Janis Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Witam dzisiaj niestety przyszła koniec życia dla żarówki mijania/drogowe po prawej stronie. Jakie żarówki polecacie i czy powinny być dwie takie same po obu stronach?
soulmaster3m Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Nie, nie muszą być ani takie same, ani tak samo świeże po obu stronach bo i po co. Najlepiej kupić tanie bo jazda całą dobę wykończy każde jedne. Ogólnie Tungsram, ale i Auchanowe Unitec są zaskakująco dobre i żywotne jak na marketową taniochę.
Janis Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Opublikowano 25 Lutego 2015 Tak się złożyło, że u mnie nie ma Auchana :/ Może zadowole sie z Carefoura. Jakie to są żarówki H7?
Viwaldi Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Witam dzisiaj niestety przyszła koniec życia dla żarówki mijania/drogowe po prawej stronie. Jakie żarówki polecacie i czy powinny być dwie takie same po obu stronach? Myślałeś o led-owych świartach dziennych? Edytowane 25 Lutego 2015 przez Viwaldi
Janis Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Opublikowano 25 Lutego 2015 Czy to jest legalne ? I czy nie oślepiałbym innych kierowców ? Aaaaa no i cena
Viwaldi Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Miałem na myśli dodatkowe światła dzienne. Poszukaj na forum.
Janis Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Opublikowano 26 Lutego 2015 aaaaa to nie jakos nie przemawiaja domnie jakie zarowki dokupic oznaczenie konkretnie
xXPiotrekXx19 Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 koledzy u mnie po roku jeżdżenia padła już jedna z żarówek OSRAM choć w dzień i tak jeżdżę na dziennych i teraz myślałem czy może nie wsadzić w miejsce żarówki mijania H7 żarówki ledowej o mocy 5,5 W czy ktoś z was ma zamontowane takie żarówki w miejscu mijania i normalnie je używa w tym celu w dzień jak i w nocy
Rekomendowane odpowiedzi