audia4s4 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Nowa maszynka. Audi A3 1,9 TDI (ASZ) 131ps 6 Biegów 2001r.Wersja ambition. -Klimatronic -Elektryka -Grzane lusterka -Xenony + spryskiwacze -Kubełkowe fotele -Bose sound system -Pełen FIS -Radio Symphony -Felga 16' -Zawieszenie ambition -16mm -10 Airbagów -Trójramienna kiera -Sensor deszczu -Wywalony kat Lampy tylnie zakładam normalne, grill też normalny , i brwi ściągam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 furmanka bardzo ładna i dobrze że pozbywasz się tych rzeczy i wstawiasz ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 A3 to A3 no ale to audi :> ładna jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 dlaczego sie nie sprzedała .... ? ładna ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4s4 Opublikowano 9 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Nie miałem czym jeździc więc zostawiłem sobie, ja lubie te przecinaczki.Jeszcze jakiś wirusek by się przydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITERd Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 przyjemne autko ;-D dobrze ze brewki sciagasz chipka zrobisz bedzie mocy wiecej, przyjemnie sobie posmigasz zapraszam na www.a3-club.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba84 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 grilla od s3 nie założysz kolego, grill S3 pasuje tylko do zderzaka S3 a3 ładna... ale brewki :/ i również zapraszam na a3-club.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4s4 Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 grilla od s3 nie założysz kolego, grill S3 pasuje tylko do zderzaka S3 a3 ładna... ale brewki :/ i również zapraszam na a3-club.net Wiem,wiem. Brewki robią wyjazd tylko musze znalezc czas aby je ściągnąć.Lampy ori po lifcie już zamówione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek12 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Wlasnie takiej szukam dla zony, zeby byla czarna, ori i koniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4s4 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Tylnie lampy zmienione na ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Tylnie lampy zmienione na ori no bardzo dobrze wleć na spot do poznania 25 stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizin5 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 trojeczka jest boska!!! jestem za wywaleniem grilla i tych brewek.. masz najładniejszy model alu pasujacy do trojeczki wg mnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi