopak z Miedniewic. Może nawet pojawi się na forumie no i co teraz? tylko nie mów, że BMW Tobi chyba nigdy dobrym BMW nie jeżdziłeś a właśnie, że tak Co do kolejnej fury to tym razem chcę kupić coś dla żonki ale nie będzie to AUDI. A patrząc w przyszłość to na pewno będę chciał ukąsić jakąs A4 pewnie w nowszej budzie i z odpowiednim silnikiem. Ale, że mi starzy kasiory już nie dają więc troche się zejdzie zanim uzbieram na coś fajnego . Oczywiście jak zakupię kolejną A4 to na forum znów się pojawię. Na razie będę gościnnie zaglądał i patrzył co tam u Was słychać. Aha, Wybory Nowego Prezesa czas zacząć (żeby nasz Skierniewicki temat nie zdechł ) Pozdro dla Wszystkich . no ja też powoli powoli będe zbierał na jakąś nowszą A4 lub R8, ale to za pare lat bo póki co to ta moja obecna nie jest taka stara no chyba właśnie jednak zdechnie nie ma juz spotów i zainteresowanie nie jest zbyt duze nie oszukujmy sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 ale do łodziaków się nie podłączamy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 u nas tez sa potezne zloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zapraszamy na VIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska.Wszystkie informacje na temat zlotu znajdziecie tutaj ====> http://www.a4-klub.pl/smf/viii_ogolnopolski_zlot_audi_a4_klub_polska-t137530.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zapraszamy na VIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska.Wszystkie informacje na temat zlotu znajdziecie tutaj ====> http://www.a4-klub.pl/smf/viii_ogolnopolski_zlot_audi_a4_klub_polska-t137530.0.html jechać chopy jechać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo77 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Dałem namiary na foruma chłopakowi który ukąsił ode mnie furke tak więc może się pojawi. Rozmawialiśmy wczoraj i podpowiedziałem mu co może jeszcze przymodzić, żeby lepiej się prezentowała i żeby nie popsuć dotychczasowego efektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Hej jedzie ktoś na VIIIOZA4KP??? Ja się zapisałem, fajnie by było jak by ktos oprócz mnie był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 bym pojechał ale mam wszystko w oryginale i bez felg, aż wstyd się pokazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 bez felg :blink: to jak ty jezdzisz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 no niestety brakło kasy na mody ale może w niedługim czasie coś się poprawi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 admin20 to Ty kupiłeś od prezesa furkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 nie nie. kupiłem 4 miesiace temu, była lekko uszkodzona i tanio to się skusiłem trafiła się jak igła w stogu siana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 ahaa ten sam silnik masz co on i dlatego tak pomyślałem nie dało rady ukąsić jakiegoś diesla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 bym pojechał ale mam wszystko w oryginale i bez felg, aż wstyd się pokazać A ja to walę, ja też mam standard i 75 koni pod maską, na stalowych felgach z ori kołpakami, nawet klimy nie mam. Ale jadę, mi to koło h...ja lata, ja nie zamierzam komuś robić ładnie autka , przecież i tak go prędzej czy później sprzedam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 a jak to wygląda cenowo ten wyjazd? bo jak by nie drogo wychodziło to może bym sie skusił jeszcze tylko muszę zmienić olej i dalej śmigam:) a co do diesla to nie trafiłem żadnego ładnego lekko uszkodzonego w tej cenie za mojego dałem 15,500 tyś.zł a z naprawą i ubezpieczenie wyszło mnie niecałe 20tyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 za mojego dałem 15,500 tyś.zł faktycznie okazja.. pokaż jakieś zdjęcia furacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin20 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 małe uszkodzenia: lekko wgnieciny boczek przód jest cały jeszcze nie zrobiłem zdjęć jak jest zrobiony ale w niedługim czasie dorzucę [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 18:39_________________________________________________a robimy jakiś zlocik w skierniewicach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi