wnyku Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Witam, jak w temacie. Często potrzebuje podczas jazdy włączyć lampke dla córki siedzącej z tyłu. Żeby to zrobić musze włączyć lampke z przodu. Nie jest to najwygodniejsze i zakładam, że audi też o tym pomyślało żebym mógł włączyć z przodu światło tylko z tyłu. Pytanie jak ?
Bruuuum Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 A widzisz jakieś dostępne przyciski do takiej funkcji? Bez problemu można sięgnąć do tylnych włączników nie odrywając wzroku od kierunku jazdy.
jacek70 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Dziwne bo u mnie da się załączyć środkową lampkę solo, bez przodu.
Fido Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) W każdym powinno się dać bo lampka ma taką funkcję Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Fido
Bruuuum Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Dziwne bo u mnie da się załączyć środkową lampkę solo, bez przodu.Ja zrozumiałem, ze chodzi koledze o to, żeby włączyć tylne lampki przyciskiem z przodu. Tymi z tyłu jasne, że się da oddzielnie, ale pewnie córka jest jeszcze mała i np. nie sięga (?)
jacek70 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 W takim razie sorry - nie zajarzyłem.
nobii Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Fido - taką jak pokazałeś to już wypasik, chętnie taką przygarnę bo mam z jednym przyciskiem i świeci na całą kanapę... Pewnie tak własnie wnyku potrzebuje bo i ja się nad tym zastanawiam, dosięgam podczas jazdy, ale to też trzeba się nagimnastykować, teraz w momencie gdy moją córę usadawiam do fotelika załączam to światełko, gdy zamykam auto z pilota gaśnie więc jest luz, ale jakby ktoś patentem na zaświecanie z przodu tylnej lampki podrzucił tez bym był wdzięczny ;]
Fido Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Fido - taką jak pokazałeś to już wypasik A ja myślałem że to standadt w każdym B6.
nitroo Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 nobii, pokaż swoją lampkę, bo aż ciekaw jestem, co tam masz...
Bruuuum Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 nobii, pokaż swoją lampkę, bo aż ciekaw jestem, co tam masz...Z tyłu występowały dwie wersje podświetlenia - jedna z dwoma oddzielnymi żarówkami i przyciskami oraz druga z jednym światłem i przyciskiem, tak jak w bagażniku.
nitroo Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 O kurde, nie spodziewałem się... Dobrze wiedzieć
nobii Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Taaak, ja mam tą pojedyńczą tzn z jednym przyciskiem oświetlającą tylną przestrzeń pasażerów, w kilku b6 i b7 też widziałem tą, a ostatnio obczaiłem, że są też podwójne i taką oto własnie wczoraj już zakupiłem! Bruuuum wiesz może czy kostka jest taka sama? Edytowane 29 Stycznia 2015 przez nobii
nitroo Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Kostka powinna być taka sama, ale dla pewności pokaż, jaką masz, to Ci powiem
nobii Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ok, ale popołudniu dopiero bo do pracy dziś nóżkami - ekologia, zdrowie taka sytuacja...
jarku21 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ok, ale popołudniu dopiero bo do pracy dziś nóżkami - ekologia, zdrowie taka sytuacja... wymieniałem w b7 z pojedynczej na taką podwójną plug and play
nobii Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) taka była taka jest teraz kostka taka sama podejrzana w a6 Snt frm iP usng Tptlk Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez nobii
Rekomendowane odpowiedzi