Abudulu Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 Witam, wczoraj zauważyłem że mam wyładowany akumulator w aucie, po naładowaniu go podłączyłem do auta od nowa i zobaczyłem że działa wentylator bez przekreconego kluczyka. W czym może być problem a i cały czas podswietlony jest przycisk awaryjny. W czym może być problem? Napaćkane na LG G3-D885
jacek70 Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) Przycisk awaryjny gaśnie dopiero po pewnym czasie , tak jest w b6 w b5 ? Odnośnie wentylatora to może być wina czujnika temperatury(może padł i ma zwarcie) Edytowane 21 Lutego 2015 przez jacek70
krisssx Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 ALBO CZUJNIK TEMP, ALBO PRZEKAZNIK 219 POD KOMPUTEREM , LUB MODUŁ WENTYLATORÓW
karol2984 Opublikowano 17 Listopada 2018 Opublikowano 17 Listopada 2018 Wiadomo co było przyczyną bo mam to samo, nawiew działa bez kluczyka (chyba że autor miał na myśli wentylator od chłodnicy) i podświetla się ciągle przycisk awaryjnych?
Rekomendowane odpowiedzi