audia4sline Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Witam A To Moje Poprzednie Wozidło:)Pochłoneło troszkę czasu i kasy ale poszło dalej po kilku dobrych latach Chciałbym się pochwalic narazie skromnym egzemplarzem: -Audi A4 B6 -1.9 TDi AVF -Rok.2003 -Przeb.217.000 Z Książką.Pod miernikiem pokazało że przedni blotnik malowany.W serwisie dekra(niemcy) Nie Dobite szukane sporo czasu kupione od prywatnej osoby|(niemcy). Podczas zakupu nie wiedziałem czy to s-line czy nie nie wiedziałem o co chodzi miała tylko znaczki przeglądając auta kolegów z forum zaczaiłem A teraz jest plan żeby zrobic Projekt s line A więc tak wyposażenie nie powala: -2xelektryczne szyby -6xAir Bag -klimatronic dwustrefowy -podświetlany podłokietnik popiołka i kratki nawiewów -grzane stołki -telefon -pompowany odcinek.lędźwiowy -elek.lusterka -podstawowy fis.Czyli czerwony pokazujący tem.zewnętrzną i zasięg baku. -koło 17" s-line oryginał -abs,esp -wpsomaganie,centralny zamek -i inne podstawowe pierdółki ZROBIONE: -zaraz po kupnie oleje filtry -rozrząd -heble przod tarcze klocki i tyl tarcze klocki narazie standard -kiera b7 s-line plus multi -listwy progowe s-line -tempomat -koło 18" narazie z rs c5 plan na inne może zostaną takie:P - gałka s-line -ledy pod tablice -biała 16" zima. -czarne obwódki grilli -Program Na 165KM -Ramki Klubowe -Zregenerowane lampy + środki w czerń -gwint -ciemna szyba -żółte halogeny -bbs rs2 -naklejka "Pussy wagon" -multum innych pierdół PLANY: -czarny sufit -pół skóra lub full skóra -zawias niżej -zderzak przód tył s-line lotka listwy wewnętrzne,zewnętrzne s-line -lekko ciemniejsza szyba -clh -pełny kolor fis -swap hebli -Elektryka tył itd planów dużo ale zaraziłem się przeglądając forum Zdj po kupnie Sierpień.2014 Styczen 2015 Luty 2015. Tak z Marszu ramka grilla dolnego jeszcze u lakiernika:)na dniach będzie i dokładka od leona jutro wpadnie:) Wpadła i Dokładka:) Między Czasie wpadł też Mały Zestaw Kosmetyków:) Edytowane 18 Czerwca 2015 przez audia4sline
Aron21 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Wrzucaj foty bo zapowiada się ciekawie
miszka Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 dawaj zdjęcia to bedzie co chwalić i krytykować
audia4sline Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2015 Cos nie moge dodac tych fot
akjam Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ładna A4eczka. Plany też dobre i podejrzewam, że lista się powiększy... Bezawaryjności!
Animal Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Jaki masz zawias? Bo całkiem nisko siedzi skubana.
audia4sline Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Jaki masz zawias? Bo całkiem nisko siedzi skubana. jak narazie 1be plus springi hr -35 ale kumpel z forum ma amroki 1bv i springi s4 jego b7 to dopiero na tym lezy:)na wiosne odkupuje:) Dzisiaj jak narazie dotarł zderzak s-line przód wszystko jest w komplecie oprócz kratki:( ale na allegro jest kilka więc sie skompletuje:) do tego chce dokładkę jeszcze od leona cupry mam nadzieje że będzie igła:)SZUKAM TYŁU S-LINE NA DWIE RURKI:) [/url] Edytowane 23 Stycznia 2015 przez audia4sline
akjam Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Przecież 1BE i 1BV to to samo (w sensie obniżenia).
audia4sline Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) :)Tak wiem Ale Kumpel chce ożenić komplet w bdb cenie więc nie ma co sie zastanawiać Edytowane 23 Stycznia 2015 przez audia4sline
gies0 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 w jakim stanie są twoje amorki? może byśmy zrobili deal jakbyś wymieniał jeszcze by się dystans z tyłu przydał i będzie git
audia4sline Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) W oczekiwaniu na zderzak na dniach odbiór od lakiernika brakujące graty prosto z aso plus dokładka Leon Cupra.Lampy w renowacji plus wszystkie odbłysniki na czerń jak tylko poskładam będzie foto relacja. Edytowane 9 Lutego 2015 przez audia4sline
krzysiekvtec Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 plus wszystkie odbłysniki na czerń możesz mieć kiepskie drogowe po tym modzie
audia4sline Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Luty 2015. Tak z Marszu ramka grilla dolnego jeszcze u lakiernika:)na dniach będzie i dokładka od leona jutro wpadnie:) I Jest Dokładka:) [/url] Edytowane 22 Lutego 2015 przez audia4sline
audia4sline Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Opublikowano 22 Lutego 2015 Ładny froncik Jest już w miare ładnie ale xenon by się jednak przydał
tomekhxc Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Ładny froncik Jest już w miare ładnie ale xenon by się jednak przydał to i zderzak pod spryski wtedy ładna ta morda
audia4sline Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Opublikowano 22 Lutego 2015 Ładny froncik Jest już w miare ładnie ale xenon by się jednak przydał to i zderzak pod spryski wtedy ładna ta morda ten zderzak udało sie kupić za dobry pieniądz ale zawsze można coś zmienić bądx dorezać morda czeka jeszcze na dolna kratkę:)i będzie ładna
leewang Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Kolega bardzo ładna sztuka a korzystając z okazji mam pytanie odnośnie chipa. Czy jest duża różnica między serią a chipem ? Bo wcześniej jeździłem ibizą 130konną i w porównaniu do audi to niebo a ziemia jeżeli chodzi o przyspieszenie (z korzyścią dla seata ). Teraz myślę nad chipem dlatego pytam o wrażenia.
audia4sline Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Opublikowano 22 Lutego 2015 Kolega bardzo ładna sztuka a korzystając z okazji mam pytanie odnośnie chipa. Czy jest duża różnica między serią a chipem ? Bo wcześniej jeździłem ibizą 130konną i w porównaniu do audi to niebo a ziemia jeżeli chodzi o przyspieszenie (z korzyścią dla seata ). Teraz myślę nad chipem dlatego pytam o wrażenia. Witaj w zacznijmy od tego że porównania z seria to właściwie nie ma auto naprawde odżywa nie chciałem przesadzać ale 165km mi wystarczy w sumie jest to tylko 1.9Tdi więc nie ma co wymagać ale jest naprawde fajna róznica dla porównania kolegi a3 1.8T klęka dodam filmik z przyśpieszenia jak będzie okazja czyms lepszy nagrac niż mój kalkulator
grzes283 Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Potwierdzam. Nie jest to pogromca szos, ale różnicę czuć. Tyle że po tygodniu już jest mało. A jak wrocisz do serii to w ogóle nie jedzie. ..
Rekomendowane odpowiedzi