Ogi Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Wystepowaly chociaz orginalne z czarnym piano ?? Bo ten co linka dales to zamiennika niby wysokiej jakosci ale zamiennik i sie zastanawiam zeby to ladnie siadlo a nie bylo potem jakiejs akcji z pilowaniem .
Cuber Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Opublikowano 20 Listopada 2015 Wystepowaly chociaz orginalne z czarnym piano ?? Bo ten co linka dales to zamiennika niby wysokiej jakosci ale zamiennik i sie zastanawiam zeby to ladnie siadlo a nie bylo potem jakiejs akcji z pilowaniem . Własnie raczej nie było czarnego piano ORI chociaz jeden sprzedawca co ma używkę i handluje ori częsciami ma sprawdzić mi numer
7ups Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 te chromy jakoś słabo przemawiają do mnie jak i w grillu tak i w kratkach halogenów
Cuber Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Opublikowano 20 Listopada 2015 No patrząc na S6 to faktycznie słabo...........
Ogi Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 7ups idzie w pelna czern dlatego mu sie nie podoba .
Cuber Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Opublikowano 20 Listopada 2015 7ups idzie w pelna czern dlatego mu sie nie podoba . No to zrozumiałem ( co komu się podoba ) tylko mając chrom wokół szyb średnio jak dla mnie wygląda reszta cała w czerni .....
Ogi Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Tak patrzac na ta fotke to obudowy lusterek tez by sie przydalo kupic ehhhhhh .
Cuber Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Opublikowano 20 Listopada 2015 Tak patrzac na ta fotke to obudowy lusterek tez by sie przydalo kupic ehhhhhh . raczej całe lusterka a ceny sa z kosmosu......
7ups Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Nie no wiadomo ja tylko swoją opinie napisałem Twoja fura tobie ma się podobać Co to chromów ja u siebie zamaluje wsio
Ogi Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Hymmm moze po prostu oklei te lusterka i po sprawie, z tego co widze tylko gora jest "aluminiowa" ?
Cuber Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Opublikowano 21 Listopada 2015 Obudowa jest Alu ale szczerze to albo zakładać ORI lustra albo wcale "oklejka" nie wchodzi w grę...... lustra z S6 mozna wyrwać za ok 2 tys kpl. a takie z kamerami to cena 4 tyś ....
Ogi Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 Nie no 2 kola za obudowy lusterek nie dam nie ma bata, ja tam z oklejaniem mam same dobre wspomnienia wiec zobaczymy jak wyjdzie, najwyższe zdejmę folie jak slabo bedzie to wygladac.
szymeniu Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 Cuber mam prawą obudowę Alu z mojego S6
Cuber Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Opublikowano 21 Listopada 2015 no to rezerwuje jak coś może coś mi się uda znaleźć na używkach
edraven Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 Nie no 2 kola za obudowy lusterek nie dam nie ma bata, ja tam z oklejaniem mam same dobre wspomnienia wiec zobaczymy jak wyjdzie, najwyższe zdejmę folie jak slabo bedzie to wygladac. A oklejałeś już lustra? Inna bajka niż oklejanie płaskiego:/ Cuber, ogarniałeś już coś temat przekładki zderzaka z tyłu na polift z rurkami zabudowanymi?
Ogi Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 Sam oklejac nie bede , mam od tego specjalistow pod nosem ( Aplikatorzy.pl ) ktorzy mi juz cale S3 pieknie okleili i z tego co wiem dla nich lusterka to chleb powszedni .
szymeniu Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 Cuber sprawdziłem ja w garażu mam cały komplet prawy z side assist, grzane składne. Nie mam wkładu szkła bo pękło i dwa zatrzaski są ukruszone ale da się to zrobić. Jako że mi to do niczego nie potrzebne oddam Ci za przysłowiową flaszkę Tutaj masz lewe do kompletu też z side assist http://allegro.pl/lusterko-audi-s6-rs6-4g1-c7-chrom-satyna-lewe-i5326490078.html
Cuber Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Opublikowano 22 Listopada 2015 Cuber sprawdziłem ja w garażu mam cały komplet prawy z side assist, grzane składne. Nie mam wkładu szkła bo pękło i dwa zatrzaski są ukruszone ale da się to zrobić. Jako że mi to do niczego nie potrzebne oddam Ci za przysłowiową flaszkę Tutaj masz lewe do kompletu też z side assist http://allegro.pl/lusterko-audi-s6-rs6-4g1-c7-chrom-satyna-lewe-i5326490078.html a które zatrzaski ? Ogolnie to jestem zainteresowany teraz tak patrzę na Grille z S6 i kurcze grill bym chciał ale bez znaczka S6 i tutaj powstaje kłopot gdyż zdejmując znaczek zostaje taka jakby podstawka pod niego ... i pytanie co z tym zrobić ?
Ogi Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Ale co ? Jednak chcesz szary ?? Co do znaczka to moze jakis Quattro albo S-line ??
Cuber Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Opublikowano 22 Listopada 2015 tylko że quattro jest w innym miejscu oraz jest inaczej mocowany.... S-line napisu nie było w grilu.....
Rekomendowane odpowiedzi