Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi Connect myAudi w A4 B9

Sensei

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem na jakim etapie jesteś z Connect. 

Żeby zadziałało połączenie aplikacji z pojazdem. 

Musisz mieć założone konto w aplikacji ale w wersji USA (logowanie przez wersję angielską) 

Login, hasło, ustawiasz auto po VIN i wtedy będzie miał alternatywny PIN który powinien połączyć APK z autem. Przynajmniej u mnie tak było niestety w wersji EU jak próbowałem przez ten PIN to nie szło . Dopiero tą metoda połączyło za 1 razem. Dodatkowo w jednostce musi być karta z SIM aktywna. To da Ci takie możliwości jak internetowe radio w Audi Connect, jakiś tam kalendarz audi etc. Żeby zadziałały takie funkcje jak otwieranie/ status pojazdu/ stan paliwa musisz być użytkownikiem głównym pojazdu w tym celu trzeba dzwonić do dealera w USA i przebrnąć wiele rozmów, a w szczególności trafić na pomocnych ludzi tam.

Jeżeli jednostka nie czyta karty SiM po konwersji trzeba w 5F poszukać odpowiedniej opcji o połączeniu danych z karty SIM i dać aktywne 

W dniu 29.07.2024 o 21:47, Johnu napisał(a):

Jeżeli jednostka nie czyta karty SiM po konwersji trzeba w 5F poszukać odpowiedniej opcji o połączeniu danych z karty SIM i dać aktywne 

Dzięki, brzmi strasznie

Cześć, czy jak wykupie opcję Navigation & Infotainment (nawigacja i rozrywka) to zaktualizuje się tez MMI czy tylko mapy?

Witam. Może ktoś coś wie na temat proponowanych tras przez navi . Wsiadam do auta Odpalam i w górnej belce pojawia się jakaś proponowana trasa. Dodam że nie zawsze tak jest. O co tu chodzi jak to wyłączyć?  Z czym jest to powiązane. Audi A4 2023r. Navi fabryczne.