.Pablo. Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Witam, mam takie pytanie jak w temacie co z tym otarciem zrobić? Obmiatałem deskę na stoku i niefortunnie wyślizgnęła mi się z ręki i krawędzią porysowała mi "trochę" drzwi. Ocynk został bo nie ma żadnego nalotu rdzawego po kilku dniach od zadrapania. Tylko mi nie piszcie żeby całe drzwi malować bo przy takiej pierdółce nie będę malował całego elementu. Co prawda mam autocasco i mogą mi to zrobić bez utraty zniżek ale jak dla mnie gra nie warta świeczki żeby oddawać do lakiernika. Więc jak to zrobić żeby jakoś to wyglądało i nie rzucało się tak bardzo w oczy??? Zdjęcia
Fido Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Są zaprawki na aledrogo, dobierasz nr.koloru z wlepki, zamawiasz i malujesz. http://allegro.pl/vw-audi-lakier-do-zaprawek-nowy-lst0m2y1x-i5024062018.html
black4 Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Witam, mam takie pytanie jak w temacie co z tym otarciem zrobić? Obmiatałem deskę na stoku i niefortunnie wyślizgnęła mi się z ręki i krawędzią porysowała mi "trochę" drzwi. Ocynk został bo nie ma żadnego nalotu rdzawego po kilku dniach od zadrapania. Tylko mi nie piszcie żeby całe drzwi malować bo przy takiej pierdółce nie będę malował całego elementu. Co prawda mam autocasco i mogą mi to zrobić bez utraty zniżek ale jak dla mnie gra nie warta świeczki żeby oddawać do lakiernika. Więc jak to zrobić żeby jakoś to wyglądało i nie rzucało się tak bardzo w oczy??? Zdjęcia Witaj, Kolego nie musisz całego elementu lakierować podjedź do speców od Napraw SPOT lub. tzw. Smart za 1/3 ceny lakierowania elementu zrobią Ci miejscowe lakierowanie i będzie nówka sztuka Pozdrawiam!
.Pablo. Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Opublikowano 15 Lutego 2015 Dzięki za podpowiedzi. Jak zrobi się trochę cieplej to się za to biorę.
Rekomendowane odpowiedzi