Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to chyba napewno b6 ja mam ringi w moim b5 sonary.. zamiast ringow mozna podłaczyc taki dioty postojowe fajnie to wyglada bo ringi to do BMW a nie do naszych AUDI ja sonary kupiłem w niemczech sa nawet ok tylko długie swiatła sa troche do bani przynajmniej dla mnie...

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak tam panowie gdzie grzejecie :drunk: dzisiejszej nocy?? :naughty: :naughty:

Wszystkim życzę Szczęsliwego Nowego Roku :kox: :kox:

Opublikowano

Happy New Year for Everyone :wink4:

Opublikowano

Troche trzeba powalczyć bo to nasza polska tradycja :drunk:

Pamietajcie o tabletkach na zmniejszenie kaca :wink4:

Do Siego Roku :>

ps. Dzis pod Kauflandem około 14.00 widziałem srebrną B6 w sedanie z naklejką klubową. Czyżby ktoś nowy :mysli:

Opublikowano

Troche trzeba powalczyć bo to nasza polska tradycja :drunk:

Pamietajcie o tabletkach na zmniejszenie kaca :wink4:

Do Siego Roku :>

ps. Dzis pod Kauflandem około 14.00 widziałem srebrną B6 w sedanie z naklejką klubową. Czyżby ktoś nowy :mysli:

na jakich blachach??
Opublikowano

na jakich blachach??

Na Skierniewickich :naughty:

Opublikowano

LqIti.jpg

Opublikowano

No i jestem pierwszy w Nowym 2010 Roku :> W dodatku niekoniecznie trzezwy :decayed:

Opublikowano

No i jestem pierwszy w Nowym 2010 Roku :> W dodatku niekoniecznie trzezwy :decayed:

jak na prezesa przystało :naughty: :naughty: :naughty: :>

Opublikowano

a i ja się witam w nowym roku :decayed:

jeśli będzie taki jak sylwester to będzie mega grubo :naughty:

Opublikowano

Mega grubo to jest śniegu więc może coś pomyślimy o sobocie i jakimś filmowanym ślizganiu :mysli:

Ps. od razu mówię, że nie chodzi o realizację filmu przyrodniczego :sexinbed::wink4:

Opublikowano

Mega grubo to jest śniegu więc może coś pomyślimy o sobocie i jakimś filmowanym ślizganiu :mysli:

Ps. od razu mówię, że nie chodzi o realizację filmu przyrodniczego :sexinbed::wink4:

o sobocie czy o spocie? :decayed:

Opublikowano
:hi: pany ja juz targowice 3 dni testuje jest super bysmy sie spotkali po driftowali razem ... bo tak sameu to nudno... moze nawet jakies lekkie zawody :naughty: o tytuł króla trgowicy w drifcie?? :decayed:
Opublikowano

a właśnie wytłumaczcie gdzie ta targowica jest? jest tam lód, czy tylko śnieg? dzięki za odp bo chętnie bym się tam przejechał :wink4:

Opublikowano

a właśnie wytłumaczcie gdzie ta targowica jest? jest tam lód, czy tylko śnieg? dzięki za odp bo chętnie bym się tam przejechał :wink4:

jak wjezdzasz do Jezowa od skierek to na pierwszym skrzyzowaniu (ale juz w centrum) skrecasz w lewo (ul szkolna) i potem znow na pierwszym w lewo i po prawo masz targowice :tongue4:
Opublikowano

noo chłopaki śnieżek pięknie sypie :decayed: :decayed:

Targowica bedzie przykryta pewnie świeżym puchem.. więc trza coś na poważnie wykombinować..

proponuje Sobote po południu?

Opublikowano

no zobaczymy jak to będzie bo jeszcze chwile tak popada i się nigdzie nie dojedzie :gwizdanie:

nie wiem jak u was ale Płock jest zmasakrowany i nie da się jeździć :no:

Opublikowano

Ja tam uwielbiam takie hardcorowe warunki :naughty: :naughty:

W poprzednia zime jak tak dowalilo sniegu to sobie z kumplami na 3 auta robilismy przeprawy noca przez lesne drogi.. Jaja były jak cholera :polew:

Opublikowano

nie no klimat to ma nie można powiedzieć że nie

ale jeśli np ma się 3 minuty do zajęć na uczelni wychodzi się przed akademik i na dzień dobry wywija się prawie orła to wiadomo że za szybko się nie pociśnie i trzeba się spóźniać

ale poza tym jest lux ja też uwielbiam takie warunki do jazdy ale szczerze najlepsze są samochody które przelatują nad zaspami :decayed:

Opublikowano

nie no klimat to ma nie można powiedzieć że nie

ale jeśli np ma się 3 minuty do zajęć na uczelni wychodzi się przed akademik i na dzień dobry wywija się prawie orła to wiadomo że za szybko się nie pociśnie i trzeba się spóźniać

ale poza tym jest lux ja też uwielbiam takie warunki do jazdy ale szczerze najlepsze są samochody które przelatują nad zaspami :decayed:

albo auta z :quattro: