pchojnac Opublikowano 17 Stycznia 2015 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Cześć, Pytanie czy ktoś zauważył podobne zjawisko w swojej B7, podczas jazdy w nocy widać jak by moje światła przełączają się np. z zasilania z akumulatora na alternator.....np. hamuje silnikiem do obrotów rzędu ok. 1500obr/min redukuję bieg i zaczynam przyspieszać (wyprzedzanie np. samochodu jadącego przede mną) i w tym momencie następuje jakby przygaśnięcie chwilowe (nie utrudnia i nie powoduje żadnego zagrożenia) i ponownie pełna moc świecenia. Generalnie nic się nie dzieje poza tym jakby chwilowym zadziałaniem "czarodziejskiego przekaźnika" ot taka zagwozdka :-) Pzd Paweł
Lukasz_N Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Regulator napiecia na altku do sprawdzenia.
Robero321 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Regulator nic do tego nie ma alternator też. Po pierwsze napisz jakie masz światła Xenony czy zwykłe ?
mariuszbyd Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 coś się rozjaśniło w tej sprawie. czasem mam wrażenie że też słyszę przekaźnik pod zegarami i jakby światła delikatnie przygasały. też h7 zwykłe
miczek Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 coś się rozjaśniło w tej sprawie. czasem mam wrażenie że też słyszę przekaźnik pod zegarami i jakby światła delikatnie przygasały. też h7 zwykłe Teraz w mrozy jak było po -15 to też właśnie słyszałem jakiś przekaźnik gdzieś przy włączniku i przy zapalonej lampce podsufitki światełko przygasało ale po rozgrzaniu już było lepiej.
Rekomendowane odpowiedzi