Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B6 BBK] S4 344KM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolorek kox, zwłaszcza wnętrza :evil:

Opublikowano

no Jelito nie wiedziałem, że sprzedałeś BMW, choć chyba było na allegro. I jak się czujesz w Audi? do tego trochę mniejszym samochodzie niż przedtem (o klasę niżej). Kilka dni temu wieczorem, jadę sobie Wojska Polskiego a tu stoi niebieska Audi i podjechałem zobaczyć ją z bliska, ładna jest, gratuluję.

Opublikowano

Cze chłopaki już jestem. Odpowiadam na wszystkie pytania:) Fajnie że Wam się podoba, choć nie jest z wyglądu jakimś niezwykłym autem, Na ulicy Ot, normalna A4.

Malik, auta na pewno w żaden sposób nie bede tuningował, żadnych turbin itp, zauważyłem że na forumach audi ludzie bardzo się jarają wykresami czipami i ogólnie tuningiem. Ja zostawiam auto w oryginale.

Na lato kupię chyba 18stki, sam jeszcze nie wiem:)

SPANKY, TRZENIU

co sprawiło ze przesiadłes sie z BMW ...

Auto jest na przeczekanie, potrzebowałem też odpocząć od BMW, i myślę że wybrałem dobre auto. Miało już być następne BMW ale wszystkie co oglądałem to krótko mówiąc szroty, także muszę dozbierać troszeczkę kasy żeby kupić to co chcę, a po tylu autach już wiem czego szukam heh.

A czy lepsze od bmw? ............... zależy od jakiego BMW :cool1::evil: Znam już zalety i wady tego auta w porównaniu do bmw które miałem.

IVERSON, bardzo chętnie zaglądne na spota, ale od razu zaznaczam, nie palę gum ;)

Możecie coś mi napisać jak to jest z tym trzymaniem serii, ja nic nie wiem.( dlaczego tak się dzieje i czy można na to zaradzić) BMW 540 nie trzyma serii ale w drugą stronę i dostaje się więcej niż pisze.

Pablo

Załóż z powrotem znaczki bo jak ma być eska to eska

Będą znaczki ale inne :) a4 1.6 Bo i tak nikt nie wie co to s4 :polew:

no Jelito nie wiedziałem, że sprzedałeś BMW, choć chyba było na allegro. I jak się czujesz w Audi? do tego trochę mniejszym samochodzie niż przedtem (o klasę niżej). Kilka dni temu wieczorem, jadę sobie Wojska Polskiego a tu stoi niebieska Audi i podjechałem zobaczyć ją z bliska, ładna jest, gratuluję.

U mnie jak zwykle pierwszy klient który przyjedzie kupuje auto i jest to klient z Warszawy:) Jak to jest się przesiąść?

Hmm.. auto mniejsze, więcej palące, które daje dużo frajdy. Choć nie ma tego czegoś co ma BMW i odwrotnie.

Fajnie że się podoba jednak na tych felgach nie robi wrażenia.

Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Stary autko masz wypas na maxa do tego ten kolorek ... wow:) i te siedznia w srodku niebieskie bomba:) . NAvi tylko stara to ja zmien:P

Opublikowano

Wojtek ... to nie klub bmw , tutaj się nie jara kapcia :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

autko petarda a środek zajeboza :good:

Opublikowano

Wszystko już było powiedziane - super furka a kolorek to podkreśla :good:

Opublikowano

Jelito czy 2.11 ok. 15.00 nie mijaliśmy się na krzyżowce obok shell'a w Tbg, jechałem granatowym avantem b5 ul. sandomierską??

Opublikowano

TAKTAK TO JA.Często jestem w Tarnobrzegu :P

Opublikowano

Witam JELITO. Mówisz, że czas na zmiany? :) Myślę, że to dobra zmiana przynajmniej na jakiś czas. Bardzo ładna furka ja jakoś Cię jeszcze nie widziałem w Tbg :kwasny:

A jest chyba na co popatrzeć Pozdr.

Opublikowano

Furka cudowna kazdy by chcial miec takiego potwora :decayed: Tylko moze nie kazdy chcialby go karmic :disgust: A co do BMW to odpusc sobie... one sa dobre tylko na prostych :> Nie no taki maly zarcik :naughty: Ale ja bym bmw nie kupil... 10 letnie bmw nie potrafi robic wrazenia a A4 na duzych kolach owszem :naughty:

Opublikowano

10 letnie bmw nie potrafi robic wrazenia

i tu się mylisz... :tongue4:

Opublikowano

NO WŁAŚNIE :)

Uwież mi że potrafią zrobić wrażenie. dużo większe 10letnie bmw niż 10letnia audi. :cool1:

Opublikowano

jak dla mnie bmw to tylko coupe i tylko ///M

Opublikowano

jak dla mnie bmw to tylko coupe i tylko ///M

true... 10 letnie... no moze e38...

Opublikowano
Załóż z powrotem znaczki bo jak ma być eska to eska

Będą znaczki ale inne :) a4 1.6 Bo i tak nikt nie wie co to s4 :polew:

[br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 10:09_________________________________________________ale to chyba w stalowej nikt nie wie.... :evil:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2008, 10:10_________________________________________________a autko cool :wink4:

Opublikowano

myslę że jakieś 80% :decayed:

Opublikowano

myslę że jakieś 80% :decayed:

na ile? :gwizdanie:

p.s. autko potega :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...