Salin92 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Witam. Chce pomalować swoje felgi na sezon ale nie wiem na jaki kolor . Proszę o pomoc. Czy malowaliście może plasti dipem ? Czy macie jakieś opinie na temat tego ? Ile to się trzyma i jak się trzyma przy myciu myjka ? Kolory które mi się podobają to czarny mat/ czarny połysk i złoty Jakieś fotki felg na aucie mile widziane Felgi
camillotychy Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Jeżeli mogę zasugerować coś innego, to polerka najlepiej wibracyjna
Salin92 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2015 a masz jakies foto jak felgi wygjądają po polerce na aucie ?
camillotychy Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) U mnie w temacie masz wypolerowane wibracyjnie tylko inny wzór sline i na b6 znalazłem: http://www.polerowanie-felg.pl/20zoll/nysa/images/img4952a.jpg Edytowane 30 Stycznia 2015 przez camillotychy
Salin92 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2015 ładnie to wygląda, Tylko ze ciekawe czy fajnie by to wyglądało na moim, jaki jest koszt takiej polerki ?
camillotychy Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Niestety polerka wibracyjna swoje kosztuje, dokładnie nie powiem Ci ile musiałbyś dopytać w miejscach gdzie się tym zajmują, ale zawsze zostaje opcja ręcznej polerki
Salin92 Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Opublikowano 8 Lutego 2015 Widziałem ta polerki wibracyjna, zajefajna sprawa tylko jak do moich 18" to koszt polerki wynosi 800 zł...
hafken Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Minimum 800 zł Ja ma polerowane ręcznie, i powiem wam że polerka wibracyjna nie zawsze daje rade, zależy od stopu .
Rekomendowane odpowiedzi