Maxcudo Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Nie trzeba dynamicznie wymieniac oliwy w skrzyni. Zdejmujesz miche, wymieniasz filtry, zalewasz, odpalasz i uzupelniasz do stanu. wymiana max co 50000km Ale wtedy spływa tylko 8l z 13, wolałbym pozbyć się całości i zastąpić to wszystko świeżym olejem Dokładnie, też tak robię w swoich wszystkich automatach Swoją drogą piękna bawara
Gracjan Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Dzień zaliczony do udanych, udało się po nie małej walce pozbyć katów... Nie to auto, reakcja na gaz dużo szybsza, płynniejsza zmiana biegów, czuć że auto dużo "łatwiej" jedzie a i dźwięk dużo przyjemniejszy Wielkie podziękowania dla Pro-Tune za ogarnięcie auta Edytowane 6 Lutego 2015 przez Gracjan
Maxcudo Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) tak się właśnie zastanawiam czy w swoim V8 bi-turbo ON nie wyrzucić katów a co z sondą za katem w takim układzie? Edytowane 9 Lutego 2015 przez Maxcudo
Gracjan Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Opublikowano 10 Lutego 2015 tak się właśnie zastanawiam czy w swoim V8 bi-turbo ON nie wyrzucić katów a co z sondą za katem w takim układzie? Ja jestem mega zadowolony, jak na razie minusów nie ma, zero muła, biegi zmieniane łagodniej no i dźwięk przy bucie mega... Katy sprzedane, jestem na sroooooogim plusie. U mnie nie ma ani jednej sondy więc nie ma problemu z tym.
Wojtek_A4 Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Super 7er. Podejscie jak zawsze profi !
Gracjan Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Opublikowano 20 Lutego 2015 W środę wymieniony olej w skrzyni, jest bajka, działa jak nowa... Dzisiaj mycie bo już wstyd jeździć.
afroo. Opublikowano 20 Lutego 2015 Opublikowano 20 Lutego 2015 Ładne to to. : ) Gdzie oddałeś na wymianę oleju w asb?
Gracjan Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Opublikowano 21 Lutego 2015 Ładne to to. : ) Gdzie oddałeś na wymianę oleju w asb? Dzwoniłem do kilku warsztatów a zdecydowałem się na nich: http://www.auto-maxasb.pl/
afroo. Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 Też byłem na nich prawie zdecydowany ale wciąż się jednak waham.Oliwę i filtr miałeś swoje, czy u nich brałeś?
Gracjan Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Opublikowano 21 Lutego 2015 Też byłem na nich prawie zdecydowany ale wciąż się jednak waham.Oliwę i filtr miałeś swoje, czy u nich brałeś? Filtr miałem swój, olej od nich...
Mortiis Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 Cudne autko, musze ją gdzieś na okolicy obadać :-)
talib1990 Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Tez mysle u nich wymienić w megane2 ile Cie skasowali i ile trwalo ? Sent from my Nokia Lumia 625 LTE using Tapatalk
Gracjan Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Opublikowano 28 Lutego 2015 Tez mysle u nich wymienić w megane2 ile Cie skasowali i ile trwalo ? Sent from my Nokia Lumia 625 LTE using Tapatalk Wiesz co podstawiłem popołudniu we wtorek, w środę na 16.00 do odbioru. Skasowali 450zł + koszt filtra który im przywiozłem. Przysiadłem dzisiaj do skóry i powiem szczerze trochę się zdziwiłem... Fibra po fotelu kierowcy
mrogal Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 Tez mysle u nich wymienić w megane2 ile Cie skasowali i ile trwalo ? Sent from my Nokia Lumia 625 LTE using Tapatalk Wiesz co podstawiłem popołudniu we wtorek, w środę na 16.00 do odbioru. Skasowali 450zł + koszt filtra który im przywiozłem. Przysiadłem dzisiaj do skóry i powiem szczerze trochę się zdziwiłem... Fibra po fotelu kierowcy pastowany kaban malowanki?
Rekomendowane odpowiedzi