Simon509 Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów,piszę tego posta aby sie dowiedziec coś na temat przekładek z multitronicka na manual. Ostatnio tydzień temu juz 2 raz padł mi sterownik skrzyni,z powodu nie tanich kosztów naprawy po raz 2 zdecydowałęm sie na przekłądke na maual u Pana z miejscowości Strachocice. I teraz mam pytanie czy ktoś u tego Pana juz robił przekłądke i jak mu sie spisuje auto po przekładce. Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuje.
Wegor Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Siemanko kolego mogę cię uspokoić bo ja już prawie 2 lata śmigam Audi z 6 biegową manualną skrzynią z B7 i szczerze polecam tego czarodzieja, też miałem delikatne problemy z Multi i gdy dowiedziałem się ile wyniosą mnie naprawy odpuściłem po dosyć sporym czasie szukania takiego fachowca natrafiłem na właśnie tego Pana. Swap trwał ok 2 tygodni ale wracałem do domu z takim rogalem że bajka warsztat wygląda super nie jest to kręcone w stodole, aut na placu z tymi skrzyniami było od groma które też były w kolejce ... U mnie Audi znacznie mniej pali na od czasu przekładki
oooprzemekooo Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 Ile kosztuje taka przekladka bo też o tym myślę bo coś się zaczyna sypać multi
HeresR32 Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Czekaj jak poleci dwumasa + sprzęgło czy też będziesz miał takiego banana 220 tys to był kres dla mojej dwumasy
Musiał A Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 W dniu 23.02.2015 o 17:05, Simon509 napisał: Witam serdecznie wszystkich forumowiczów,piszę tego posta aby sie dowiedziec coś na temat przekładek z multitronicka na manual. Ostatnio tydzień temu juz 2 raz padł mi sterownik skrzyni,z powodu nie tanich kosztów naprawy po raz 2 zdecydowałęm sie na przekłądke na maual u Pana z miejscowości Strachocice. I teraz mam pytanie czy ktoś u tego Pana juz robił przekłądke i jak mu sie spisuje auto po przekładce. Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuje. Witam czy mógłbym prosić o kontakt do tego pana [email protected]
Rekomendowane odpowiedzi