Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHU] Binkowy Krążownik Szos - 16.06.2011 aktualizacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój krążownik szos: DO SPRZEDANIA

Audi A4 B5 z listopada 1997

1,9 TDI

fabrycznie: 90 KM,

automat,

skórzana kierownica,

elektryczne szyby z przodu,

elektryczne i podgrzewane lusterka,

ABS i wspomaganie kierownicy,

immobilizer,

centralny zamek,

domykanie szyb z kluczyka,

Dawno temu mój ojciec miał E32 7.30 (w prehistorycznym gazie, spalanie rzędu 17L) a później bujał się E34 5.25 td. :cool: E34 było porażką, bo mimo swojego gangsterskiego wyglądu, sypało się nieustannie - po prostu ciulowo trafił. Potem były już Volkswageny :D Ja nie interesowałem się nigdy motoryzacją, do puki nie zarobiłem za granicą trochę pieniążków i postanowiłem mieć coś swojego. Mój przyjaciel miał czarną Audi 80, 2.0 benzyna, quattro, ciemne szybki, na tamte czasy (2005 rok) to było coś! I tak zaraziłem się i zostałem Audi maniakiem trzy lata później kupując srebrną A4 B5 z jasnym środeczkiem i ekonomicznym 1,9 TDI którą bujam się do dziś. Brakuje tu magicznego quattro, skór i innych dupereli, jednak jako pierwsze autko nie jest złe i jest nie zawodne!

Miałem z nią tylko dwie akcje kiedy to kolega musiał podjechać z linką i zaciągnąć na hol, ale to była tylko i wyłącznie moja głupota.

MODY:

- alufelgi 17' od B6 Cabrio

- obniżony o -30

- chiptuning na ok 120 km

- reflektory angel eyes zespolone (DEPO)

- białe kierunki

- prawe lusterko duże od anglika

- listwa chrom na klapie bagażnika (jak w B6)

Aktualne Zdjęcia

c4fd3299599236e9m.jpg

614f7022b43771c6m.jpg

bb232ffaca70fc84m.jpg

1a0eb706cdd8e818m.jpg

A tak Audik wyglądał świeżo po zakupie

03d9ac2922350752m.jpg

f1196901075109c3m.jpg

78db2b536240c512m.jpg

b83e21a794604375m.jpg

691dc5af0c2ca553m.jpg

Po kupnie alufelg - zima (jeszcze bez poliftowych lamp i nie obniżony)

fddde2d55bd4476bm.jpg

1360651bccc5af65m.jpg

4fe471f3533d85d5m.jpg

Sesja wiosenna już po obniżeniu i wymianie lamp na poliftowe DEPO

7339d9d850b248f4m.jpg

a4138b3ffc4d726em.jpg

b511029157a43fe5m.jpg

556528cfdb3c2615m.jpg

Opublikowano

co rozumiesz "stylizowane na B5" :mysli: W morde,to jest B5 :wallbash: Fajnie,ze automacik :naughty: Zaraz pewnie zaczna ci pisac: zmien przednie lampy na poliftowe, zapodaj glebe i jakies min. 17' bla bla bla Twoja :a4fan: musi przeciez wygladac tak jak :a4fan: 99% audi na tym forum :polew: :polew: :cool1::hi:

Opublikowano

bardzo fajne B5 :naughty: szczególnie środeczek :good: powodzenia w modach :> masz już jakąś felgę upatrzoną? :mysli:

Opublikowano

widać że furka zadbana :good: ale felunek musi być większy :wink4: minimum ti 17 :)

Opublikowano

Gratulacje zakupu :good: Trzeba powiedzieć, że jasny środek zdecydowanie dodaje klasy :notworthy:. Przyjemnego użytkowania

