irzyk Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Cześć. Drodzy koledzy będę w swej A4 wymieniał wtryskiwacze i podpowiedziano mi, żebym podczas kalibracji prócz interfejsu LPG skorzystał z VAG'a. Mam patrzeć na czasy otwarcia wtryskiwaczy benzynowych jak również na jakieś korekty. Co do czasów to wiem o co chodzi ale z tymi korektami nie mam za bardzo pojęcia. Proszę mądrzejszych od siebie o porady, screeny itp. Będę wdzięczny za pomoc.
opti Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Cześć. Drodzy koledzy będę w swej A4 wymieniał wtryskiwacze i podpowiedziano mi, żebym podczas kalibracji prócz interfejsu LPG skorzystał z VAG'a. Mam patrzeć na czasy otwarcia wtryskiwaczy benzynowych jak również na jakieś korekty. Co do czasów to wiem o co chodzi ale z tymi korektami nie mam za bardzo pojęcia. Proszę mądrzejszych od siebie o porady, screeny itp. Będę wdzięczny za pomoc. Jeżeli posiadasz vcds to będziesz miał w nim korekty krótkoterminowe STFT i długoterminowe LTFT Proszę, chwila szukania gotowy/przykładowy manual pozwolę sobie podać tutaj link: http://www.a6klub.pl/viewtopic.php?t=56145 (co prawda jest to do a6, ale z grubsza będziesz wiedział co i jak ) Edytowane 23 Stycznia 2015 przez opti
Rekomendowane odpowiedzi