Cristoforo Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 witam czy do mojego AJM wejda wieksze tarcze przednie pod seryjny zacisk? jesli jakie to tylko prosze o wymiar bo mam zamiar zwiekszyc rozmiar tarczy jesli nie wejda to co musze zrobic aby załozyc wieksze tarcze np. s4 lub rs4 (przyblizone rozmiary tarcz) felga 17 cali
adams78 Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 jesli jakie to tylko prosze o wymiar bo mam zamiar zwiekszyc rozmiar tarczy jesli nie wejda to co musze zrobic aby załozyc wieksze tarcze np. s4 lub rs4 (przyblizone rozmiary tarcz) Wymienić jarzma i zaciski. Zdobycie tych elementów od eSy to pewna trudność, nie mówiąc o RS. Chyba, że kupisz w ASO Jak masz możliwość, to na jakimś zaprzyjaźnionym szrocie przymierz zaciski od A8. Zacisk 2-tłoczkowy + 4klocki, ale nie wiem czy podejdzie pod zwrotnicę. Lub poczekaj, aż sam sprawdzę, bo chodzi mi to po głowie.
grzanek85 Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 Ja do swojej wrzuciłem zaciski jarzemka i tarcze od passata 1.8T 180 km pasuje bez problemu:)
Cristoforo Opublikowano 4 Października 2008 Autor Opublikowano 4 Października 2008 musze odświerzyc kontakty z kolesiami z niemiec bo maja tam utylizacje aut ale wiekszosc i tak przyjezdza do polski w czesciach maja czesci od golfa do najnowszych A8 [br]Dopisany: 04 Październik 2008, 15:52_________________________________________________mam pytanko czy zaciski podejda od subaru sti do audi oczywiscie po zmianie tarcz i jarzma? producent brembo czterotłoczkowe
spetsnaz Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 musze odświerzyc kontakty z kolesiami z niemiec bo maja tam utylizacje aut ale wiekszosc i tak przyjezdza do polski w czesciach maja czesci od golfa do najnowszych A8 [br]Dopisany: 04 Październik 2008, 15:52_________________________________________________mam pytanko czy zaciski podejda od subaru sti do audi oczywiscie po zmianie tarcz i jarzma? producent brembo czterotłoczkowe teraz to wymodziłeś hamulce brembo w STI to zacisk i jarzmo w jednym. Do A4 nie będą pasowały.. zarówno do żeliwnej jak i aluminiowej zwrotnicy.
adams78 Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 musze odświerzyc kontakty z kolesiami z niemiec bo maja tam utylizacje aut ale wiekszosc i tak przyjezdza do polski w czesciach maja czesci od golfa do najnowszych A8 [br] Skoro masz takie możliwości, to dlaczego nie masz jeszcze hobli co najmniej S4? Cristoforo, czy to nie Ty pisałeś niedawno coś o robieniu 190-250KM w 1.9?
Cristoforo Opublikowano 5 Października 2008 Autor Opublikowano 5 Października 2008 pisałem ale narazie nie znam dobrych zaufanych ludzi którym mogłbym powierzyc taki zabieg i druga strona medalu czy opłaca sie wywalić 15-20 tys zł na 8 letnie auto jak mozna za ta kase kupić b6 na ładnym wypasie.rozwazam rózne wersje.w kazdym badz razie to tylko zbieranina informacji na obecna chwile pracuje w subaru i w mazdzie i jak tam stoi STI 310KM to slinka cieknie i zajeb.... tym sie jezdzi ta maszynka potrafi ale spalanko ma mega wielkie
adams78 Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 No właśnie, czyli robisz wielkie zamieszanie z zerowym skutkiem. Zwyczajnie ściemniasz. Pracujesz w Subaru i nie wiesz, że hamulce STi nie pasują do A4? To czym się tam zajmujesz...?
Cristoforo Opublikowano 6 Października 2008 Autor Opublikowano 6 Października 2008 w subaru pracuje od 4 dni i dopiero to sa moje poczatki a forum jest od tego aby sie takze zapytać[br]Dopisany: 06 Październik 2008, 10:35_________________________________________________mam troche odłozonej kasy i dlatego zadaje moze takie upierdliwe pytania i zbieram info czy wsadzić to AJM czy dozbierać i kupic b6 AWX lepiej zasiegnąć opini ludzi którzy juz zainwestowali w auta czy sie to kalkuluje mam mozliwosc podnieść moc lub pobawić sie stylistycznie
Rekomendowane odpowiedzi