Opublikowano

gratki za udany zakup :th: zakladaj fele 17" bo moim zdaniem 18" to juz raczej nie na nasze polskie drogi :wink4: ja sam jezdze na 16" i na zawiasie 1BE i powiem ze czasem miejscami jest tragedia :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

na wiosnę kupuję te oto 17 tki -->

3227460a8cb1360d.jpg

myślę też o xenonach :)

Opublikowano

na wiosnę kupuję te oto 17 tki

17'' to zbyt mały rozmiar na tą felgę :decayed: Jeśli już to 18'' :wink4: A 17 proponuję inny wzorek :rolleyes:

xenon dobra rzecz :>

Ładna A4ka dbaj o nią :good:

Opublikowano

na wiosnę kupuję te oto 17 tki -->

3227460a8cb1360d.jpg

stttttttaaaaaaaaaaarrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :kox: zaje@#$%e fele. można wiedzieć jaka cena? :naughty:

Opublikowano

Mam do sprzedania takie tylko w rozmiarze 18' ( 17' wygladaja do d*@& :sick3:) Sa to orginalne MAMy made in dojczland :decayed: Mam tez orginalne 'kabzle' MAM

gxQJZC0.jpg

Sprzedaje je ,bo auto sprzedalem na takich samych tylko 19' i te mi zostaly w garazu. Przejechaly moze 3tys.km Nie uzywane na polskich drogach.

Opublikowano
  • Autor

Na allegro masz tego pełno :) Tylko jak odróżnić je od oryginału ... a co do ceny, to same aluski 17' za 2000zł a za 3000zł z oponami :)

Opublikowano

Na odwrocie felgi przecierz pisze :wallbash: :wallbash: :wallbash: W moim przypadku "made in germany" :decayed:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

binek masz i ocen to wlasnie jest 17 powiem ze troszke moze malo ale na polski drogi w sam raz :)

5a24e90bc305f529med.jpg

Opublikowano

binek masz i ocen to wlasnie jest 17 powiem ze troszke moze malo ale na polski drogi w sam raz :)

5a24e90bc305f529med.jpg

a jaki zawias tu siedzi?

Opublikowano

standardzik!!! choc moj mechanior mowi ze to jest jakas wersja rególowana!! i jest na srodku ustawione! tyle wiem! :evil:

Opublikowano

co rozumiesz "stylizowane na B5" :mysli: W morde,to jest B5 :wallbash:

widze ze masz problem z czytaniem ze zrozumieniem, tam jest napisane stylizowane na B5 z 98roku - to jest jednak znaczaca roznica z tym co napisales

Zaraz pewnie zaczna ci pisac: zmien przednie lampy na poliftowe, zapodaj glebe i jakies min. 17' bla bla bla Twoja :a4fan: musi przeciez wygladac tak jak :a4fan: 99% audi na tym forum :polew: :polew: :cool1::hi:

a co, ma montowac xenon ktory ma w planach do tych lamp co ma teraz i walic swiatlem wszedzie tylko nie na wprost ? ma ladowac 17" / 18" ktore ma w planach do standardowej zawiechy ?

zastanowil bys sie czasem co piszesz, a nie dodawal wiecej emotikonek niz textu

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Tak było: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t47669.0.html;highlight=kr%C4%85%C5%BCownik

A tak jest:

ec3d04157149552e.jpg

b46165d1eb7ad82b.jpg

b927ca4b2c89c5a7.jpg

ae28a8945b8cfa0a.jpg

TAK JEST: :cool1:

- alusy 17'

- kierunki białe

- reflektory FK DEPO angel eyes

- chip tuning Agma Toruń z 90 na 120km

- sprężyny -35 mm H&R

- białe kierunki

Opublikowano

Piękne cacko tak trzymać :good:

Opublikowano

soczewka przodu i od razu inne auto :good:

Opublikowano

Autko sukcesywnie przechodzi metamorfozę, wszystko idzie w dobrym kierunku :good: a z tym kołem i przy lekkim posadzeniu wygląda czadersko :kox:

Tak trzymaj :good: