Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Skierniewicach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

marshall to ja poprosze o wiecej fotek :wink4:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 147,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja wrzuce swoje wieczorkiem jak pozamazuje nr z tablic :rolleyes:

marshall fotki obrabiasz w Photoshopie (chodzi mi o szablon podpisu fotek w dolnym prawym rogu) ?

Opublikowano

Poprzeglądam, wybiorę coś jeszcze i zamieszczę na swojej stronce. Dam znać na tym wątku.

Jeśli ktoś ma fajną Adżi B6, B7, B8 i chciałby mieć fajne foty, to możemy umówić się na sesję foto.

Tobiasz - to też do Ciebie - masz wdzęczną furkę do focenia. :)

Paweł - nie mam photoshopa niestety. Ale znak wodny na fotki wrzucisz szybko programikiem np. Image Signature : http://www.bbproject.net/viewpage.php?page_id=11

Pozdrowionka!

Opublikowano

Dzieki.

Ja korzystam z Gimp'a. Jest to bardzo fajny, nieduży i darmowy program, uważany za konkurenta płatnego Photoshop'a.

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=655&GIMP+2.4.4

Tym programem zrobiłem m.in. VT swojej furki zanim miałem jeszcze nowe fele

Opublikowano

wdzieczna to ona bedzie bardziej jak zrobie pare modow jeszcze :)

marza mi sie wieksze felgi, gwint B16 Bilsteina lub H&R a takze fotele sportowe i jakis programik za jakies 2-3 latka, ale to powoli na spokojnie i mam nadzieje ze to osiągne

Chętnie bym zrobil jakas fajna sesje mojej B8, ale nie znam zadnych fajnych miejsc w skc w ktorych mozna by to zrobic

a tak w ogole to dzieki :hi:

no i czekam na fotencje bo kazdy tam pykal z tego co widzialem :naughty:

Opublikowano

:hi: fotki super. :good: wiedze ze i moja "niunia" :wink4: została zamieszona. pozdrwiam

:a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan:

Opublikowano

dobre foty i jeszcze lepsza frekwencja, ale mam jedno pytanie jak wyszło z kolegą któremu bateryjka padła parkingu pod marketem ja nie miałem kabli żeby jumper'ka uskutecznić, a wszyscy wystrzelili juz w stronę Widoku na rondo, wie ktoś może??

Opublikowano

Tobiasz, jest kupa miejsc na sesję z autem!

Np. obok opuszczonych budynków koło dawngo Rawentu, itp.

Jak coś to dawaj znaka. Miejscówek na fotki auta kilka wynajdę. Z tym nie ma problemu. Natomiast z pogodą (światłem) nie zawsze jest cacy - tego nie ma na zamówienie... :)

Opublikowano

Tobiasz, jest kupa miejsc na sesję z autem!

Np. obok opuszczonych budynków koło dawngo Rawentu, itp.

Jak coś to dawaj znaka. Miejscówek na fotki auta kilka wynajdę. Z tym nie ma problemu. Natomiast z pogodą (światłem) nie zawsze jest cacy - tego nie ma na zamówienie... :)

Ja też bym się na to pisał kolego :):)
Opublikowano

Jeśli chodzi o sesje, to kwestia tylko ustalenia terminu.

Opublikowano

Ja piszę się wstępnie na przyszły rok jak skończę reszte modów :decayed:

Aha, Adam jeżeli masz jakieś fotki mojej furmanki to poproszę podesłać w wolnej chwili na email: [email protected]

pzdr

Opublikowano

dobre foty i jeszcze lepsza frekwencja, ale mam jedno pytanie jak wyszło z kolegą któremu bateryjka padła parkingu pod marketem ja nie miałem kabli żeby jumper'ka uskutecznić, a wszyscy wystrzelili juz w stronę Widoku na rondo, wie ktoś może??

Odburzyła na "pych":D halogeny za dużo prądu zerzarły:P

Opublikowano

(...)

Aha, Adam jeżeli masz jakieś fotki mojej furmanki to poproszę podesłać w wolnej chwili na email: [email protected]

Paweł, podeślij mi na priva numery rejestracyjne Twojej Adżi, zobaczę co mam i wyślę.

Opublikowano

Dla przypomnienia podaję datę kolejnego spociku.

Termin wstępnie ustalony to sobota 18 kwietnia a godzina pewnie też 16.00

No i wiadomo że musi nas być co najmniej tyle samo a najlepiej dwa razy więcej :decayed:

Tak więc jak ktoś zobaczy pod sklepem czy na światłach jakąś :a4fan: to biegiem do gościa i werbować :wink4:

Opublikowano

Heh, paulo77 ładny bannerek :decayed: oby tyle furek było na następnym :good:

Opublikowano

No i wiadomo że musi nas być co najmniej tyle samo a najlepiej dwa razy więcej :decayed:

Tak więc jak ktoś zobaczy pod sklepem czy na światłach jakąś :a4fan: to biegiem do gościa i werbować :wink4:

W niedzielę na ambonie ksiądz poda termin spotu w ogłoszeniach parafialnych :decayed:

p.s. Poluję na gościa z S4 :gwizdanie:

Opublikowano
:hi: a spocik pod lidlem juz czy tak jak ostatnio na parkingu? :mysli: i musimy wiecej jezdzic po miescie :oklaski: bo nasz przejazd wzbudził nie małe zainteresowanie :thumbup:
Opublikowano

:hi: a spocik pod lidlem juz czy tak jak ostatnio na parkingu? :mysli: i musimy wiecej jezdzic po miescie :oklaski: bo nasz przejazd wzbudził nie małe zainteresowanie :thumbup:

chyba juz pod lidlem co nie?? no napewno to niecodzienny widok tyle :audi: w jednym miejscu :cool1:

Opublikowano

A wszyscy mają radyjka i felgi po nalocie małoletnich fanów :decayed:

ps. jak ktoś chce to może wrzucić sobie bannerek w podpis a ja jutro popracuję nad lepszym :naughty:

http://img17.imageshack.us/img17/3928/bannerspot15.jpg