jedrekx Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 łeeeeee to nie chce mi się w to bawić dobrze, że w swoim to mam
Cuber Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Opublikowano 8 Marca 2017 Jedruś tak teraz myślę ze trzeba to sprawdzić i spróbować zakodować bo skoro masz do LA kamerę to w sumie masz przetwarzanie obrazu i chyba to ruszy ....ale to juz WRC niech sie wypowie ps. WRC niestety nie chcą powiedzieć jakim programem kodowali pompę ABS-u
Kosmita Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 no dzięki, chętnie skorzystam. Mój bang gra zapewne porownywalnie jak w A6 Bose.. a system za 30k musi wymiatać. Gdyby w A4 była taka możliwość to dokupiłbym, bo uwielbiam czystość i dobrą jakość dźwięku. Będę się uśmiechał
stifii Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Tak jak pisałem da sie zakodować LA, żeby działało bez żadnych adapterów, tylko wtedy navi nie działa, ale znaki zczytuje elegancko, więc co kto woli Jest do kupienia zestaw od Kufateca co niby dzięki niemu będzie wsio chodziło Ogarnę jeszcze próbe z parametryzacją i może to pozwoli na idealną pracę software bez gryzienia się modułów
Cuber Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Opublikowano 15 Marca 2017 Projekt ACC , LA i czytania znaków zakończony Wszystko śmiga jak należy ps. znaków nie chciał czytać więc został zmieniony sterownik przetwarzania obrazu i wszystko ruszyło jak należy
stifii Opublikowano 16 Marca 2017 Opublikowano 16 Marca 2017 Cuber moglbys podać nr sterownika oraz wersje SW na jaki Ci wymienili ?
Cuber Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Opublikowano 16 Marca 2017 4G0 907 107 E a Ja miałem wcześniej z końcówką D
Kosmita Opublikowano 16 Marca 2017 Opublikowano 16 Marca 2017 I jak się sprawuje? Zadowolony z nowych opcji?
Cuber Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Opublikowano 16 Marca 2017 No Ba Jazda w korku i pisanie smsów to już norma ps. żaruje oczywiscie bo to nie zgodne z prawem
Kosmita Opublikowano 16 Marca 2017 Opublikowano 16 Marca 2017 heh. Ja sobie tego nie brałem bo rzadko bym korzystał.. ale kurcze tym pisaniem smsow w korku zes mnie zachecil:))) ide konfigurować S4 z tym systemem
Cuber Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2017 O kurcze dawno mnie tu nie było i teraz zobaczyłem Z przodu jak najbardziej ok a co z tyłem ? Ktoś coś wie na temat tylnych dynamicznych kierunków ? Bo to co widziałem w ostatnim czasie to średnio to wygląda....
marcintuchola Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Tył tez jest ale gdzieś widziałem za 1500pln i cała lampa poklejona...
Cuber Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2017 To juz lepiej chyba z polifta zakładac lampy ale z drugiej strony jestem zwolennikiem że jak juz coś dawac z lifta to najlepiej robić całość a nie półśrodkami .....
bigjasiu Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 (edytowane) A jak wyglada sprawa z poliftem tylu, idzie założyć zderzak jak w B8?? Czy wieksza rzeźba... Edytowane 28 Czerwca 2017 przez bigjasiu
darekef81 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Lepiej po całości zderzak lampy klapa ? Z tylu bordnetz wymiany lub flashowania ? No te pseudo dynamiczne słabo wyglądają......
Cuber Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2017 kon 58 minut temu, darekef81 napisał: Lepiej po całości zderzak lampy klapa ? Z tylu bordnetz wymiany lub flashowania ? No te pseudo dynamiczne słabo wyglądają...... Klapa ? Klapy sie nie wymienia bo jest taka sama Zderzak z mocowaniami, wydechy lampy i masz polifta ale zderzak w wersli S-line wspolgra z progami które sa inne tez wiec jak robic to całość niestety a to juz koszty w granicach 25 tys wraz z Matrixami
Cuber Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2017 1 godzinę temu, bigjasiu napisał: A jak wyglada sprawa z poliftem tylu, idzie założyć zderzak jak w B8?? Czy wieksza rzeźba... Janse ze idzie zalozyc, mocowanie zderzaka to na tylnym błotniku jest do wymiany , koncowki wydechów lub w calosci tlne wydechy i po sprawie , tył to pikus z lampami mozna w 3,5 tys zamknac , idac dalej to progi ok tysiaka zderzak przedni kompletny to ok 3 tys do tego lamapy przednie matrixy z osprzetem ok 9 tys plus podpiecie ok 3-4 tys i lakierowanie jeszcze w polifcie ramki wokół szyb są z czarnego piano...a to juz wieksza rzezba z tym
marcintuchola Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 To dołożyć druge tyle i kupić polifta chciałem robić tył poliftowy, ale jednak zrezygnowałem lepiej mieć jedena wersje na aucie tylko w dobrej cenie dostać tylne lampy od RS-a... bo te standardowe za bardzo czerwone na mój gust
Cuber Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2017 2 godziny temu, marcintuchola napisał: To dołożyć druge tyle i kupić polifta chciałem robić tył poliftowy, ale jednak zrezygnowałem lepiej mieć jedena wersje na aucie tylko w dobrej cenie dostać tylne lampy od RS-a... bo te standardowe za bardzo czerwone na mój gust ale w RS6 C7 przedlift masz lampy takie same jak w A6 i S6 C7 .....
Rekomendowane odpowiedzi