stifii Opublikowano 16 Lutego 2017 Opublikowano 16 Lutego 2017 A6 C6 przelift miał taki sam zderzak tylko dyfuzory różne
Cuber Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Opublikowano 27 Lutego 2017 No i jednak szyba czołowa do wymiany , musi być dodatkowa kamera ehhhhh co w przyszłości da możliwość odpalenia Line assist
Cuber Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Opublikowano 27 Lutego 2017 ale temat już ogarnięty i montaż jutro
marcintuchola Opublikowano 27 Lutego 2017 Opublikowano 27 Lutego 2017 Gadżet przydatny i to bardzo jak dla mnie;) co do Twojej a6 to piękna jest;)
bigjasiu Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Dnia 27.02.2017 o 23:17, Cuber napisał: LA też bedzie Czyli do acc potrzebny jes LA? Czy tylko tak przy okazji modzisz... i jeszcze jedno, pompa abs/esp posiada CP?
Cuber Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Opublikowano 7 Marca 2017 do ACC nie jest potrzebne LA Chodziło głównie o to ze do ACC musi być dodatkowa kamera a co za tym idzie wymiana szyby a jak już jest owa kamerka i ACC to tylko manetki kodowanie i działa LA Dorzuciłem do tego jeszcze czytanie znaków Dziś już winno działać wszystko jak należy bo Audiola po raz drugi jest na kodowaniu gdyż radary które kupiłem to jeden posiadał wewnętrzny jakiś bład komunikacyjny , wiec trzeba było dokupić kolejny prawy a to nie jest prosto bo albo sprzedają komplety albo są same lewe niestety. Dam info jak już będzie wszystko działac jak nalezy mam nadzieję ze to bedzie dzisiaj..... Zawartość dodana 1 minute later Pompa nie posiada ochrony komponentu .
bigjasiu Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 9 minut temu, Cuber napisał: do ACC nie jest potrzebne LA Chodziło głównie o to ze do ACC musi być dodatkowa kamera a co za tym idzie wymiana szyby a jak już jest owa kamerka i ACC to tylko manetki kodowanie i działa LA Dorzuciłem do tego jeszcze czytanie znaków Dziś już winno działać wszystko jak należy bo Audiola po raz drugi jest na kodowaniu gdyż radary które kupiłem to jeden posiadał wewnętrzny jakiś bład komunikacyjny , wiec trzeba było dokupić kolejny prawy a to nie jest prosto bo albo sprzedają komplety albo są same lewe niestety. Dam info jak już będzie wszystko działac jak nalezy mam nadzieję ze to bedzie dzisiaj..... Zawartość dodana 1 minute later Pompa nie posiada ochrony komponentu . Po tych modach bedzie juz na bogato Zawartość dodana 1 minute later 2 minuty temu, wrclaguna napisał: w A6 C7 kodowanie ABS to tylko ON LINE Czyli po wymianie to i tak ASO? I wtedy moze wyjść ze jest z wędki...
wrclaguna Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 w A6 C7 jest tak ze po wymianie pompy wywala kodowanie Tam jest baaardzo dlugi longCoding
Cuber Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Opublikowano 7 Marca 2017 u mnie nie musieli byc a aso bo mieli kodowanie
stifii Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Jestem ciekaw czy rozpoznawanie znaków ruszy Mi się udało uruchomić na patencie i dziala tylko navi wtedy wisi na komunikacie "trwa inicjowanie ...". Więc tymczasowo odpuściłem temat. Zostaje jeszcze parametryzacja modulu
Cuber Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Opublikowano 8 Marca 2017 U mnie chłopaki jeszcze dodali funkcje stop&go jak w A8 czyli sam rusza w korku lub ze swiateł ( za pojazdem poprzedzajacym ) bez dodawania gazu
marcintuchola Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Tylko w a8 jest to? W C7 trzeba dodatkowo kodować?
Cuber Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Opublikowano 8 Marca 2017 Podobno tak , u kumpla nie działa wiec pewnie trzeba kodować
Kosmita Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Jakie bajery to w trasie na BT będzie testowane? LA będzie tylko ostrzegać czy też "prowadzić" samochód? Bardzo ładna C7. Nie miałem okazji więc piszę teraz Graty. PS. Strasznie jestem ciekawy jak gra Bang w A6. Może na BT będę miał okazję sprawdzić. pzdr
Cuber Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Opublikowano 8 Marca 2017 Bang gra extra , nie ma sprawy w BT posłuchasz jak będziesz chciał LA testował będe w trasie bo w miescie słabo
jedrekx Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 22 godziny temu, Cuber napisał: Dorzuciłem do tego jeszcze czytanie znaków czytanie znaków wystarczy tylko zakodować? bo w drugim a6 tego nie mam.. a lusterko i kamera jest tak jak u mnie.
Cuber Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Opublikowano 8 Marca 2017 Ponoć Nie wystarczy , trzeba dokupić adapter-przewód elektryczny od kamery który to idzie do sterownika przetwarzania obrazu , cena ok 450 zł
Rekomendowane odpowiedzi