Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Cubrowóz C7 3.0 TDI AVANT QUATTRO S-line Havana Schwarz , B&O, 20" 303 PS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

łeeeeee to nie chce mi się w to bawić :decayed: dobrze, że w swoim to mam :)

Opublikowano

Jedruś tak teraz myślę ze  trzeba to sprawdzić i spróbować zakodować bo skoro masz do LA kamerę to w sumie masz przetwarzanie obrazu i chyba to ruszy ....ale to juz WRC niech sie wypowie 

ps. WRC niestety nie chcą powiedzieć jakim programem kodowali pompę ABS-u 

Opublikowano

no dzięki, chętnie skorzystam. Mój bang gra zapewne porownywalnie jak w A6 Bose.. a system za 30k musi wymiatać. Gdyby w A4 była taka możliwość to dokupiłbym, bo uwielbiam czystość i dobrą jakość dźwięku. Będę się uśmiechał ;)

Opublikowano

Tak jak pisałem da sie zakodować LA, żeby działało bez żadnych adapterów, tylko wtedy navi nie działa, ale znaki zczytuje elegancko, więc co kto woli :wink: Jest do kupienia zestaw od Kufateca co niby dzięki niemu będzie wsio chodziło :) Ogarnę jeszcze próbe z parametryzacją i może to pozwoli na idealną pracę software bez gryzienia się modułów 

Opublikowano

Projekt  ACC , LA i czytania znaków zakończony :)

Wszystko śmiga jak należy ;) 

ps. znaków nie chciał czytać więc został zmieniony sterownik przetwarzania obrazu i wszystko ruszyło jak należy ;)

Opublikowano

Cuber moglbys podać nr sterownika oraz wersje SW na jaki Ci wymienili ?:wink:

Opublikowano

4G0 907 107 E   a Ja miałem wcześniej z końcówką D 

Opublikowano

I jak się sprawuje? Zadowolony z nowych opcji?

Opublikowano

No Ba ;) Jazda w korku i pisanie smsów to już norma ;) 

ps. żaruje oczywiscie bo to nie zgodne z prawem ;) 

Opublikowano

:) heh. Ja sobie tego nie brałem bo rzadko bym korzystał.. ale kurcze tym pisaniem smsow w korku zes mnie zachecil:))) ide konfigurować S4 z tym systemem :)

Opublikowano

:naughty:

Opublikowano

O kurcze dawno mnie tu nie było i teraz zobaczyłem ;)

Z przodu jak najbardziej ok a co z tyłem ? Ktoś coś wie na temat tylnych dynamicznych kierunków ? Bo to co widziałem w ostatnim czasie to średnio to wygląda....

Opublikowano

Tył tez jest ale gdzieś widziałem za 1500pln i cała lampa poklejona...

Opublikowano

To juz lepiej chyba z polifta zakładac lampy ale z drugiej strony jestem zwolennikiem że jak juz coś dawac z lifta to najlepiej robić całość a nie półśrodkami .....

Opublikowano (edytowane)

A jak wyglada sprawa z poliftem tylu, idzie założyć zderzak jak w B8?? Czy wieksza rzeźba...

Edytowane przez bigjasiu
Opublikowano

Lepiej po całości zderzak lampy klapa ? Z tylu bordnetz wymiany lub flashowania ? No te pseudo dynamiczne słabo wyglądają......

Opublikowano

kon

58 minut temu, darekef81 napisał:

Lepiej po całości zderzak lampy klapa ? Z tylu bordnetz wymiany lub flashowania ? No te pseudo dynamiczne słabo wyglądają......

Klapa ? Klapy sie nie wymienia ;) bo jest taka sama ;)

Zderzak z mocowaniami, wydechy lampy i masz polifta ;)  ale zderzak w wersli S-line wspolgra z progami które sa inne tez wiec jak robic to całość niestety a to juz koszty w granicach 25 tys wraz z Matrixami ;) 

Opublikowano
1 godzinę temu, bigjasiu napisał:

A jak wyglada sprawa z poliftem tylu, idzie założyć zderzak jak w B8?? Czy wieksza rzeźba...

Janse ze idzie zalozyc, mocowanie zderzaka to na tylnym błotniku jest do wymiany , koncowki wydechów lub w calosci tlne wydechy i po sprawie ;)  ,

tył to pikus z lampami mozna w 3,5 tys zamknac  , 

idac dalej to progi ok tysiaka

zderzak przedni kompletny to ok 3 tys do tego lamapy przednie matrixy z osprzetem ok 9 tys plus podpiecie ok 3-4 tys i lakierowanie ;) 

jeszcze w polifcie ramki wokół szyb  są z czarnego piano...a to juz wieksza rzezba z tym 

Opublikowano

To dołożyć druge tyle i kupić polifta :D chciałem robić tył poliftowy, ale jednak zrezygnowałem lepiej mieć jedena wersje na aucie ;) tylko w dobrej cenie dostać tylne lampy od RS-a... bo te standardowe za bardzo czerwone na mój gust 

Opublikowano
2 godziny temu, marcintuchola napisał:

To dołożyć druge tyle i kupić polifta :D chciałem robić tył poliftowy, ale jednak zrezygnowałem lepiej mieć jedena wersje na aucie ;) tylko w dobrej cenie dostać tylne lampy od RS-a... bo te standardowe za bardzo czerwone na mój gust 

ale w RS6 C7 przedlift masz lampy takie same jak w A6 i S6 C7 .....  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...