alvaro Opublikowano 7 Października 2008 Autor Opublikowano 7 Października 2008 pet3r więc o jakim biciu mówisz? Mi również się wydaje że dopóki wał nie zostanie rozłączony to o żadnym biciu nie może być mowy... Uważam więc że wątek można zamknąć - reasumując jeśli trafi mi się coś takiego to zostanie to włożone do "mojego" auta bo " Jak się szlachta bawi, kosztów nie liczy..." :polew: (żart, żeby nikt nie myślał że mi odjeb...)
adamooo Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 pet3r więc o jakim biciu mówisz? Mi również się wydaje że dopóki wał nie zostanie rozłączony to o żadnym biciu nie może być mowy... Uważam więc że wątek można zamknąć - reasumując jeśli trafi mi się coś takiego to zostanie to włożone do "mojego" auta bo " Jak się szlachta bawi, kosztów nie liczy..." :polew: (żart, żeby nikt nie myślał że mi odjeb...) się mówi "król się bawi, płaci złotem "
alvaro Opublikowano 8 Października 2008 Autor Opublikowano 8 Października 2008 adamooo się mówi "król się bawi, płaci złotem " kox :polew:
spanky Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 duzo sie zarabia... zyje sie jak hrabia ...
Flyer Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Jak ruszysz z rezaniem alv, to otworzymy watek
Rekomendowane odpowiedzi