Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi Connect myAudi w Audi A4 B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, bar72 napisał:

no widzisz :) , super !!! Trafic online zapali się u Ciebie za 2-3 dni (fajnie pokazuje ograniczenia remonty itp)

jeden warunek do ustalenia głównego użytkownika , nie może być mail komercyjny ( typu onet.pl wpl.pl , własny serwer ) , ja już mam wsio ustawione webasto z iphone sprawdzam gdzie zona parkuje zamykanie i otwieranie drzwi poziom oleju adblu itp :)

Bartek może być mail [email protected]  ? taki mam w audi connect i żeby on niczego nie przyblokował. :-(

P.S. Najlepszej jest … gdzie żona parkuje … chachacha :-)

Edytowane przez vvalery

Opublikowano

nie przejdzie , nie ustawisz głównego użytkownika , tak było w sierpniu tego roku jak ustawiałem w SQ7 , zablokować nic nie zablokujesz tylko będzie komunikat ze musi być inny mail do ustawienia głównego użytkownika + na swoim koncie musisz jeszcze pobrać i zatwierdzić umowę jest to w ustawieniach , na naszym kanale na YouTube  w wolnej chwili nagram filmik jak to sobie ustawić i jakie korzyści z tego są  , dziś wjechały 4szt A4 B9 to się będzie czym bawić :)

Edytowane przez bar72

Opublikowano

my audi  potrzebuje 10 cyfr do ustalenia użytkownika głównego , licencję na kolejny rok jak ładnie poprosisz dostaniesz za free :)

Opublikowano

Umowę głównego użytkownika mam podpisaną. Wszystko w aplikacji działa. Mapy zaktualizowałem tylko brak mi tego PINu, żeby powiązać konto. Maila nie można chyba zmienić w ustawieniach. Można usunąć konto tylko. Mam maila outlook.com i gmail.com. 
Może przejdzie jak to wszystko mam w myAudi ?

Opublikowano
W dniu 26.11.2019 o 12:01, vvalery napisał:

To przepłaciłeś. ?

To ja przepłaciłem. Dzisiaj 269zł ??

Opublikowano
20 godzin temu, bar72 napisał:

my audi  potrzebuje 10 cyfr do ustalenia użytkownika głównego , licencję na kolejny rok jak ładnie poprosisz dostaniesz za free :)

Wszystko załatwione. Zdrapka w drodze.

BTW. Bartek to twoje filmiki są na YT ? Super prezentacje samochodów. Dawno już oglądałem jeszcze jak swojego nie miałem.???

Opublikowano
23 godziny temu, bar72 napisał:

Cześć, rozumiem że ładnie poprosić mam w salonie Audi?

Opublikowano
30 minut temu, seko110 napisał:

Cześć, rozumiem że ładnie poprosić mam w salonie Audi?

Nie. O przedłużenie licencji prosisz na infolinii. Zalogujesz się w samochodzie bez tych 10 cyfr i wszystko będziesz miał. Ten kod jest Głównie  do połączenia myAudi na telefonie z samochodem.?

Opublikowano

licencja daje jeszcze  Trafic online warto bo fajnie działa  korki ograniczenia na drodze itp

Opublikowano

A008915D-9715-4FC5-BB35-0C5AD1D51351.jpeg

Opublikowano
W dniu 4.10.2019 o 07:02, Kevirek napisał:

Mapy bez audi connect nie beda sie aktualizowac tak jak i reszta uslug bedzie zablokowana. Jednym slowem nie masz kupionej licencji karta sim i net jest zbedny w aucie. Co do ogladania video w czasie jazdy nie ma problemu. OBDeleven dwa klikniecia i dziala ;)

Mapę mogłem pobrać ze strony myaudi i zaktualizować z sd. Zrobiłem to przed aktywowaniem audi connect 

Opublikowano
11 godzin temu, JanuszXXL napisał:

Mapę mogłem pobrać ze strony myaudi i zaktualizować z sd. Zrobiłem to przed aktywowaniem audi connect 

To normalne dla każdego użytkownika audi. Dzwoń teraz na infolinię to Ci odnowią licencję na rok za darmo. Popatrz na inne wątki w tym dziale. :-)

Opublikowano
3 godziny temu, vvalery napisał:

To normalne dla każdego użytkownika audi. Dzwoń teraz na infolinię to Ci odnowią licencję na rok za darmo. Popatrz na inne wątki w tym dziale. :-)

Juz mam od jakiegoś czasu aktywny audi connect. ??

Opublikowano

Jakas akcja jest ze odnawiaja. Tyczy sie to tylko aut z gwarancja czy wszystkich.

Opublikowano
32 minuty temu, Kevirek napisał:

Jakas akcja jest ze odnawiaja. Tyczy sie to tylko aut z gwarancja czy wszystkich.

Ja mam po gwarancji, Krystian i dostaliśmy..

Opublikowano
W dniu 30.11.2019 o 18:17, vvalery napisał:

Nie. O przedłużenie licencji prosisz na infolinii. Zalogujesz się w samochodzie bez tych 10 cyfr i wszystko będziesz miał. Ten kod jest Głównie  do połączenia myAudi na telefonie z samochodem.?

Witam, zrobiłem tak jak mi podpowiedziałeś. Może trochę inaczej. Podjechałem do salonu audi a tam miła niespodzianka. Audi conect bez opłat. Wręcz zdziwieni bardzo,  że ktoś pisze o jakiś dziwnych opłatach za tę usługę. Jedynym kosztem jest koszt uzyskania ponownego kodu MMI ale to spróbuję ogarnąć inaczej. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.

Opublikowano
3 godziny temu, seko110 napisał:

Witam, zrobiłem tak jak mi podpowiedziałeś. Może trochę inaczej. Podjechałem do salonu audi a tam miła niespodzianka. Audi conect bez opłat. Wręcz zdziwieni bardzo,  że ktoś pisze o jakiś dziwnych opłatach za tę usługę. Jedynym kosztem jest koszt uzyskania ponownego kodu MMI ale to spróbuję ogarnąć inaczej. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.

Po tym roku już nie będzie tak różowo. ?
Byłem w ASO kilka razy i nikt sam od siebie nawet się nie zająknął czy nie chcę czasem audi connect. Dopiero na forum takie info poszło. ?

Edytowane przez vvalery

Opublikowano

Jeżeli chodzi o samo Audi Connect to nic nie kosztuje musiałem założyć konto w aplikacji my Audi dodać najbliższy serwis audi i wizyta w salonie audi. Koleś za biurkiem aktywował poczekałem parę dni i wszystko działa google earth, traffic , ceny paliw , miejsca parkingowe i eventy chociaż  twierdził ze mi nie będzie działać google earth, a na resztę muszę co roku przedłużać licencje oczywiście darmowo wizyta u nich lub maila.

Opublikowano

Ale możesz przepisać na siebie i na swój adres mailowy wtedy przedłużanie licencji może odbywać się drogą mailową

Opublikowano
5 godzin temu, egonsan napisał:

Ale możesz przepisać na siebie i na swój adres mailowy wtedy przedłużanie licencji może odbywać się drogą mailową

Zgadza się tyle, że trzeba założyć od nowa konto z wywalonym poprzednim właścicielem i to konto zweryfikować, bo tak to każdy by na VIN zakładał konta.