Deszcz Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Kolorek kox, zwłaszcza wnętrza
npiotr Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 no Jelito nie wiedziałem, że sprzedałeś BMW, choć chyba było na allegro. I jak się czujesz w Audi? do tego trochę mniejszym samochodzie niż przedtem (o klasę niżej). Kilka dni temu wieczorem, jadę sobie Wojska Polskiego a tu stoi niebieska Audi i podjechałem zobaczyć ją z bliska, ładna jest, gratuluję.
J E L I T O Opublikowano 15 Października 2008 Autor Opublikowano 15 Października 2008 Cze chłopaki już jestem. Odpowiadam na wszystkie pytania:) Fajnie że Wam się podoba, choć nie jest z wyglądu jakimś niezwykłym autem, Na ulicy Ot, normalna A4. Malik, auta na pewno w żaden sposób nie bede tuningował, żadnych turbin itp, zauważyłem że na forumach audi ludzie bardzo się jarają wykresami czipami i ogólnie tuningiem. Ja zostawiam auto w oryginale. Na lato kupię chyba 18stki, sam jeszcze nie wiem:) SPANKY, TRZENIU co sprawiło ze przesiadłes sie z BMW ... Auto jest na przeczekanie, potrzebowałem też odpocząć od BMW, i myślę że wybrałem dobre auto. Miało już być następne BMW ale wszystkie co oglądałem to krótko mówiąc szroty, także muszę dozbierać troszeczkę kasy żeby kupić to co chcę, a po tylu autach już wiem czego szukam heh. A czy lepsze od bmw? ............... zależy od jakiego BMW Znam już zalety i wady tego auta w porównaniu do bmw które miałem. IVERSON, bardzo chętnie zaglądne na spota, ale od razu zaznaczam, nie palę gum Możecie coś mi napisać jak to jest z tym trzymaniem serii, ja nic nie wiem.( dlaczego tak się dzieje i czy można na to zaradzić) BMW 540 nie trzyma serii ale w drugą stronę i dostaje się więcej niż pisze. Pablo Załóż z powrotem znaczki bo jak ma być eska to eska Będą znaczki ale inne a4 1.6 Bo i tak nikt nie wie co to s4 no Jelito nie wiedziałem, że sprzedałeś BMW, choć chyba było na allegro. I jak się czujesz w Audi? do tego trochę mniejszym samochodzie niż przedtem (o klasę niżej). Kilka dni temu wieczorem, jadę sobie Wojska Polskiego a tu stoi niebieska Audi i podjechałem zobaczyć ją z bliska, ładna jest, gratuluję. U mnie jak zwykle pierwszy klient który przyjedzie kupuje auto i jest to klient z Warszawy:) Jak to jest się przesiąść? Hmm.. auto mniejsze, więcej palące, które daje dużo frajdy. Choć nie ma tego czegoś co ma BMW i odwrotnie. Fajnie że się podoba jednak na tych felgach nie robi wrażenia. Pozdrawiam wszystkich.
Gość mmcv Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Stary autko masz wypas na maxa do tego ten kolorek ... wow:) i te siedznia w srodku niebieskie bomba:) . NAvi tylko stara to ja zmien:P
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Wojtek ... to nie klub bmw , tutaj się nie jara kapcia :decayed:
Madas Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 autko petarda a środek zajeboza
miron78 Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Wszystko już było powiedziane - super furka a kolorek to podkreśla
Iverson Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Jelito czy 2.11 ok. 15.00 nie mijaliśmy się na krzyżowce obok shell'a w Tbg, jechałem granatowym avantem b5 ul. sandomierską??
J E L I T O Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Opublikowano 11 Listopada 2008 TAKTAK TO JA.Często jestem w Tarnobrzegu
Iverson Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 no właśnie coś mi ta B6 za bardzo skowato wyglądało hyhy , zapraszam do brania udziału w wątku: http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_tarnobrzeskie_a4_klubu-t52630.0.html
FAFAL Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Witam JELITO. Mówisz, że czas na zmiany? Myślę, że to dobra zmiana przynajmniej na jakiś czas. Bardzo ładna furka ja jakoś Cię jeszcze nie widziałem w Tbg A jest chyba na co popatrzeć Pozdr.
Wandej Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Furka cudowna kazdy by chcial miec takiego potwora Tylko moze nie kazdy chcialby go karmic A co do BMW to odpusc sobie... one sa dobre tylko na prostych :> Nie no taki maly zarcik Ale ja bym bmw nie kupil... 10 letnie bmw nie potrafi robic wrazenia a A4 na duzych kolach owszem
FAFAL Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 10 letnie bmw nie potrafi robic wrazenia i tu się mylisz...
J E L I T O Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Opublikowano 11 Listopada 2008 NO WŁAŚNIE Uwież mi że potrafią zrobić wrażenie. dużo większe 10letnie bmw niż 10letnia audi.
Iverson Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 jak dla mnie bmw to tylko coupe i tylko ///M
Wandej Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 jak dla mnie bmw to tylko coupe i tylko ///M true... 10 letnie... no moze e38...
kepasa Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Załóż z powrotem znaczki bo jak ma być eska to eska Będą znaczki ale inne a4 1.6 Bo i tak nikt nie wie co to s4 [br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 10:09_________________________________________________ale to chyba w stalowej nikt nie wie.... [br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 10:10_________________________________________________a autko cool
npiotr Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 w stalowej nie wie co to s4 tyle samo procent osób jak gdzie indziej.
michu93 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 myslę że jakieś 80% na ile? :gwizdanie: p.s. autko potega
Rekomendowane odpowiedzi