bubson22 Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) witamjuz powoli ogarniam autko wiec wypadalo by ja pokazac jak to wyglada.dobrze wyposazone wnetrze ogolnie bardzo komfortowo.zewnetrznie w palnach juz sie szykuje slinezderzak jest (poszukuje spryskiwaczy i juz mam namiezone;)))grill jestkratki satylna dokladka jestszukam listw dolnychi lotki tyl.i kiedys tam szyby dociemnic.i co mi sie marzy i to mocno BOSE BOSE BOSE BOSE Boze czemu ja nie mam;( napewno bede o tym myslal tylko jak to z zalozeniem. (jakby ktos z lubuskiego umial i mial chec zamontowac za jakis tam grosz;) to prosze o kontakt priv. mialem bose kiedys w a6 c4 pieknie dudnilo;) Wiec kozystajac z mozliwosci przedstawie moja Historie z marka Audi. Od tej pieknej a6 c4 zaczela sie przygoda z audi: nastepnie byl juz 1 małysz: takim czyms sie jezdzilo swietne auto.(duzo pieknych wspomnien) a to juz obecna.po przywiezieniu od niemca;) a w polsce 2 mlodosc;) dupka;) 2 strona;) troche balagan mam na proflu powoli bede ogarnial... tak wyglada w porownaniu jak bylo na poczatku... uporalem sie ze wszystkim w miare szybko.. pomyslow bylo sporo ale poszedlm dobra droga;) Edytowane 16 Maja 2015 przez bubson22
afroo. Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Ładną miałeś tą B6. Dlaczego zmiana na B7 skoro wnętrze to samo?
aleksbend Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 skromnie mówiąc b6 ładniejsza była ale... gratulacje zakupu
bubson22 Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Opublikowano 4 Lutego 2015 Ładną miałeś tą B6. Dlaczego zmiana na B7 skoro wnętrze to samo? ta obecna jest tak pedantycznie zadbana ze szok. celowalem w b8 ale jak to brat stwierdzil cytat(jesli masz kupic b8 biedaka bez niczego, to lepiej szukaj b7 w dobrej opcji..temat po 4 pivku i 100ml pomaranczowki.) i sie trafilo b7 obecna. bedzie piekna za 1.5miesiaca;)
marcinch001 Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Środek masz juz ogarnięty wystarczy dodać pakiet zewnętrzny , xenon juz masz dobre koło i będzie pięknie .
bubson22 Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Opublikowano 5 Lutego 2015 Środek masz juz ogarnięty wystarczy dodać pakiet zewnętrzny , xenon juz masz dobre koło i będzie pięknie . juz ogarniam... bede pokazywal w trakcie montazu;)
bubson22 Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Opublikowano 5 Lutego 2015 Jakie koła wpadną ile cali ? zostaly mi te 18 wzor r8 z wczesniejszej b6 opony 225/40
bubson22 Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Opublikowano 5 Lutego 2015 A co za zawias miałeś w tej b6 ? 1bv w srebrnej a w czarnej tez 1bv ale sprezyny H&R
bubson22 Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Opublikowano 7 Lutego 2015 siudemka hahah dokladnie brak slow;)
jedrekx Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 witam juz powoli ogarniam autko wiec wypadalo by ja pokazac jak to wyglada. dobrze wyposazone wnetrze ogolnie bardzo komfortowo. zewnetrznie w palnach juz sie szykuje sline zderzak jest (poszukuje spryskiwaczy i juz mam namiezone;))) grill jest kratki sa tylna dokladka jest szukam listw dolnych i lotki tyl. i kiedys tam szyby dociemnic. i co mi sie marzy i to mocno BOSE BOSE BOSE BOSE Boze czemu ja nie mam;( napewno bede o tym myslal tylko jak to z zalozeniem. (jakby ktos z lubuskiego umial i mial chec zamontowac za jakis tam grosz;) to prosze o kontakt priv. mialem bose kiedys w a6 c4 pieknie dudnilo;) Wiec kozystajac z mozliwosci przedstawie moja Historie z marka Audi. Od tej pieknej a6 c4 zaczela sie przygoda z audi: nastepnie byl juz 1 małysz: takim czyms sie jezdzilo swietne auto.(duzo pieknych wspomnien) a to juz obecna. uzupełnij profil... a co do założenia BOSE to masz w Gorzowie kolegę WojtekA4.. on ogarnia wiele rzeczy
bubson22 Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Opublikowano 9 Lutego 2015 witam juz powoli ogarniam autko wiec wypadalo by ja pokazac jak to wyglada. dobrze wyposazone wnetrze ogolnie bardzo komfortowo. zewnetrznie w palnach juz sie szykuje sline zderzak jest (poszukuje spryskiwaczy i juz mam namiezone;))) grill jest kratki sa tylna dokladka jest szukam listw dolnych i lotki tyl. i kiedys tam szyby dociemnic. i co mi sie marzy i to mocno BOSE BOSE BOSE BOSE Boze czemu ja nie mam;( napewno bede o tym myslal tylko jak to z zalozeniem. (jakby ktos z lubuskiego umial i mial chec zamontowac za jakis tam grosz;) to prosze o kontakt priv. mialem bose kiedys w a6 c4 pieknie dudnilo;) Wiec kozystajac z mozliwosci przedstawie moja Historie z marka Audi. Od tej pieknej a6 c4 zaczela sie przygoda z audi: nastepnie byl juz 1 małysz: takim czyms sie jezdzilo swietne auto.(duzo pieknych wspomnien) a to juz obecna. uzupełnij profil... a co do założenia BOSE to masz w Gorzowie kolegę WojtekA4.. on ogarnia wiele rzeczy dzieki za info ale nie moge go znalesc.? jez z tego forum. mieszkam 30km od gorzowa wiec by pasowalo.
jedrekx Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/user/36-wojtek-a4/
Maestro_86 Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 popraw chłopaku tą "siudemkę" w temacie
Krycha Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Miałeś takie ładne pierwsze auto, a potem zacząłeś zmieniać...
Rekomendowane odpowiedzi