valokuvaaja Opublikowano 21 Września 2009 Autor Opublikowano 21 Września 2009 na felgach sa Nokiany NRY. fajna opona kierunkowa, ale glosna.
buliking Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 dawno nie widzialem takiej ladnej sztuki, wnetrze
MercDG Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 aż mi sie avanty zaczynaja podbac :gwizdanie: elegancka gablota ciekawi mnie tylko za ile ci ja oddal ten pan inżynier ?
valokuvaaja Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 zadna tajemnica, zaplacilem za nia 8400 Euro (dokladnie rok temu). ceny samochodow w Fin sa o okolo 40-50% wyzsze niz w innych krajach EU.[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2009, 12:44_________________________________________________wiadomo, modow nigdy za wiele. teraz pora na zderzak przod i tyl od S4.....poczekamy, zobaczymy
.Szczepan. Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Srodek masz zajebiaszczy. :kox: Jeszcze jak bedziesz miał zderzaki od eSy to już 2x :kox:
PiterA4 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 normalnie mucha nie siada gratulacje Ps;fajnie by wygladala jeszcze lotka na tylnej klapie
Reggi Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Milicyjny granat, ale nawet mnie się podoba Skórka fajna..taka niewysiedziana.. :naughty: Relingi w poler Lampki to można by przyrezac na zespolone..efekt troszkę lepszy Ogólnie po polerce to naleśnik po kolana
valokuvaaja Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 zbliza sie zima, wiec czas pomyslec nad kolkami z zimowkami. Udalo mi sie "zlowic" orginaly S4 w super stanie. Paczka juz idzie, wiec niebawem zaprezentuje je na aucie.
wosiu007 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 śliczny egzemplarz, skóry to można tylko pozazdrościć
konradzed Opublikowano 13 Marca 2010 Opublikowano 13 Marca 2010 Drogi w Finlandii na pewno dużo lepsze niż u nas, więc musisz ją gdzieś przegonić.
Rekomendowane odpowiedzi